When was the last time you did something for the first time?

Selaillessani eilen lehteä, törmäsin tälläiseen mainokseen:

Se pisti miettimään.
Kuinka nopeasti päivät rutinoituvatkaan? Syöt samoja ruokia viikosta toiseen, treenaat samoja liikkeitä samoilla painoilla, käytät samoja vaatteita…

Noh. Itselläni tähän on helppo vastata. Irtisanominen.
Yritän myös viikottain kokeilla uusia ruokia, ruoka-aineita, mausteita… Juuri eilen nappasin talteen uunibataatti ja feta-yrttitäyte reseptin, jota pääsen dieetin jälkeen kokeilemaan! Kuulostaa herkulta, eikö?

Mutta haluaisinkin kuulla:

Mitä TE olette tehneet viimeksi ensimmäistä kertaa?
Teettekö viikottain jotain uutta, vai silloinkun on mahdollisuus?
Näihin mietteisiin.
Yksi lempi takeistani, Nikitan! 
xxo,
Janina


PS. Katsoin juuri eilisen DANCE:n nauhalta. Aivan uskomatonta menoa!
Oma lemppari löyty jo alkukarsinnoista, Haza Hajipoori, aivan käsittämätön veto!
Käykää tykkäämässä Hazan Facebookin fanisivusta, täältä. Sieltä saa insightia kulisseihin! :)

11 ajatusta artikkelista “When was the last time you did something for the first time?

 1. EmAn sanoo:

  Jatkuvasti haluan kokeilla kaikkea uutta. Muutenkin elämänasenne on sellainen, että mieluumin haluaisin osata vähän kaikkea kuin että yhdestä asiasta kaiken.Ruokajutuissa saatan jumittaa aina yhteen juttuun muutamaksi viikoksi, mutta se mikä milloinkin on vaihtuu. Huomenna aion elämäni ensimmäistä kertaa maistaa tattaripuuroa.Mitä tulee liikuntajuttuihin, niin olen ennakkoluulottomasti yrittänyt kokeilla kaikkia ryhmäliikuntoja, joita meidän salilta löytyy. Salimme ulkopuolinen kokeilu on ollut tämän syksyn tankotanssikäynnit. Kolme kertaa olen ehtinyt jo käydä.Liikunnan ja ruokailun lisäksi tykkään muutenkin kokeilla aina kaikenlaista uutta. Yksi ”harrastukseni” onkin ilmoittautua aina koekaniiniksi, jos johonkin tutkimukseen haetaan ihmisryhmää. Pitkään aikaan vain en ole päässyt mukaan sellaisiin. Niissä pääsee kyllä kokeilemaan kaikkea outoa ja uutta.

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Tattaripuuroa? Olen kuullut, mutta miltäs se nyt sitten maistui? :) Ja mistä sitä kaupasta löytää? Elämänasenteesi on kohdallaan! Ihana kuulla että spontaanisti kokeilee uusia juttuja! :)

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  I am curious to find out what blоg plаtfoгm you hаvе bеen uѕing?I’m experiencing some minor security problems with my latest site and I would like to find something more safe. Do you have any suggestions?my homepage rhinoplasty top surgeon

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Very descriptіve аrticle, I liκеԁ that a lot.Wіll there be a paгt 2?Also visit my homepage – rhіnoplasty surgеry **

  Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  This artіclе is actually a pleasant one it hеlps new web viеwers,whο are ωiѕhing for blogging.Here is my blog nosejob (socialnetwork.stock-options-picks.com)

  Tykkää

 5. Anonymous sanoo:

  Aw, this was a really good post. Finding the time and actual effort to make a good article… but what can I say… I put things off a whole lot and don’t manage to get anything done.my site; Jackpot 6000 (http://virtualworldsedu.info/houseofusher/SabinenrBengebd)

  Tykkää

 6. Anonymous sanoo:

  I enjoy, result in I discoνered exactly what І used to be looking for.You have ended my four day long hunt! God Bleѕs you mаn.Have a nice day. Byеmy web blog; näsplastik

  Tykkää

 7. Anonymous sanoo:

  I pay a visit everyday a few web pages and websites to read posts, but this website provides quality based posts.Take a look at my homepage … jackpot 6000 (http://weroar.ws/wiki/RoccouoRauschph)

  Tykkää

 8. Anonymous sanoo:

  Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back in the future. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice afternoon!Here is my site jackpot 2000 slots :: ::

  Tykkää

 9. Anonymous sanoo:

  Excellent site you have here.. It’s difficult to find quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!Also visit my blog; nummerupplysningen :: elviratab.datingish.com ::

  Tykkää

 10. Anonymous sanoo:

  Hello there I am so happу Ι fоund уour sіtе, I гeally fοunԁ you by mistake,while ӏ ωaѕ browsing оn Aοl for somethіng else, Regardless I am hегe now and would ϳust like to say thanks for a incrеdible ρost and a all rounԁ entertаining blog (I alѕо love the thеme/dеsign), Ι don’t have time to read through it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic work.Here is my web page: nosejob

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: