Ensimmäinen yhteistyö !!

Kaksi viikkoa sitten sain sähköpostiini iloisen yllätyksen, joka sai sykkeeni todella nousemaan. Hyvällä tavalla. Viesti oli nimittäin Lorna Janen maahantuojalta. Hän oli lukenut blogiani ja haluaisi tavata. En tainnut tuona iltana pystyä keskittymään mihinkään. Uskomatonta, että tällainen mahdollisuus tulee ja vielä brändin kanssa, joka oikeasti innostaa, kiinnostaa ja motivoi itseäni!

Tänään oli sitten se päivä kun tapasimme. Sovimme, että menen käymään Helsingin keskustassa sijaitsevaan PR-toimistoon jossa he ovat esittelemässä brändiä mm lehdistölle ja toimittajille. Olin koko aamun ollut stressaantunut miten pukeutua, minkälaisen ensivaikutelman antaisin.. Kihlattu taas järkeili toteamalla ”meet omana ittenäs”. Mitenkäs muutenkaan? :)

Oli ihana päästä tutustumaan naiseen, jonka unelma, tuoda LJ:tä Suomeen, on toteutunut. Sain kuulla brändin historiasta, nykytilanteesta ympäri maailmaa ja tulevaisuudensuunnitelmista Suomessa. Tuotteita oli montaa erilaista esillä. Hipelöinkin ja tutkinkin niitä kunnolla ajan kanssa. Oli makeeta löytää yksityiskohtia ja uudenlaisia leikkauksia mitä urheiluvaatteissa en ole aikaisemmin nähnyt. Innostuin ja olikin hankala valita yksi tuote, jonka saisin testattavakseni. Uskon täysin, että merkistä tulee yksi suomalaisten suosikeista!

Valitsin itselleni yläosan testattavaksi. Saan sen käsiini lauantaina ja heti sunnuntaina laitetaan se salille päälle. Kuinka siistiä! Tuotteesta saatte kuulla lisää kunhan saan sen kotiin ja kuvatuksi. :) Olen aivan innoissani! Eli pysykäähän kuulolla, tulette näkemään Lorna Janea täällä enemmänkin!

Kannattaa käydä tykkäämässä heidän facebook-sivuistaan (täältä) ja kurkata mistä sinä tykkäät -albumin kuvia. Tykkää kuvista, joiden tuotteista pidät ja kommentoi mikä vaatteessa kiinnitti huomiosi (väri, leikkaus jne). Osallistujien kesken arvotaan Lorna Janen vaatteita! :)

Nyt iltapalaa ja nukkumaan!

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Ensimmäinen yhteistyö !!

  1. Kati Santala sanoo:

    Olisko niilla imettaville aideille sporttitoppia? Olis meinaa hittituote!! :o))

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: