Olympia-viikonloppu

Ihanan rento viikonloppu takana. Perjantainen vapaapäivä teki terää, varsinkin illalla nähty Magic Mike! Kyllä löytyy jokaiselle silmänruokaa, on timmiä pakaraa ja herkku sikspäkkiä. Juoni ei hirveän hehkeä ollut, mutta se ei varmastikkaan haittaa tai ole pääasia! :)

Koko viikonlopun Yhdysvalloissa on kilpailtu yhdessä suurimmista fitness-kisoissa, Olympiassa. Jännät on ollut täälläkin paikat ku on seurattu omien suosikkien sijoittumista.
Figuren kolmen kärki taisi alusta asti olla Candice Keene, Erin Stern ja Nicole Wilkins Lee, oma suosikkini. Nicole ja Erin ovat viimeiset neljä vuotta olleet vuoroitellen nappaamassa ykkös- ja kakkossijat. Tänä vuonna Figure Olympian titteli koristaa Erin Sternin pokaalikaappia.

Bikini Fitness on ollut mukana Olympiassa vasta kaksi kautta, tämän ollen kolmas. Viime vuoden voittaja, Nicole Nagrani , oli yllättäen tämänkin vuoden ennakkosuosikki, mutta Nathalia Melo vei tittelin tänä vuonna.

Bikinissa ja Figuressa haetaan vuosittain hieman erilaista vartaloa. Eikä sen takia olekkaan ihme, että esimerkiksi Figuren voitto menee vuorotellen Wilkins Leelle ja Sternille. Erot vartaloissa ei ole tavallisen tallaajan silmissä suuria, mutta tarkemmin paneuduttua erot ovat huomattavat. Myös tämän sekä viime vuoden Bikinin voittajien välillä on eroja. Voitte verrata heitä tästä:Nicole Wilkins Lee, Erin Stern & Candice Keene,
Figuren kolmen kärki ennakkotuomaroinnissa. 
Nathalia Melo, 2012 Bikini Olympia voittaja.

Nicole Nagrani, 2011 Bikini Olympia voittaja.

Fitness on lajeista sellainen, jota en hirveästi ole seurannut mutta hetki hetkeltä kiinnostus on vain lisääntynyt! Esitykset täynnä energiaa antaa kyllä motivaatiota itse kullekkin. Kannattaa tsekkailla niitä esimerkiksi youtuben kautta.


Adela Garcia, 2012 Fitness Olympia voittaja.Oksana Grishina, 2012 Fitness Olympia kakkos sija.

Mr. Olympian voitto oli kahden miehen kauppa. Ennakkosuosikki Phil Heath & haastaja Kai Greene olivat jo ennakkotuomaroinnissa kahden kärki mutta kumminpäin, se jäi kaikille kysymysmerkiksi. Monet uskoivat Greenen yllättävän, mutta Heathin vankka tukijoukko uskoi omaansa. Tuomaritkaan eivät nähneet miehissä selkeää eroa, joten voitto tuli YHDEN pisteen erolla. Onneksi olkoon Phil!

Nämä ovat omat seuraamani sarjat. Toki katson aina muidenkin sarjojen voittajia ja haastajia, mutta kiinnostus on näissä.

Lisää kilpailusta löydät täältä.
xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: