Hello from Mama Africa !

Ihanaa, kesäisen lämmintä iltaa kaikille!

Viimeinen viikko on ollut erittäin nautinnollinen.
Salilla on käyty jokainen päivä, on pelattu tennistä, rantalentopalloa, jumpattu uima-altaassa sekä otettu kaikki irti pelkästä löhöämisestä.

Olin suunnitellut kirjoittelevani altaalla postauksia ja julkaisevani ne kesken matkan, mutta internet-yhteys on todella heikko, joten tämä on luultavammin ainoa postaukseni matkalta käsin. Lentokone-jumpat, reissussa treenaaminen ja ruokailu -postaukset joutuvat siis vielä odottamaan noin viikon.

Miten teillä on viikko sujunut? Treenit kulkevat ja tuleva kevät hymyilyttää? :)

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Hello from Mama Africa !

 1. Siiri sanoo:

  Näyttää niin ihanalta!! Oon kateellinen!!<3

  Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  heei mulle tuli mieleen ku jossain sun aikasemmas postaukses kerroit suomen urheiluhierojaopistosta, niin ku en ite oo koskaa käyny hierojal, nii mitkä vaatteet siel pitää heittää veke ? :D tai siis kai alusvaatteet saa olla päällä ? sori hölmö kysymys, mut alko mietityttää :Dtsemppiä treeneihin ! :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ihana kysymys! Mietin nimittäin itsekin samaa kun sinne valmistauduin lähtemään! Itselläni oli päällä verkkarit ja toppi. Topin joutui ottamaan pois ja selkää hieroessa avattiin rintsikat jotta päästiin kunnolla lihaksiin käsiksi. Ennen kääntymistä/nousemista hieroja myös laittoi ne kiinni, joten ei hätää. :) Jalkoja hieroessa alushousut jalassa. :)Rohkeasti hierojalle, ihana kokemus! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: