Fitness-lehti Oxygen

Muutama vuosi sitten hurahtaessani kuntosalilla treenaamiseen, Miko esitteli minulle lehden jota hänen siskonsa oli tilannut. Kyseessä on ainut lehti, jota nykyään tilaan eli Oxygen.

Oxygen on amerikkalainen fitness-lehti, jota yksikään alan lehti ei voita. Suomessa ei ole yhtään sen vertaista lehteä tai ainakaan itse en ole löytänyt sellaista jonka kelpuuttaisin. Tämä lehti on täynnä inspiroivia tarinoita ja hyvää tietoa antavia artikkeleita. Noita artikkeleita kuvittavat naiselliset, lihaksikkaat mallit.

Olen tilannut lehteä kohta kolme vuotta ja tulen varmaan loppuelämäni tilaamaan. Hintaa kahden vuoden tilaukseentuli n 75€, joten hintakaan ei kirpaise vaan maksaa jopa vähemmän kuin osa suomalaisista lehdistä.

Heidän nettisivuiltaan löytyy myös paljon inffoa, linkkejä, tarinoita.. Vaikka mitä! Kannattaa käydä kurkkaamassa. ;)
(www.oxygenmag.com)

Onko teillä lempilehtiä joista ette luopuisi missään nimessä tai jonka löydätte kädestänne uudestaan ja uudestaan? :)

xxo,
Janina

15 ajatusta artikkelista “Fitness-lehti Oxygen

 1. Elina sanoo:

  Heippa! Kiva blogi :) Mulla olisi sulla haaste mun sivuilla!-Elina http://fit-fever.blogspot.fi/2013/01/ensimmainen-haaste.html

  Tykkää

 2. Sonija sanoo:

  Kiitoksia hirmusesti tästä postauksesta!Ajattelin että alkaisin itsekin tilaamaan tuota,, saisi samalla parannettua kielitaitoakin. Ja varmasti on tosi mielenkiintosia juttuja :-)Mutta kun yritin täyttää sitä tilauslomaketta tuolla sivulla niin vaihtoehtona maaksi ei ollut Suomea. Osaisitkohan auttaa mua tässä vähän? Onkohan se sitten tuo APO/FPO-Europe?Entä tuo ”expiration”(erääntymisaika?) jos haluan lehden vuodeksi tästä eteenpäin, laitanko siihen january 2014?Ja mitähän tuohon adress2 kohtaan pitäisi laittaa?Toivottavasti ehdit vastata pian niin saan tilauksen eteenpäin :-)

  Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Heippa!sellainen kysymys, että kun olet menossa (keväällä?) fitnesskisoihin niin mihin luokkaan? Bikinifitness, classic fitness jne? Ja minkä pitusiin:)?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka! Fitnesskisat ovat vielä hamassa tulevaisuudessa, tällähetkellä tähtäimessä on Fitnessmalli-kilpailut. Haluan nähdä onko kilpaileminen oikeasti minua varten. :) Tällä hetkellä mieli olisi Body Fitneksen sarjassa, jos sille tielle lähtisin, mutta siihen on vielä muutama vuosi aikaa. :)

   Tykkää

 4. emilia sanoo:

  mulla on sulle haaste mun blogissa :)

  Tykkää

 5. Anonymous sanoo:

  Aaaa Okei:) Kiitos vastauksesta:) Mietinkin, että oletko jo nyt menossa:) Kehitystä on kuitenkin tullut:) Hiljaa hyvä tulee!! :))Tsemppiä!

  Tykkää

 6. MT sanoo:

  Olen joskus hypistellyt irtonumeroa kaupan hyllyllä muttei tuo ole vielä tarttunut mukaan. Lehtiä olisi kyllä kiva lukea joskus iltaisin sohvalla, mutta kaikki suomalaiset on niin nykyään niin huonoja, etten enää kelpuuta niitä (tai en ainakaan halua maksaa niistä) :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Aivan samalla linjalla. Suomalaiset eivät oikein ole itsellenikään niitä kiinnostavimpia, joten jäävät hyllyyn. Oxygeniin jäin koukkuun melkolailla siltä istumalta kun ensimmäistä luin läpi. :) Kannattaa joku kerta ottaa matkaan!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: