Treenimusiikki APUA

Heipat ihanat !

Nyt olisi hetki, kun kaipaan teidän apuanne. Nimittäin huomasin eilen treenatessani, että jokaisella sarjojen välisellä tauolla skippasin soittolistani biisejä. Suurin osa biiseistä on kulutettu läpi ja etsin muutamaa uusimpaa biisiä niiden seasta. Ei kivaa.

Toivoisinkin kuulevani teidän treeni soittolistoistanne, jotta saisin omaanikin päivitettyä tuliterään uskoon! :) En nimittäin itse pysty keskittymään treeniin yhtä intensiivisesti ilman musiikkia.

Kiitän jo etukäteen!
xxo,
Janina

17 ajatusta artikkelista “Treenimusiikki APUA

 1. nana sanoo:

  Inhoan kun ihmiset linkittää omia blogejaan toisten blogeihin, mutta poista vaikka tää jos et halua julkaista :)Tein just postauksen mun tän hetken lempparibiiseistä ja jos jumpsjumpsmusa menee, niin toivottavasti löydät jotain uutta!http://determination-nana.blogspot.fi/2013/01/now-playing-1.html

  Tykkää

 2. Daniela Maria sanoo:

  Linkin Park (kaikki biisit), Porcelain Black (kaikki), The Veronicas – Lolita, Regina Spektor – All the Rowboats… ja muuta en nyt nopeasti keksi *töissä oon ja LKV hommia mietin =(*

  Tykkää

 3. sanni sanoo:

  Huh mulla on ihan samat ongelma! Soittolistan biisit alkaa olla jo niin soitettuja että huhhuh. Täytyy vähä täältä kommenteista tulla kattoon vinkkejä ;)

  Tykkää

 4. Laura sanoo:

  Itelläkin tuntuu että samat biisit vaan pyörii. Nyt olenkin alkanut laittaa youtubesta soimaan jonkun ”work out music mix” tyyppisen kokoelman. Niitä on monenlaisia ja erilaisiin treeneihin sopivia. Joissain on motivaatiota lisääviä kuvia tai jopa puhettakin jos haluaa. Kannattaa kokeilla, ne kestää yleensä sen n. tunnin tai yli, joten koko treenin voi tehä samalla mixillä. Kaikki ei ole niin hyviä, mutta tässä esimerkiksi yksi, jonka mukaan viimeksi treenasin, musta tosi huippu! http://www.youtube.com/watch?v=G6J6q8dyNDE

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka! Kiitos vinkistä, noita onkin helppo esimerkiksi ladata ipodille joka pikkuhiljaa olisi suotavaa ottaa käyttöön. Kännykän raahaaminen spotifyn takia alkaa käymään hermoille :D Kiitos, tästä on hyvä alkaa tuo urakka!

   Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   Moi, mitä tarkoitat tolla kännykän raahaaminen spotifyn takia alkaa käymään hermoille? Mulla on ainakin haban ympärille laitettava tarra”teline” iphonelle ja spotifyn käyttäminen treenatessa on mulle ehdottomuus, voin sanoa että sen käyttö boostasi mun treeniä!! NIin helppo etsiä musaa spotifysta.. Pelkillä hakusanoilla löytää muiden ihmisten treenilistoja ja yhdellä klikkauksella saat sen koko listan sun omiisi ja voit kuunnella sitä heti kännykästä. Naurettavan täydellistä ja helppoa:)Olen myös löytänyt aivan älyttömän hyvää treenimusaa kuuntelemalla jotain lempibiisiä ja käynnistämällä sitä kautta ”start artist radio” jolla spotify etsii samankaltaisia biisejä ja niitä voi selailla.. Se näytttää myös valmiita listoja samanlaisista artisteista jne.. Spotify PELASTI mun treenaamisen :D nimimerkillä entinen ipodin käyttäjä, joka ei saanut musasta mitään irti, koska pyöri aina samat kappaleet..

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Kännykässä eikä spotifyssa kummassakaan ole mitään vikaa. Yksi iso syy on varmasti oman käsikotelon tarraosan venyminen, en saa koteloa enää pysymään paikoillaan. Tämän myötä joudun pitämään sitä turhan kireällä ”solmittuna” käteeni, joka taas hankaloittaa esimerkiksi hauisliikkeiden tekemistä ja tuntemista. Ipod on logiikalta ainakin kätevämpi, pieni koko ja nopeasti klipsillä kiinni paitaan. Toisaalta olen Spotifyn suurkuluttaja ja tätä harmittelenkin, kun sitä ei jostain hölmöstä syystä saa ladattua ipodiin, voisihan siinä toimia vaikka offline-soittolistat :) Mutta tuo samat kappaleet ovat omanakin ongelmana. Saa nähdä miten käy. Taidan kyllä nyt tilata uuden käsikotelon ! :D

   Tykkää

 5. Pikkueeva sanoo:

  Moi muru! Mun pitäis lukea tenttiin, mut pyörin taas paljon mielummin täällä. Tässä sulle terkut E:n salilistalta. Pusuja! <3http://www.youtube.com/watch?v=XWMYGLxSWPMhttp://www.youtube.com/watch?v=T4ZsMWDVqxghttp://www.youtube.com/watch?v=6ym2F3rbKmMhttp://www.youtube.com/watch?v=9jwZBqGPgVEhttp://www.youtube.com/watch?v=yWXNzuVeuNUhttp://www.youtube.com/watch?v=ykW4rtW2eu0http://www.youtube.com/watch?v=SBjQ9tuuTJQxoxo

  Tykkää

 6. Anonymous sanoo:

  kaikkia bodycombatin biisei pyörii mulla ipodissa ! http://nzglen.wordpress.com/full-bodycombat-track-lists/ tossa noi uusimmat on tietty parhaimpii :)

  Tykkää

 7. Reetta sanoo:

  Aah, kiitos tästä!! Sain monta uutta biisiä omallekin listalle! :)

  Tykkää

 8. Anonymous sanoo:

  j’adore hardcore (en muista artistia :D )wannabe (spice girls)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: