Happy Daddy’s Day!

Nyt se on, isänpäivä!
Hyvää isänpäivää kaikille iseille! :)

Meillä on ohjelmassa ensin mun vanhempieni luona käynti, he asuvat hieman kauempana meistän kuin Mikon vanhemmat joten helpompi mennä sinne ensin. Luvassa on jotain terveellistä ruokaa ja toivottavasti pirtee däddy. Se kun joutui taas eilen olemaan töissä, enkä ihmettelisi vaikka tänäänkin stressiä duunijutuista pukkais.

Samalla kun juhlitaan däddyjä, olisi myös dieettini viimeinen päivä. Olisi, mutta päätin sen jo eilen illalla. En kuitenkaan syönyt herkkuja, suklaata tms. Fetasalaattia, leipää ja maitorahkaa. Aikamoinen dieetistä poikkeaminen? :) Miksi sitten päivää ennen oikea loppumista lopetin? Polveni takia. Mietimme muutaman päivän miten kiristelydieetti ja polven paraneminen kulkevat käsikädessä.. Kyllä sillä taitaa joku merkitys olla. Joudun kuitenkin treenaamaan jalkaa kovaa, jotta saadaan se symmetriseksi oikean kanssa. Lihakset tarvitsisivat energiaa tähän, mutta mistä ne saa sitä? En tiedä. Asia, jota aion kysyä ortopediltäni kun hän soittaa keskiviikkona. Aion asiaa itsekin vielä tutkia.
Lukijoinani on ollut ainakin muutama fysioterapeutti. Mitä mieltä te olette ruokavalion & kuntoutumisen suhteesta toisiinsa? :)

Tarkoitus oli mennä salille aamusta, mutta polvea pitää kuunnella. Antaa sen levätä. Herätessäni se olikin jo laskenut aika hyvin. Voi tosin vaikuttaa myös tulehduskipulääkkeet, joita aloin syömään toissapäivänä. Saa nähdä mitä tapahtuu, ainakin suunta vaikuttaisi olevan oikea. Pää kylmänä vaan.

Däddy on ainakin mun superhero!

Sain eilen myös käsiini puhumani Lorna Janen treenitopin. Kokeilin sitä heti ja kyllä näytti mimmi erilaiselta. Voin vihdoin hyvillä mielin siivota treenivaatteistani vanhat kaksi kokoa liian isot treenipaidat ja alkaa pikkuhiljaa täyttämään sitä uusilla, innostavilla vaatteilla. Lisää paidasta ja treenivaatteiden tärkeydestä ensi viikolla. Nyt nauttimaan tästä vapaapäivästä!

Miten vietätte isänpäivää? Matkustatteko tapaamaan isää toiseen kaupunkiin? Onko isänpäivä traditioita? Entäs lahjoja? :)

xxo,
Janina

– Posted using BlogPress from my iPad

2 ajatusta artikkelista “Happy Daddy’s Day!

 1. Asta sanoo:

  Minuakin kiinnostaa tämä ruokavalio ja kuntoutus -yhdistelmä. Sattuneesta syystä :D Innolla siis odottelen, josko joku viisaampi tähän vastaisi. Järjellä ajatellen pitää syödä tarpeeksi energiapitoisesti, jotta kropalla on aineita parantaa viottuneet kohdat. Aion ainakin tehdä nimittäin nyt kaikkeni, että saisin tämän jalan pian kuntoon! Ärsyttäviä urheiluvammoja! Tsemppiä siulle kanssa! ^___^

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Katsotaan saadaanko tähän postaukseen vastauksia. Pitää varmaan haastatella kihlattuni siskoa, ihanaa fyssaria! Ei kuitenkaan, harmillisesti, omani koska asuu Ausseissa mutta henkisenä tukena sitäkin enemmän! :) Alan itsekin tutkimaan asiaa ja kerro jos löydät enemmän tietoa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: