Onnistumisia salilla – JESJESJEE !

Huhhuh. Salitreeni on taas takana ja mikä fiilis – aivan kymppi!

Jalkojen kuntoutuksen jälkeen pistin kovan kovaa vasten tissi-ojentaja-olkapää treenissä. Ja onnistumisiahan tuli !
Treenin ensimmäinen liike ja nostin ensimmäistä kertaa 10kg käsipainot penkissä 15 kertaa, kolmella setillä! Yritin muistella, mutta en taida koskaan aikaisemmin ollut sitä tehnyt. Jotenkin olin kuvitellut sen mahdottomaksi. Kuinka suuressa osassa onkaan pään sisällä liikkuvat ajatukset?! 

Kylläpä sai nuo toistot tän mimmin hymyilee. Onnistuminen antoi myös puhtia muihin liikkeisiin, joihin uskalsin laittaa myös enemmän painoa. Taisinkin rikkoa kaikki ”ennätykseni” tänään ja mikä tärkeintä puhtailla liikeradoilla.
Ojentajat saivat tosissaan kyytiä taljassa push-downilla sekä niskan taakse työnnöillä. Tutisi niinkuin kuuluukin ja dippejä sainkin tehtyä noiden jälkeen ehkä seitsemän ennenkuin putosin. :)
Oon ehkä, tai siis olen!, ylpeä näistä! Haastoin itseäni ja se tuotti tulosta, niin lihaksille kuin mielellekkin!

Hyvää mieltä lisää tieto, että viime viikolla kun aloitin salitreenin polveni kuntoutuksessa. Yhden jalan prässiä tein leikatulla jalalla 3×10 ja painoa taisi olla 11kg. Tänään samat setit ja toistot, painoa 27,5kg! Edistystä tapahtuu nopeasti kun panostaa, ja olen itselleni luvannutkin että en enää polveni takia joudu tuijottamaan leikkaussalin valoja. Seuraavat kaksi vuotta on aikaa kuntouttaa se niin hyvään kuntoon kuin se vain kehittyy ja sen jälkeen jänteen vahvuus pysyy samana.
Onneksi liikuntarajoitteita on vain puoli vuotta leikkauksen jälkeen, joka tarkoittaa itselläni että helmikuussa pääsen aloittamaan täyspainoisen treenin jaloille ja juoksemaan! Sitä ennen on iso NO-NO jokaiselle juoksuaskeleelle, hölkätä saa marraskuussa.
Katsotaan mitä fyssari ja ortopedi tykkäävät kehityksestäni 1,5 viikon kuluttua ja muuttuisiko ohjeet johonkin. Aina saa toivoa ihmeitä. :)

Eilinen meni siis täysin levätessä. En muista millon viimeksi olisin nukkunut päikkäreitä, joten tosiaan tulivat tarpeeseen! Sauna rentoutti ihanasti ja nukuinkin päälle vielä 10 tunnin yöunet, joten oli tärkeä päätös jättää eilen treeni väliin. Huomasin aamulla, kuinka energiaa vain pursusi ja tuntui että tänään mennään salilla lujaa! Muistuttaa taas levon tärkeydestä!

Saatiin aamulla tääkin vihdon seinälle!

Tämä päivä on muutenki hyvä! Mennään ystäväni kanssa illalla katsomaan paljon puhuttanut Magic Mike! Leffaherkut tulevat olemaan terveellisiä protskupatukkaa ja vichyä. Ehkä plussana marjoja, katsotaan.
Ihana aamupäivä takana, pirteä loppupäivä edessä!

Toivottavasti teidänkin viikonloppu starttailee hyvissä merkeissä! 
Miten aiotte sen viettää? Meneekö päivät treenaten vai oletteko suunnitelleet lepopäivää?

xxo,
Janina
PS. Uudelle lukijalle, TERVETULOA! :)

2 ajatusta artikkelista “Onnistumisia salilla – JESJESJEE !

 1. Finde sanoo:

  Mun pitää mennä huomenna KOULUUN! Sairasta, hullua, opiskelijoiden kiduttamista. Onneks se kuitenkin lämmittää sitte joulukuussa vähän.Ihan huippu paita! Misä oot ostanu? Ja minkä merkkiset salihanskat sulla on, aika hyvän näköset… itse olen niitä hyviä niin kauan etsiskellyt mutta ei lödy ei löydy :/Niin ja muista, ettet tee liikaa sille polvelle! (:

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Toivottavasti jaksoit koulussa! Nuo lauantaiopiskelut on varmasti edessä myös itselläni kun jatkat ensi vuonna opiskeluja, toisaalta juuri niinkuin sanoit, jouluna sitten vapaata ! :)Paita on bodybuilding.com sivulta. Se on ihan mun lempparisivusto muutenkin! :) Salihanskat on Mad Max:n Klaudia Kinska collectionista. Ollu aivan superhyvät!!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: