Uudestaan löydettyjä lihaksia !

Huh. Tänään ei annettu salilla kyllä yhtään periksi! Vedettiin täysillä ja hiki lentäen läpi harmaan kiven.
Kun viime perjantaina hehkutin teille kuinka innoissani olinkaan fyssarini neuvomista uusista liikkeistä, en vielä tiennyt kuinka reiteni ja polvi voivatkaan huutaa treenistä.
Ensimmäisenä hyppäsin tuttuun tapaan jalkaprässiin, teen sen aina ensimmäisenä koska siinä tulee käytettyä kaikkia lihaksia melkohyvin. Siinä sitten painoja vaan korkeammaksi (12,5 KILOA!!) kuin viime kerralla. Settien määrä nousi 4 ja toistojen määrä laski 8. Aika hurjaa tahtia kuntoutetaan polvea, välillä tekee vaan mieli tehdä sillä tutulla ja sujuvalla painolla mutta tiedän, ja siksi teenkin, että kaivattu muutos tapahtuu vasta oman ’comfort zonen’ ulkopuolella.
Yhden jalan kyykky Smith -laitteessa oli prässin jälkeen. Jännitti aika tosi paljon, mutta hyvin meni. Tarkkana täytyy olla ettei polvi vähänkään käänny sisäänpäin. Näiden jälkeen kick backkia, jotta pakarat saavat viimeisen silauksen ja lähentäjää alataljassa.
Uudella salillani ei ole erikseen pohjelaitetta, joten ne pumppasin jalkaprässissä tilttiin. Lopuksi 30minuuttia polkemista kovalla vastuksella ja aika sipissä oli mimmi.

Aika lyhyt jalkatreeni, mulle. Yleensä listasta löytyy 6-8 liikettä. Nyt olen kuitenkin olosuhteiden pakosta jakanut jalkatreenit kahdelle päivälle, hieman eri liikkein. Eli jalkatreeni saa jatkoa perjantaina eri liikkeillä. ;)

Mikään ei kyllä peittoa omaa voittajafiilistä kun polvenkuntoutus sujuu paremmin kuin hyvin. Painot kovenevat, liikkeet hankaloituvat ja mieli on korkeella. Tän takia mä alunperinkin rakastuin lajiin. Itseä pääsee, joutuu ja pitää haastaa joka ikinen treenikerta. Pitää olla ’nälkäinen’ tuloksille ja kehitykselle. Sitä musta tällähetkellä huokuu, tahdonvoima ja keskittyminen. Ainakin itsestäni tuntuu siltä ja moni onkin ihmetellyt omaa pirteyttäni ja hymysuuta.

No just eikä melkeen! Love my man! 

Nyt jalat ylös, viltti päälle, teekuppi käteen ja leffa ruutuun!

Ihana ilta.

xxo,

Janina

8 ajatusta artikkelista “Uudestaan löydettyjä lihaksia !

 1. Ihana tuo kuva :D Meillä on kotona tuo Rare-tilanne ;D

  Tykkää

 2. hannele sanoo:

  Oon vasta tullu sun lukijaks, enkä jaksa kahlata kaikkia postauksia läpi löytääkseni tähän vastausta, kun niitä on niin monta :) joten kysyn.. Mitä sun polvelle on tapahtunu?

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Moikka! Kiva että oot löytänyt tänne. :) Hyvä myös että kysyit, turhauttavaahan se läpikäynti ois. Eli 2005 kaaduin, jolloin eturistisiteeni meni poikki, kierukka irtosi sekä takaristiside revähti pahasti. Silloin marraskuussa leikattiin, mutta kuntoutusohjeet jäivät jonnekkin matkanvarrelle enkä niitä koskaan saanut. Myöskään fyssaria en silloin saanut. Eturistiside ei missään vaiheessa ole tainnut siis, yllättäen, kuntoutua vaan oli löysä ja ihme kiemuralla. Uusinta leikkaus siis. :) Huh, olipas pitkä.

   Tykkää

 3. Katey sanoo:

  Ajattelin, että oletko tutustunut tällaiseen sivustoon?http://kateyslater.blogspot.fi/2012/10/what-inspires-me-part-5-fitocracy.htmlTsekkaa lyhyt esittelyni ja sivut, voisit ehkä tykätäki : ) Sorry, vähän offtopic mut ajattelin vain ku selasin sivujas et voisit tosiaan tykätä : D

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Mä taisin tätä kokeilla yks kerta luurillani! En oikein päässy sisään ja taisin turhautuneisuuttani poisaa koko sovelluksen. Pitääkin kokeilla uudestaan, nytkun sinne alkaa olee jotain laitettavaakin kun saa treenata! :) Kiitos linkistä!

   Tykkää

  • Katey sanoo:

   Joo, en tiiä onko ne pahemmin saanu kehiteltyä sitä puhelinversioo vielä, oon ymmärtäny et se on aika pohja mudissa. Mut oon itse ainaki huomannu tosi käytännölliseksi ja helpoks näin päätteen kautta. : ) Toivottavasti tykkäät tällä kertaa enemmän! : )

   Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Kato kuinka ohi multa on menny, että se on myös koneella. Nyt tuli hölmö olo! :) Kiitos, nyt varmasti tsemppaan vapaapäivieni aikana ja yritän vähän tutustua.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: