Vaihtoehtoinen välipala

Nyt viisaudenhampaan poiston jälkeen, ei hirveästi saisi purentaa vaativaa ruokaa syödä. Jäde-jogurtti-keitto linjalle määrättiin täksi päiväksi. Tähän mennessä päivää olen syönyt aamupalaksi rahkan lisukkeineen ja kanakeittoa kahden pehmeän leipäpalan kanssa.

Kävin kaupasta hakemassa hieman jäätelöä ja päätin samalla kokeilla ensimmäistä kertaa PROfeel– proteiinijuomaa. Oletteko kokeilleet? Ostin kaakaon makuisen juoman, se on ihan hyvää mutten näe itseäni juomassa näitä muuten kuin erikoistapauksissa. Sisältää hyvän määrän proteiinia, mutta myös sokereita.

Mitä te pidätte näistä? Onko lempimakuja?

Naama erittäin hellänä ja kipeänä.
xxo,
Janina

13 ajatusta artikkelista “Vaihtoehtoinen välipala

 1. Siiri sanoo:

  Mun mielestä tuo protskujuoma on pahinta proteiinijuomaa, mitä oon maistanut :D Haha! Ennemmin fastin tai gainomaxin :P vaikka joo, uppoaa tuokin paitsi mansikka tosi esanssinen.. Mutta profeel vanilijarahka on namiaaaa! (Vaan vanilija tosin)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Mulla menikin 1,5 tuntia juoda tuo ! Tietysti senkin takia, etten hampaan kanssa voinut hirveän kovaa imeä pillistä, mutta ei se tosiaan ole hirveän hyvää. Oon maistellut noita muitakin, mutta jotenkin oon jäänyt tästä profeel-hehkutuksesta ulkopuolelle. :D

   Tykkää

 2. Sarpukka sanoo:

  Huhhuh, 8 palaa sokeria purkissa, se on jo melko paljon! Mä oon maistanut tuota suklaata mutta maistui omaan makuun liian makealta. No tosin ei se kovasti yllätä, jos sokeria on noin reilusti :) Itsellä kun poistettiin viisurit, niin vedin litran jätskiä kerralla, siinä sitä sokeria vasta olikin! :D

  Tykkää

 3. Antti sanoo:

  Ehdottomasti paras maku näistä on toi kahvi. Eipä noista sokereistakaan tarvitse huolestua kun ei noita varmasti kukaan useampaa kappaletta päivässä tuhoaa. Ennen treeniä tai etenki sen jälkeen nää on varmasti ihan ok :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ehkä joskus saan joltain kahvin makuista maistaa. :) Toivottavasti eivät juo, sillä sillon tulis aikamoinen ”terveellinen” paukku :D

   Tykkää

  • Johki sanoo:

   Riippuu myös varmasti kenestä puhutaan, kyllä ajattelen, että itselleni jopa se YKSI tuollainen PÄIVÄSSÄ olisi liikaa. Jos sitä tosiaan ajattelee 8 kpl sokeripaloissa. Se ON hurja määrä sokeria (ja mielestäni kelle tahansa) – minä kun yritän sitä vyötäröä pitää kurissa niin sokerit ei siinä auta. Ja onneksi en tuosta tykkää, maistoin äskettäin kun ei hätävaraksi muutakaan ollut – en tykännyt. Tuo oli makea ja ylipäätään kaikki mielestäni (sokerittomatkin) ovat niin ällömakeita, että jonkin ajan kuluttua alkaa niiden kippaaminen kurkusta oksettaa. No, onneksi on maustamatonta heraa sentään olemassa.

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Tuo on totta, hyvin paljon riippuu henkilöstä, elämäntilanteesta, makumieltymyksistä, tavoitteista.. Senkin takia tämän laitoin tänne tuon ravintoarvotaulukon jotta ihmiset ymmärtäisivät että mainostus ei aina osu oikeaan terveellisyyden puolesta.

   Tykkää

  • Antti sanoo:

   Totta, totta. Sillointällöin nautittuna ihan ok, mutta joo en joka päivä tommosta vois vetää. Ehkä kerran kuussa tai vähemmän tulee näitä käytettyä. Veikkaisin että kerran kolmessa kuussa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: