Suklaamaistiaiset

Herkkuhetkinä itselläni on välillä tai hieman useamminkin vaikeus valita mitä ottaisin. Tummasuklaa on hyvää, sen moni eri variaatio. Kaupoissa harvemmin on ihan pieniä kokoja, jotta voisi muutamaakin makua ostaa. Toissapäivänä odottaessaan minua töistä kihlattuni oli tutkiskellut joulunsuklaavalikoimaa ja bongannut sieltä tällaisen boksin:

Suklaanmaistelu-boksin! NAM. Boksissa ei ole pelkästään tummaa suklaata, mutta siitäkin on monia variaatioita. Boksi on aika iso, siinä on 12 eri makua – 2 ”levyä” per maku. Mutta, mikä tässä on parasta.. Noiden pakettien koko! Ne eivät ole isoja, saati sitten levyissä olevat palat – taitavat olla pikkurillin pään kokoisia. Ei tule ainakaan herkuteltua liikaa! :)
Katsokaa vaikka: 
Jänniä ja innostavia yhdistelmiä. Taisimme ottaa kolmesta mausta molemmat kaksi palaa. Se on varmaan yhteensä puolitoista palaa esimerkiksi Fazerin suklaalevystä. Nuo palat riittivät itselleni oikein hyvin. Oli muuten hyviä. Kyllä mäkin siis herkuttelen! :) Se on normaalia.

Paketin mukana tuli ”tasting notes”. Niiden seasta löytyy reseptejä,
suklaan alkuperästä ja muusta mielenkiintoisesta.
Nuo kortitkin tuoksuvat suklaalle! :)
Välillä saa ellei pidäkkin herkutella! ;)
Mikä on teidän herkkuanne? Suolaista vai makeaa?

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: