Back to reality

Ihanaa maanantaita!

Aurinko paistaa, lumet ja jäät sulavat – voisi jopa sanoa että kevät on jo täällä ja ihanempaa on vielä tulossa! :)
Niin paljon kirjoitettavaa, kerrottavaa ja jaettavaa etten tiedä mistä aloittaa! Tässä tämän hetken kuulumisia, joista on helpoin aloittaa. :)
Olen ollut takaisin Suomessa nyt muutaman päivän ajan, nuo päivät ovat täysin koostuneet töistä, treeneistä ja lepäämisestä. Tässä vaiheessa itselläni ja varmasti osalla teistäkin hieman särähtää korvaan. Vastahan se oli lomalla ja nyt jo ”lepäilee”? 
Töissä on ollut todella kiireistä, kiitos 3+1 -päivien hulinoiden. Itse pidän kiireestä, työpäivät ovat lentäneet siivillä, tietenkin on myös ihanaa ollut päästä näkemään työkavereita loman jälkeen. Kuitenkin melutaso, hektisyys ja kaaosmaiset vaatekasat verottavat jaksamista. 
Starttailin aamun tänään extempore-lenkillä. Kirpsakka ja kirkas sää, raitista ilmaa ja lenkkipolku. Yhteisvaikutus on maaginen. Hymy ei varmasti tule hyytymään tänään vaikka vapaapäivän to do -lista onkin melko pitkä. 
Monet ovat varmasti ihmetelleet mihin minun Fitfarmin-valmennuksen aloitus on lopahtanut. Ei mihinkään. Sain Sadulta matkan aikana sähköpostin, joka kertoi että taustatietolomakkeeni oli hävinnyt Tampereen toimiston ja Helsingin välille, minkä johdosta valmennuksen aloitus lykkääntyi näinkin paljon. Inhimillinen virhe, jonka he hyvittävät pidentämällä valmennustani – en valita! :)
Tapaan Sadun huomenna – vihdoin! JEE :) Treeni- sekä ruokavalio-ohjelmat käydään läpi ja aloitusfiiliksiä. Jännittää ja olen innoissani! 
Ensi viikon maanantaina tapaan myös Personal Trainerini, Jounin, jonka kanssa lähdetään vetämään kroppaa tiukkaan kuntoon. Muutaman viikon päästä on hakemuskuvaukset, joten nyt starttaa viimeiset kiristelyt! Ready or not, here we go! :)

Vaikka olenkin lomaillut, on elämässä alkanut tapahtumaan lisää uskomattomia asioita. Niistä kerron lisää kun tulevat ensi viikosta ajankohtaisiksi. Lomastakin tulen kirjoittamaan teille pikkuhiljaa. :) 

Nyt kuitenkin olisi mahtavaa kuulla mitä teille ihanat lukijat sekä blogien kirjoittajat kuuluu? Bloglovin-sovellukseni varmaan kaatuu kohta, sillä lukemattomia postauksia on kohta 500! 
xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Back to reality

 1. Lerika sanoo:

  Hei! Mu7lla olis sulle pieni haaste blogissani.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka! Kiitos haasteesta, oonkin saanut tuon jo monesti aikaisemminkin ja nytkin muutamalta. :) Katsotaan missä vaiheessa kerkeän vastaamaan! :) Tsemppiä treeneihin, alku on välillä takkuinen, mutta sulla näyttää rullaavan hyvin! :)

   Tykkää

 2. Reetta sanoo:

  Jee oot takaisin! En tainnut edes muistaa toivottaa teille hyvää reissua.. Noh, toivotan nyt sitten oikein hyvää kotiinpaluuta <3 Innolla odotan kuulumisia reissusta ja muutenkin :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ihana Reetta! <3 Kaipailinkin jo kirjoittamista aika paljon, sinne vaan ei viitsinyt uima-altaalle konetta kantaa mukana ettei lähde jonkun matkaan. Vaikka kyllä lompakot ja kaikki muut olivat aina tallella, vaikka olisi ollut pitempäänkin poissa tuolien luota. :) Kiitos kiitos ! Omalla tavallaan nasta olla kotona, uusia kuviota edessä joten jännää päästä starttailemaan niitä!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: