Puhti lopussa

Moikat kaikille!

Nyt vasta kotiuduttiin salilta, en ole pitkään aikaan treenaillut näin myöhään. Rinta-ojentaja-olkapää, äh ja puh. Kulkee, ei kulje, kulkee.. Onpas ollut todella nihkeät kolme päivää. Treeni-intoa kyllä löytyy, mutta kroppa ei selkeästi ole samalla aaltopituudella. Huominen on täysin lepopäivä. Saatetaan kävellä Mikon vanhemmille, jotka asuvat alle kilometrin päässä, mutta eihän sitä lasketa. 
Punnitsimme ja mietimme asiaa tullen tulokseen, että ensi viikko on itselleni aerobis-viikko. Lihaskuntotreenit jäävät pois lukuunottamatta polvenkuntoutus- eli jalkatreenejä. Nuokin aerobiset teen ennen aamupalaa, jotta elimistö herää kunnolla. Itse uskon tyhjällä vatsalla ja matalilla sykkeillä treenaamiseen, aamuisin. Toimivat itselleni erittäin hyvin ja tuntee kuinka nesteet lähtevät liikkeelle. 
Nyt syömään omaa herkkua eli kylmäsavulohta, bataattia ja vihanneksia. ;)
Huomenna nukutaan pitkään, leivotaan pipareita, nautitaan talvesta ja vain olemisesta. Miko lupasi pitää minut aisoissa, jos salijalka alkaa väpättämään. 
Anteeksi tekstin kiroilu, mutta näinhän se asia on! ;)
Hyvää huomista itsenäisyyspäivää kaikille! 
Onko suunnitelmissa Linnan Juhlien katselua, perheen kanssa olemista vai töitä?
En ole Linnan Juhlien -seuraajia, mutta tänä vuonna käännän itsekin kanavalle katsomaan kun tuttuni, Olympia pronssia purjehduksessa voittanut Mikaela Wulff, jonottaa Sauli Niinistön käteltäväksi. WAU!
xxo,
Janina

3 ajatusta artikkelista “Puhti lopussa

 1. Kati Santala sanoo:

  Muista Janni et lepopvien aikana kroppa vahvistuu ja treenaamasi lihakset kasvavat/vahvistuvat. Lepopvat on ERITTAIN tarkeita. Usein miltee poikkeuksetta muutaman lepopvan jalkeen luistaa paremmin juuri siksi etta ovat saaneet varastot tayteen ja lihakset on rekrytoitu! Muista myos syoda hyvin nutta terveellisesti!! Kerro mun mamille ja papille terkkuja! Kova kaipaus teita kaikkia.. :o))

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Lepopäiviä on ollut 1-2 per viikko. Unet on vaan selkeästi jäänyt hieman liian lyhyiksi. Ei vain malttaisia olla kun vihdoin on päässyt kunnolla treenin makuun. Nyt pitää vaan rauhoittua, onneksi Miko auttaa. :)Mä kerron terkut! Viimeksi Skype jäi vähän lyhyeksi, taisin olla unessa vaikkakin silmät auki. :D

   Tykkää

 2. Kati Santala sanoo:

  Muista Janni et lepopvien aikana kroppa vahvistuu ja treenaamasi lihakset kasvavat/vahvistuvat. Lepopvat on ERITTAIN tarkeita. Usein miltee poikkeuksetta muutaman lepopvan jalkeen luistaa paremmin juuri siksi etta ovat saaneet varastot tayteen ja lihakset on rekrytoitu! Muista myos syoda hyvin nutta terveellisesti!! Kerro mun mamille ja papille terkkuja! Kova kaipaus teita kaikkia.. :o))

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: