Inspiraatiota sohvanperukoilta

Nopeat moikkaukset ihanat lukijat!
Makailen ja lepäilen tällähetkellä, syön viimeisiä jätskin rippeitä ennenkuin kunnon valmistelu kisoihin alkaa. Valmistelu lykkääntyi muutamalla päivällä hampaan poiston takia, en nimittäin pysty syömään juuri mitään. Jauhaminen ei tule kuuloonkaan ja joudunkin vielä huomisen kököttämään sairaslomalla sohvalla. Ei auta murehtia, torstaina palaan salille akut latautuneena. :)
Hieman kiukkuinen olo sillä viime yönä nukuin muutaman hassun tunnin, särkyyn ei edes lääkkeet auttaneet. Motivaatiota ja inspiraatiota on nyt haettu, omia ajatuksia kisoihin lähdöstä setvitty ja muutenkin käytetty aika hyödyksi.

Muutama inspiraatiokuva teillekin :)

xxo,
Janina

8 ajatusta artikkelista “Inspiraatiota sohvanperukoilta

 1. Ensoleille sanoo:

  Hei :) Olen lueskellut blogiasi ja nyt blogissani odottaa sinua haaste :) http://ensoleilles.blogspot.fi/

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Kiitos! Huomenna laitetaan vastailuja kehiin, tää ilta menee yhdessä sun lempparissasi: fitnesstukun sivuilla! Lisäravinnekaapin täyttötilaus. ;) Kiva löytää sunkin blogisi, tsemppiä kisavalmisteluihin ! Jään seuraamaan menestystäsi. :)

   Tykkää

 2. Noora sanoo:

  Jee jee! Joko on yhtään jänskänny? :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Hieman tottakai, varsinkin kun luki Emmin sekä Nannan blogikirjoitukset aiheesta niin alkaa tuntumaan todelliselta. :D Viime vuonna oli vain tavoite johon ”oli vielä pitkä aika”. Ei oo enää!

   Tykkää

 3. Asta sanoo:

  Haluisitko kirjottaa noista kisoista sellasen isomman postauksen joskus? Mulle tää fitness-maailma on niin uutta ja outoa, etten oikein tajua noista teidän kisoistannekaan mitään. Oon tietty googlaillut, mutta olisi hauska lukea sun ajatuksia, mitä sinne vaaditaan, miten pääsee finaaliin, mitä kisoissa tehdään ym. Vai onko ihan tyhmä idea? :P

  Tykkää

 4. Kaisa Minni sanoo:

  Oi, pakko kommentoida! Ihan vaan siks että olin sun sadas seuraaja <3 Onnea! :) Kiva blogi!thegoodmorning.blogspot.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: