Raikas fetasalaatti

Olen aina ollut salaatti-ihmisiä. Jo ennen elämäntaoamuutostani suosin Ceasar-salaattia ravintoloissa. Hieman päälle vuosi sitten muuttaessani pois vanhempien hoivista, en ollut juurikaan keittiön hengetär. Oikeastaan ollenkaan.
Salaatit ollen herkkuani ja helppoja tehdä, söimme niitä todella usein. Tehneet omia varitaatioita ja keksineet itsellemme uusia yhdistelmiä. Tässä yksi omista lemppareistani. Se ruoka, jota halusin tehdä heti ensimmäisenä kun dieetin lopetin. Teimme sitä silloin ja tein lisää tänään. aikaa taisi mennä viisi minuuttia. Namnam!

Tarvitset:
– Jäävuorisalaattia
– Kurkkua
– Tomaattia. Kirsikkatomaateilla saa hieman makeamman version.
– Punasipulia
– Paprikaa, väri vapaa.
– Fetaa
– Rucolaa


Leikkaa, kuutioi, viipaloi, silppua… Ihan miten itse tykkäät. Tee vaikka sydämen muotoisia ! ;) Sekoita ja annostele. Lisään yleensä annokseen oliiviöljyä, ripauksen suolaa ja joskus balsamicoa. Raikasta!


Tällä kertaa olimme ostaneet valmiiksi savustettua lohta, joten jätin oliiviöljyt ja suolat laittamatta. Lohessa on sen verran tarpeeksi hyviä rasvoja ja savustetussa versiossa myös suolaa. On kuulkaa herkkua!!

Tasapainoinen, taivaallinen ruoka. Namnam! :)

Oletteko salaatti-ihmisiä? Minkälaisia variaatioita te teette? :)

xxo,
Janina

– Posted using BlogPress from my iPad

2 ajatusta artikkelista “Raikas fetasalaatti

  1. Anonymous sanoo:

    Salaattia, ihanaa! Itsekin olen salaatti-ihminen lähestulkoon henkeen ja vereen. Juurikin tuollaisen feta-salaatin lisäksi lemppareitani ovat erityisesti pähkinöitä/siemeniä sekä tavallista sipulia sisältävät salaatit. Myös keitetty kananmuna sopii mielestäni hyvin salaatin kaveriksi ja tekee siitä ruokaisamman.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: