Lisää Expoja!

Tänä viikonloppuna Messukeskuksessa pidettiin SkiExpo, BoardExpo, DigiExpo, Lätkä&Säbä Expo.. Montako niitä edes voi samassa paikassa yhtäaikaa olla? Oltiin ensimmäistä kertaa mukana näissäkin. 
Mentiin taas ajoissa paikalle, jotta päivää jäisi muuhunkin. Ensimmäisenä suuntasimme kihlattuni mieliksi tietokoneiden, pelikonsolien ja muiden joukkoon. Vaikka yritimme pysyä digi-puolella, tuntui, että eksyimme kokoajan vahingossa Lätkä & Säbä puolelle. Tuo puoli ei ollut hirveän iso, paljon pelikenttiä ja pelaajia. Tässä muutamalta pelikentältä kuva, meno näytti tältä. 
Sisälätkää, eikä tuo ollut edes jäätä! 
Vähän silmänruokaa, tietysti tärkein seinä tuolta puolelta! ;)

Nämä kaksi puolta olivat nopeasti kierretty, joten siirryimme – yritimme siirtyä – toiselle puolelle. Expoja ei tosiaan juurikaan oltu eroteltu toisistaan vaan saatoit ensin olla Playstation -ständillä ja seuraavana olikin DC:n ständi. Todella sekavaa, mutta kierrellen kaarrellen mentiin.

 Kyllä, flip floppeja talviexpoilla. Kuinka söpöt ! 

 Lemppari!

 Snoukkien ja skeittien stailausta.
 Makia Lounge

Bag Jump – tää ois ollu kiva kokeilla!
Siistiä kuinka BoardExpon puolella oli panostettu. 

 On the go -kahvia. Luomua ja helppoa! 

Messuista jäi käteen viisi pipoa, tpaita ja yllä olevaa kahvia. Kuinka helppoa onkaan kaataa kuumaa vettä pussiin, jossa kahvipurut ovat valmiina suodatinpussissa? Katsotaan miten toimii.
Messuista jäi päällimäisenä todella vaisu fiilis, mutta oli kuitenkin kiva mennä katsomaan miltä siellä näyttää. BoardExpo on sellainen missä olen pitkään halunnut käydä, mutta jostain syystä en ole päässyt.

Tulimme tosiaan aikaisin takaisin kotiin ja mietimme vanhemmilleni lähtöä. Päätimme jäädä kotiin, onneksi. Olimme molemmat aika poikki ja kiireetöön koti-ilta oli todella tarpeeseen. Makasimme sohvalla koko päivän – ihanaa!
Taivaskin oli todella kauniina ja näkymä vaihtui kokoajan. Tässä loppuillan näkymä. Aika ihana punaisuus.

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Lisää Expoja!

  1. Henri sanoo:

    Kappas, meeikäläinenkin päässy kuviin! (2 kuvaa boardexpon reileiltä, oon siinä vasemman reilin vieressä kameran kanssa :—-D)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: