Never Say Never

Asuin Yhdysvalloissa kun Bieber Fever alkoi. Alusta asti olen ollut aikalailla negatiivinen hänen musiikkiaan kohtaan. Viime viikolla kuitenkin tapahtui jotain selittämätöntä.. Nimittäin Justinin biisi päätyi treenimusiikkilistoilleni. Kyllä. Ihmettelin itsekin.
Myöntäessäni tapahtunutta facebookissa, kaverini kertoi katsoneensa Justinista tehdyn elokuvan, joka oli mullistanut hänen ajatusmaailman. ”Sen jälkeen tuli sellanen olo, et mikä vaan on mahdollista, muutenkin itkin koko ajan kun se oli niin koskettava. Niin ja ennen tätä en ollut mitenkään Bieber-fani.” 
Mielenkiinto nostatti päätään ja niin vain eilen illalla istuimme kihlattuni kanssa katsomaan Justin Bieberin Never Say Never -elokuvan.

Silmät avautuivat: onhan tossa jätkässä jotain maagista. Leffan aikana kävin läpi tunteiden myllerryksen. Loppupeleissä oli hankalaa alkaa myöntämään olleensa pitkän aikaa väärässä. Käsittämättömän lahjakas!
Myös itselleni kävi samoin kuin kaverilleni: tuli sellanen olo, että mikä vaan on mahdollista. En osaa selittää miten, mutta johonkin syvälle ajatusmaailmaan se iski ja valotti omia unelmiani. Tiedän mihin suuntaan haluan mennä ja olen valmis uurastamaan sinne päästäkseni.

Isoa osaa Justinin uralla on pelannut internet, sosiaalinen media. Itsekin aloin käsittämään sen vaikutusmahdollisuudet nykyaikana. Koko maailma on edessäsi kun istut tietokoneen edessä. Elokuvan kuvausten aikana oli kulunut noin 1,5 vuotta siitä kun Justin bongattiin Youtuben kautta. Elokuva huipentui hänen loppuunmyytyyn konserttinsa New Yorkin Madison Square Gardenilla, joka on yksi arvostetuimmista esiintymislavoista. Internet mahdollistaa paljon. Pieni bloginikin on kasvanut yli odotusteni viimeisten kuukausien aikana. Mihin mahdollisuudet vievät tulevaisuudessa? En tiedä, mutta paljon saattaa tapahtua. Innostava ja samalla pelottava internet.

Suosittelen kaikille katsomaan tuon elokuvan. Never Say Never. Näin se vaan on.

xxo,
Janina

5 ajatusta artikkelista “Never Say Never

 1. Kati Santala sanoo:

  Hmm.. miten sait Mikon katsomaan sen? Luulenpa et mulla on hieman taivuttelemista Teddyn suhteen. Onko se sellanen draama-lefe?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Se tuli salilta ja puuhaili juttujaan, kävi suihkussa yms. Alotin sillä välillä kattomaan ja sit jatkettiin siitä yhdessä. :) Ei hirveen draama, mut kyl se on taitava jätkä. Kuvaa ihan hyvin sen matkan ja antaa uskoo! :)

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Enpä oo itsekään Bieberistä välittänyt ollenkaan, liian nuori mun makuun. Mutta sait kuiteskin tekstilläs mut kiinnostuneeks ja tuli katsottua leffa. Pientä kelausta tarvittiiin, jotta jaksoin loppuun asti, mutta olihan se leffa tosi aidoksi ja positiiviseksi tehty. Ja mulla kostuu silmät aina sellasesta suuren ihmisjoukkion yhteistunnelmasta. Isoissa tapahtumissa ollessa tuntuu kuin joku energia lävistäis ja järisyttäis sisimpää. Tosi jännä fiilis ja tehoo muhun jopa TV:n kautta katsottuna. Noh, itse leffaan ja Justiniin. Niin vasta nyt tajuan, että se on oikeasti tosi lahjakas tyyppi ja oikeasti lahjakkuudella noussut suosioon (kitara taputtelu soolo oli pakko katsoa YouTubesta uusintana!). Onhan se tosi avoin, hauska ja yltiö iloinen kaveri, joka kaiken päälle on vielä hyvännäköinenkin. Ja en ihan ollu tajunnut kuinka suuri tuo hysteria hänen ympärillään oikeasti on ollut ja taitaa olla vieläkin. Mutta itse musiikki tyyli ei uppoa muhun, ei sitten millään. Mikä se biisi muuten oli jonka olit laittanut listalles? Sivuhuomiona Suomen Bieberistä eli Robinista on kanssa jo tulossa leffa joulukuussa! xD -EndorphinAddict

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   TV:n kautta kyllä tehoaa, osaa editoijat asiansa musiikin ja kuvan yhdistelmästä. :) Itse en vieläkään oikeastaan tykkää Bieberistä, mutta mielipide muuttui. Ehkä se ansaitseekin kunnioitusta eikä ole mikään tyhjäntoimittaja. Listalta löytyy As Long As you Love me. Se onkin sitten ainut mitä kuuntelen. :DRobin, voih. Se on kaukana tästä. Ei uppoa itseeni yhtään! Mites suhun? :D

   Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   En tuota biisiä ollut kuullutkaan aikaisemmin, tekno tyyliä! Mukavasti jäi ainakin päähän soimaan tuo tunnari! :D Mutta ei se mp3 asti pääse. Mutta sait tosiaan tuon asenteen tyyppiä kohtaan muuttumaan arvostavammaksi! :)Heh, Robinista. Niin, velipuolen 5vee poika fanittaa vaan sitä kovasti ja se on omasta kotikaupungistani Turusta ja tiiän jopa suurinpiirtein missä asuu… Mutta siis ei hänen musa muhun uppoa, mutta tulee aina Bieberista puhuttaessa Robin mieleen, kun niitä on verrattu toisiinsa aika paljonkin. -EndorphinAddict

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: