Huomenta

 Huomenta kaikille!

Uudet lukijat, TERVETULOA! :) Ihanaa kun liityitte.

Muutama kuva ennen duuniin lähtöä ja loppuillasta ajatus ehkä luistaa hieman enemmän kuin tällähetkellä!

Pikkuveli soitteli eilen ja sovimme, että hän tulee tänään mukaamme salille ja sen jälkeen laitamme vähän ravintoakin kuntoon. Jees, kivaa tulee kun päästään kaikki kolme samaan aikaan sinne – vihdoin! :)

Brekkis sekasin: rahka, mehukeitto ja muut namit.
Marjoja en saanut kun unohdin ne laittaa sulamaan eilen. :(

Oli aika mahtava näky herätä!
Mistä tietää heräävänsä aikaisin?
Kun kuu vielä korkeella möllöttää!
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Huomenta

 1. Finde sanoo:

  En saanu tohon edelliseen tekstiin enäänlaitettua kommenttia joten tässä vastaus siihen, kun en kuitenkaan muista tulla illalal kokeilemaan uudestaan:No jotain tallasta muistelinkin lukeneeni, mutten ollut varma niin päätin kysäistä :) Tällä hetkellä vielä omin neuvoin, mutta hyvää vauhtia tässä ollaan pt:tä palkkailemassa, ens viikolla tavataan ”ekan kerran” ja katotaan että mites lähetään hommaa purkamaan ja onko hän minulle hyvä pt. Hän on siis ohjaajana meidän salilla myös eli sitä kautta jo vähän tunnetaan :)

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Ihanaa! Ite haluaisin kyllä kanssa PT:n, joka puskisi kokoajan hieman kovempiin suorituksiin mutta ne on sen verran kalliita ettei tällä budjetilla hirveämmin juhlita. :) Odotan innolla sun kokemuksia!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: