Tehokas torstai!

Heipat kaikille!

Päivä on ollut pitkä, armoton herätys soi 6:15. Aika mennä salille, edessä oli rinta-ojentaja-olkapäät. Sain kihlattuni tulemaan mukaan, mikä oli erittäin hyvä juttu! Saimme hiottua mun liikkeitä. Mulla on aina ollut vähän väärä tekniikka penkissä, joten on erittäin tärkeetä että saan siihen itsevarmuutta.

Salin jälkeen kerkesin juuri kodin kautta suihkuun ja syömään ennen ortopedini tapaamista. Jännitti pirusti, sillä polvi on edelleen hiukkasen turvonnut ja naksuu. Kyllä, se naksuu!
Pääsin taas makaamaan pöydälle ja rentouttamaan koko jalkani. Ensimmäisenä kokeiltiin koukistusta, johon sain reaktiona ”OHO, liikkuupaas tää hyvin!” Kommentti, joka pelasti päiväni! :) Muutenkin oli kaikki hyvin ja kyykkyyn menokin sai kehuja, jesjes! Naksuminen ei tietenkään kuulu asiaan, mutta koska turvotusta on vielä niin luut eivät pääse täysin paikoilleen. Odotellaan turvotuksen poistumista ja naksuttelun loppumista – onneksi ei ole vaarallista.
Minulla piti olla heti perään fyssarini tapaaminen, mutta se lykkääntyi huomiseksi aamuksi. Sillon sitten toivottavasti lisää kehuja ja ehkä uusia liikkeitä! Pysykää siis kuulolla.

Ortopediltä mentiinkin sitten suoraan töihin, jossa pääsin oma-aloitteisesti kiertämään omaa aluettani. Olen siis naisen vaatemyyjänä, joten koko kerros on aluettani. Hurjasti merkkejä, hurjasti vaatteita. Somistukset vaihtuvat melkein kokoajan, joten varpaillaan pitää olla että pysyy mukana. Hurjan kiva päivä ! Oli housukoulutusta ja sitä osaston opettelua. Työkavereita tapaa kokoajan lisää, ja nimissä onkin muistamista. Oon aivan tosi ilonen ja huomasin vaaterekkejä ympäri osastoa työntäessäni hymyileväni melkein kokoajan. Tää on nastaa!

Jalat on aika rikki, sillä olen viime työpäivät vetänyt H&M halvoilla kesätennareilla. Uudet työkengät tulee hankkia! Vanhassa työpaikassani olin aina Convereset jalassa, ovat hyvät jalassa ja sitä paitsi mun lempparit! Taidan silti yrittää ostaa Niken kengät jalkaan, jotta tukisivat ja olisivat oikeasti kestävät. Saa nähdä. I’ll keep you posted! :)

Illalla on onneksi saunavuoro, jossa pääsee rentoutumaan kokonaan. JES!

Kävin myös töiden jälkeen ostamassa tälläisen kirjatrilogian, jota sitäkin olen käynyt katsomassa ja hiplailemassa kaupassa monet, monet kerrat. Nyt kuitenkin kun kaverini sitä on hypettänyt niin pakkohan se oli käydä poistamassa omaankin hyllyyn ;)

Vaikka väsyttääkin ja silmät eivät meinaa pysyä auki, niin päivä on ollut tosi kiva.

Miten teidän torstai on sujunut? 
Enää yksi päivä ja viikonloppu alkaa! Se on itselläniki pitkästä aikaa vapaa. JEE. 
Onko viikonloppu jo buukattu täyteen tekemistä vai otatteko rennosti?
Me menemme lauantaina vanhemmilleni sekä näkemään pitkästä, liian pitkästä aikaa ystäväämme! Sunnuntai pyhitetään levolle ja Mikon vanhemmille, heitäkään emme ole nähneet kohta kuukauteen mikä on meille todella pitkä aika. Eli vierailuja, ystäviä ja treeniä tietysti kumpanakin päivänä! 
Nyt lepoa napaan !
xxo,
Janina
PS. Ensi viikonloppuna (19.-21.20) on I Love Me -messut, joihin olisi tarkoitus mennä katsastamaan meininkiä! Toivotaan että pääsen mukaan, uskon että siellä on vaikka mitä uusia ideoita! Kannattaa siis itsekin mennä, jos vaan pääsette. TÄSTÄ pääsette näkemään lisää inffoa.

4 ajatusta artikkelista “Tehokas torstai!

 1. Anonymous sanoo:

  Tuota kirjaa ei sitten ihan niin helposti lasketakkaan kädestä tai jos lasketaan, niin sen jälkeen mielessä ei paljon muuta liiku kuin yksi asia… Enjoy! ;)BTW Tosi kiva blogi sulla! Ilo lukea! :)-EndorphinAddict

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Hhaha, oon aika innoissani että vihdoin pääsin ostamaan noi! Eikä varmaan yllätä! ; ) Ootko lukenut kaikki?Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät! :)xo

   Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   Juu luin kesällä, olikohan heinäkuussa, kaikki kolme putkeen. Sarjaa ei yksinkertaisesti kykene jättämään kesken! ;D Ostitko muuten englannin kielisenä vai suomennettuna? Itse luin Kindlellä ja englanniksi. Epäilyttää suuresti miten tuon tyyppinen kirja toimisi suomeksi… Tällä hetkellä toivotaan, että huhut pitää paikkaansa ja joulukuussa (tai ennen leffoja kuitenkin) ilmestyisi vielä jatkoa sarjaan! :PAijuu ja kirjoihin on muuten EL Jamesin tekemä Soundtrack, jota voi kuunnella esim. Youtubesta! [tässä ekan kirjan http://www.youtube.com/playlist?list=PLB312986D77054D9A%5D Suosittelen, pääset vielä paremmin tunnelmaan!-EndorphinAddict

   Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Ostin tietysti englanninkielisenä! :) Ostan alkuperäiset kirjat englanniksi. Itse mietin samaa! Mitenköhän nuo intensiiviset kohtaukset on saatu suomennettua? Pitäisi varmaan käydä kurkkimassa kaupassa. :DKiitos linkistä! Yritän keretä kuuntelemaan sitä huomenna! ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: