Letkeä viikonloppu

Viikonloppu on ollut ihanan rauhallinen. Haikeissa tunnelmissa menty duunissa viimeisiä vuoroja. Tänään on viimeinen. Outo olo. En oikein tiedä miten päin olla. Huomenna muutoksesta sitten lisää, ensimmäisen uuden duunipäivän jälkeen.

Käytiin perjantaina sekä lauantaina elokuvissa, katsomassa Taken 2 ja Hope Springs. Tykkäsin molemmista. Molemmista oli kovat odotukset sillä Takenin ensimmäinen osa oli erittäin hyvä ja Hope Springsissa pääosaa näyttelee yksi lemppareistani, Meryl Streep! Kannattaa käydä molemmat katsomassa. :)

Dieetistä pidetään kiinni oli menot ja tilanteen minkälaisia vaan. Miko toi kotoa valmiiksi punnitut safkat ja ne syötiin kylmänä salin pimeydessä. Vaikka ei nääkkään niin ainakin tulee syötyä hitaammin kun hieman keskittyy elokuvaan samalla. :)

Eilen käytiin Maximissa varmaan ensimmäistä kertaa vuosiin. Meillä oli hieman luppoaikaa ennen elokuvan alkamista, joten käveltiin Espan läpi. Ihania valoja, tosi rauhallinen meininki. Tuntu ehkä jopa vähän siltä, että oltaisiin oltu pois Helsingistä, kaukana arjesta. Ihanaa.

Nyt ei auta kuin nostaa peppu penkistä ja suunnata viimeisen lipunmyyntivuoron kimppuun!
Aurinkoista sunnuntaita. Käykää nauttimassa tuosta ilmasta munkin puolesta!
xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Letkeä viikonloppu

  1. Anonymous sanoo:

    Oijoi, pitkästä aikaa löyty tervejärkinen, seuraamisen arvoinen blogi..! : ) kiitokset siitä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: