Lepopäivä

Pyhitän tämän päivän ja illan lepäämiseen.

Pääsin töistä aikaisin, jo kahden jälkeen päivästä. Istahdin bussiin ja tuntui kuin väsynyt hyttynen olisi pistänyt. Kaikki voimani katosivat.
Pääsin kotiin, vedin kihlattuni vanhan hupparin päälle ja villasukat jalkaan. Nukahdin. Kertoo ehkä lepäämisen tärkeydestä.

Illalla saunaan ja huomenna vapaapäivä! Huomenna olen taas enemmän näppäimillä!

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Lepopäivä

 1. Anonymous sanoo:

  Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja oon nyt parissa päivässä lukenut läpi kaikki postaukset alusta asti! :D Oon saanut aivan mahtavaa treenimotivaatota ja erityisesti nuo sun elämäntapamuutos-postaukset tuli tarpeeseen. Itsekin olen ollut dieetillä jos toisellakin ja treenannut vuosia epäsäännöllisesti ja ilman kunnon tavoitetta. Jos tää kerta jäisi nyt viimeiseksi, ainakin tahto onnistua on kova. ;) Kiitos ihanasta ja motivoivasta blogista ja tsemppiä sulle treenailuun ja muuhunkin. Jään varmasti lukemaan vaikka bloggertunnuksia en omistakkaan.

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Moi!Ihan mahtavaa, että oot löytäny tänne! Ja kiva että jäät seuraamaan!Niin monet ylä- ja alamäet oon kulkenu matkani aikana, tiiän miltä tutuu! ”If you’re tired of starting over, don’t quit!” Eli anna mennä, takaiskuja tulee, mutta eteenpäin mennään. Vaikka sitten kaks askelta eteen ja yks taakse, mut se on aina plussalla! ;) Jos tulee toiveita aiheista, kerro ihmeessä! Elämätapamuutos-postauksetkin oli toiveena tehty. ;) Kiitos ja tsemppiä paljon omallekkin matkalles! Täältä ruudun toiseltapuolelta tuetaan varmasti ! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: