Muutama vuosi sitten hurahtaessani kuntosalilla treenaamiseen, Miko esitteli minulle lehden jota hänen siskonsa oli tilannut. Kyseessä on ainut lehti, jota nykyään tilaan eli Oxygen.

Oxygen on amerikkalainen fitness-lehti, jota yksikään alan lehti ei voita. Suomessa ei ole yhtään sen vertaista lehteä tai ainakaan itse en ole löytänyt sellaista jonka kelpuuttaisin. Tämä lehti on täynnä inspiroivia tarinoita ja hyvää tietoa antavia artikkeleita. Noita artikkeleita kuvittavat naiselliset, lihaksikkaat mallit.

Olen tilannut lehteä kohta kolme vuotta ja tulen varmaan loppuelämäni tilaamaan. Hintaa kahden vuoden tilaukseentuli n 75€, joten hintakaan ei kirpaise vaan maksaa jopa vähemmän kuin osa suomalaisista lehdistä.

Heidän nettisivuiltaan löytyy myös paljon inffoa, linkkejä, tarinoita.. Vaikka mitä! Kannattaa käydä kurkkaamassa. ;)
(www.oxygenmag.com)

Onko teillä lempilehtiä joista ette luopuisi missään nimessä tai jonka löydätte kädestänne uudestaan ja uudestaan? :)

xxo,
Janina
Janina Pohja avatar

Published by

15 vastausta artikkeliin “Fitness-lehti Oxygen”

  1. Elina avatar

    Heippa! Kiva blogi :) Mulla olisi sulla haaste mun sivuilla!-Elina http://fit-fever.blogspot.fi/2013/01/ensimmainen-haaste.html

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka!Kiitos paljon :)Sainkin haasteen myös eilen, joten vastailuja tulossa loppuviikon aikana! :)

      Tykkää

  2. Sonija avatar

    Kiitoksia hirmusesti tästä postauksesta!Ajattelin että alkaisin itsekin tilaamaan tuota,, saisi samalla parannettua kielitaitoakin. Ja varmasti on tosi mielenkiintosia juttuja :-)Mutta kun yritin täyttää sitä tilauslomaketta tuolla sivulla niin vaihtoehtona maaksi ei ollut Suomea. Osaisitkohan auttaa mua tässä vähän? Onkohan se sitten tuo APO/FPO-Europe?Entä tuo ”expiration”(erääntymisaika?) jos haluan lehden vuodeksi tästä eteenpäin, laitanko siihen january 2014?Ja mitähän tuohon adress2 kohtaan pitäisi laittaa?Toivottavasti ehdit vastata pian niin saan tilauksen eteenpäin :-)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka! Tsekkasin samantien töistä kännykällä :D toivottavasti linkki toimii: https://w1.buysub.com/pubs/K9/OXY/OXY_Package_Foreign.jsp?cds_page_id=127335&cds_mag_code=OXY&id=1358447821428&lsid=30171236473034520&vid=2 (hullun näköinen :D) Tuolla on listattuna kaikki maat, joten Suomikin löytyy sieltä. :) Kerro löytyykö.

      Tykkää

    2. Sonija avatar

      Okei kiitoksia! :) Mutta entä vielä tuo address2 ja expiration (vuodeksi siis tästä eteenpäin tilaisin), eli mitä niihin? ja kohdan province vissiin jätän tyhjäksi..?Anteeksi kun sua nyt rupesin tällä vaivaamaan! Olis vaan kiva jos tilaus menis kerralla oikein :-D

      Tykkää

    3. Janina avatar

      Ei hätää! :) Address2 & provincen voi jättää tyhjäksi. Espiration date kohtaan tulee maksukortin viimeinen voimassaolopäivä. :)

      Tykkää

    4. Sonija avatar

      Jes, tilaus meni :-) Kiitos vielä ihan hirmupaljon !!

      Tykkää

  3. Anonymous avatar
    Anonymous

    Heippa!sellainen kysymys, että kun olet menossa (keväällä?) fitnesskisoihin niin mihin luokkaan? Bikinifitness, classic fitness jne? Ja minkä pitusiin:)?

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Moikka! Fitnesskisat ovat vielä hamassa tulevaisuudessa, tällähetkellä tähtäimessä on Fitnessmalli-kilpailut. Haluan nähdä onko kilpaileminen oikeasti minua varten. :) Tällä hetkellä mieli olisi Body Fitneksen sarjassa, jos sille tielle lähtisin, mutta siihen on vielä muutama vuosi aikaa. :)

      Tykkää

  4. emilia avatar

    mulla on sulle haaste mun blogissa :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Huomenna otan haasteen vastaan! Kiitos :)

      Tykkää

  5. Anonymous avatar
    Anonymous

    Aaaa Okei:) Kiitos vastauksesta:) Mietinkin, että oletko jo nyt menossa:) Kehitystä on kuitenkin tullut:) Hiljaa hyvä tulee!! :))Tsemppiä!

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Aivan! Kiitos innostavasta kommentista! :) Jaksaa taas painaa.

      Tykkää

  6. MT avatar

    Olen joskus hypistellyt irtonumeroa kaupan hyllyllä muttei tuo ole vielä tarttunut mukaan. Lehtiä olisi kyllä kiva lukea joskus iltaisin sohvalla, mutta kaikki suomalaiset on niin nykyään niin huonoja, etten enää kelpuuta niitä (tai en ainakaan halua maksaa niistä) :)

    Tykkää

    1. Janina avatar

      Aivan samalla linjalla. Suomalaiset eivät oikein ole itsellenikään niitä kiinnostavimpia, joten jäävät hyllyyn. Oxygeniin jäin koukkuun melkolailla siltä istumalta kun ensimmäistä luin läpi. :) Kannattaa joku kerta ottaa matkaan!

      Tykkää

Jätä kommentti