Viikon inspiraatiolataus!

Aamusali takana. Alku oli todella hankalaa. Latarin voimalla puskettiin. ”DIG DEEP” kaikui korvissa, oli vain puskettava läpi jalkaprässin ja yhdenjalan kyykkyjen. Nuo yhdenjalan kyykyt on aina olleet ongelma mulle, juurikin polven takia. Kyllä kiukutti kun liike on vajaa ja väärä, pitäisi korjata sitä ja tätä jajaja…
”Eikö sun pitäisi tsempata itteäs tekemään ne kaikki toistot ennemmin kuin negistellä ettet varmastikkaan saa niitä tehtyä?” kysyi kihlattu. Otti pannuun. Pitäisi osata olla vielä kaiken lisäksi kärsivällinen polven kanssa. 
Onneksi kihlattu kuitenkin oli mukana spottaamassa ja tsemppaamassa. Tsekattiin myös makuulla tehtävän polvenkoukistuksen tekniikka ja hieman väärässä kohdassa oltiin. Saatiin sekin korjattua ja aivan eri fiilis takareisissä – oikein hyvä! Oma fiilis parani samantien ja loppu treeni menikin jo hymyillen. 
Dieetin viimeinen viikko starttas hieman eri fiiliksin kuin muut, mutta ei hätää. Tässä inspiraatiota sekä teille, että mulle! Tästä viikosta tulee hyvä viikko kun niin päätetään!
xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: