Treenimusiikkia

Tässä hieman treenimusiikkiani.. Kuuntelen osittain todella erilaista musiikkia treenatessani kuin muuten kuuntelisin. Esimerkiksi Pitbull on artisti, josta en pidä yhtään. Hänen biiseissään on vain mukavan nopea tempo ja se siivittää treenejä. 

Miltä teidän playlistit näyttää? 
Yritän etsiä uusia biisejä aina kun mahdollista, nyt on jäänyt kurjan yksitoikkoiseksi ja kaipaisin uutta. Jakakaahan vinkkejänne ! :)

8 ajatusta artikkelista “Treenimusiikkia

 1. Daniela Maria sanoo:

  Mun on pitänyt nyt varmaan viikon ajan kertoa, että Lolita – The Veronicas on aivan LOISTAVA alkulämpöön tai juoksemiseen tms. Mulla on nykyään se aina repeatilla kun juoksen alkulämmöt :D

  Tykkää

 2. Daniela Maria sanoo:

  Mun on pitänyt nyt varmaan viikon ajan kertoa, että Lolita – The Veronicas on aivan LOISTAVA alkulämpöön tai juoksemiseen tms. Mulla on nykyään se aina repeatilla kun juoksen alkulämmöt :D

  Tykkää

 3. Marika sanoo:

  Oo muruseni kiitos tästä:) oon pitkään miettiny KENEN kappale tuo We run the night on. Ihan loistava treenibiisiksi:)Kokeile joskus Nickelbackin Burn it to the ground tai letkeempään menoon samalta yhtyeeltä when we stand together, itellä se toimii niiin hyvin:)

  Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  Yritin miettii vähän tälläsii mitä ei soiteta radiossa tunnin välein, kun ne on helppo muutenki löytää eli tässä jokunen biisi joita itse tykkään kuunnella: David Guetta ft Sia – She Wolf (Falling To Pieces) (Michael Calfan Remix) TODELLA HYVÄ REMIX alkuperäisestä, Nadia Ali Starkillers & Alex Kenji – Pressure (Alesso Edit), Chuckie & Promise Land Feat. Amanda Wilson – Breaking Up, Afrojack- Rock the house, Ellie Goulding- Lights (Bassnectar remix) ja Hanging on, Swedish House Mafia feat Usher- Euphoria, Tiësto & Wolfgang Gartner – We Own The Night ft. Luciana.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: