Stressaava ”TO DO”

Rakastan asioiden listaamista, se on jotenkin rauhoittavaa ja helpottaa asioiden muistamista. Teen listan aina esimerkiksi matkoja varten yms, jotta muistan ottaa kaiken mukaan. Oon nimittäin aika häslä kiireessä ja tärkeitä juttuja jää ottamatta. 
Silti huomaan päivästä toiseen kehittäväni päässäni To Do -listoja
Pitäisi ostaa verhoja ja vaatteita, keretä Töölöseen ja sen jälkeen nauttimaan Lepuskissa ystävistä, imuroida, pyyhkiä pölyt, kirjottaa blogia, mennä töihin, treenata ja vielä levätä! Unohtamatta vaatteiden lisäystä huuto.nettiin.. Tekemistä riittää päivän jokaiselle hetkellä, vaikka niitä olisi tuplasti! 
Hirveän stressaavia ja suoritusta vaativia listoja. Koska tiedän etten pysty olemaan tekemättä listoja, kokeilen uutta tekniikkaa: teen yhden yleisen listan johonkin listailen tekemättömiä asioita ja yritän tehdä yhden niistä pois per päivä. Saa nähdä miten käy. 
Yritän myös pitää päivittäiset listani tästä eteenpäin enempi tän näköisenä, kuin stressaavana! 

Helpottavatko listat teidän arkeanne? Käytättekö edes niitä?

xxo,
Janina

8 ajatusta artikkelista “Stressaava ”TO DO”

 1. Finde sanoo:

  Mun tulee tehtyä kyllä listoja aina silloin kun tuntuu, että olisis sata asiaa tehtävänä. Helpottaa, kun laittaa ne asiat ylös ja alkaa siitä pikku hiljaa tekemään. Ja tsadam! Ei sitä tehtävää ollutkaan niin paljon :)

  Tykkää

 2. Bobby Jean sanoo:

  Käytän paljon to do -listoja. :) Yhteen aikaan kirjoitin joka aamu ylös asiat, mitä piti päivän aikana tehdä. Kirjoitin siihen ylös myös asiat, joita tahdoin tehdä. Esimerkiksi jonkun lehden lukeminen, sen kaiken ns. pakollisen lisäksi. Niin sitä tuli luettua myös se lehti ja rentouduttua. :)Jos jotain suurempaa on edessä, mitä varten on ihan pakko muistaa kaikenlaista, kirjoitan satavarmasti ylös. Mitä pitää ottaa reissulle mukaan, mitä pitää hoitaa ennen lähtöä. Tai jos on tulossa vieraita, suunnittelen edeltävät päivät paperille, esimerkiksi mitä siivoan minäkin päivänä. Stressaa vähemmän, kun on jotain mitä vetää yli. Näkee, että jotain on jo tehty ja näkee miten paljon tai vähän on jäljellä, eikä ole koko aika tunnetta, että miljoona asiaa on hoidettavana! Listat rulaa! :D

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Reissulistat on must! Muistan kun lähdettin kolmen kuukauden Australia-USA reissuun niin ei siinä muuta tehtykkään ennen lähtöä ku listoja asioista :) Niistä on hyötyä ja iloa! Pitääkin tota rentoutumistekniikkaa kokeilla!

   Tykkää

 3. Mä kanssa lisailen tuolla BJ:n meiningillä, eli mukaan pakattavat kamat, muuten jää aika lailla siihen. Mitä nyt kouluhommia kalenteriin, mutta ne ovat sellaisia jotka tuppaa siirtymään myöhemmäksi xD

  Tykkää

 4. Kati Santala sanoo:

  Juu makin aikoinaa tein listoja kaikesta mahdollisesta, jopa joskus puhelimessa keskusteltavista asioista taalla Ausseissa. Nyt jaany kaikki ylimaaranen pois ja paa asia et ehtii perusasiat tehda loput saa jaada tekematta (jopa siivoaminen). Vauvaelamaa en kyl ikina vaihtaisi pois! :o) P.S Muuten 15 minuutissa ehtii hurjan paljon esim. kampan siivous tai ruoanlaitto kun ennen vauvelia siihen meni paljon enemman aikaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: