Janni + Fitfarm = Vihdoinkin Totta !

Herään aamulla väsyneenä, yöunet jäivät toivottua lyhyemmiksi. Nyt ei kuitenkaan ole aikaa nukkua, mietiskelyjen jälkeen päätän lähteä nopealle aamulenkille. Aurinko paistaa, ilma on kirkas ja kirpsakka. Olen koukussa jään rapsahteluun lenkkareiden alla, omalla tavallaan se rauhoittaa.

Jää on alkanut sulamaan lempilenkkipolkuni varrelta. Kohta tuon sillan alla solisee jo meri. Hymyilen vastaantuleville pyöräilijöille ja saan yllättävän monta hymyä takaisin.
Nopeat askeleet kotiin ja äkkiä suihkuun. Bussiin on kerettävä koska kauan odotettu tapaaminen odottaa. Aamupalan syön vasta bussissa ja saan kummastelevia katseita vierustovereilta, mitähän tuo syö? Maitorahka lisukkeineen ei varmasti ulkonäöllisesti houkuta ketään.

Metromatkan ajan puhun Mikon kanssa puhelimessa. Jännittää. Lompakkokin on jäänyt kiireessä kotiin, enköhän pärjää. Nousen rullaportaat Ruoholahden asemalle ja suuntaan nenäni kohti Mayor’s Gymia, tuota korstojen salia. Kiipeän portaat kolmanteen kerrokseen kädet tutisten. Miten olen näin innoissani ja hermostunut? Jään kuntosalin eteisen sohvalle istumaan ja luotan että minut haetaan sieltä.

Kylmäkaapin takaa kurkkaa nainen, joka päästää suustaan maagiset sanat ”Oliko Janina täällä?” JEP!
Tapaaminen oli siis valmentajani, Sadun, kanssa eilen aamusta. Sain käteeni seuraavien neljän viikon tärkeimmät kulmakivet: ruokavalio- & treeniohjelmat. Nyt se on sitten oikeasti todellista, mikään ei tule enää hidasteeksi.
Lähtötilanne on hyvä ja kunhan kaikki menee nyt suunnitelmien mukaisesti ilman sairastumisia tms tulee kunto olemaan melko hyvä. Nämä neljä viikkoa tulevat olemaan kovaa runttausta, jota osasin odottaa ja valmistautua.

Tuo tapaamisen edeltämä jännityskin katosi kun pääsimme juttelemaan. Ne, ketkä seurasivat Jutta ja puolen vuoden superdieetti -ohjelmaa tietävät kuinka tiukka Satu on. Näihin kuviin perustui omakin ennakkoajatukseni. Toisin kävi, Satu oli rento ja hymyilevä sekä oikealla tavalla jämti. Ei tulisi mieleenkään jättää tekemättä joitain treenejä tai lipsua ruokavaliosta. Olen todella luottavainen hänen ammattitaitoonsa. Sain positiivista palautetta tasapainoisesta kropasta! JEIJ! Satu myös kyseli jo tulevaisuudesta, olenko miettinyt muita kisoja? Vartaloni rakenne sopisi hyvin Body Fitness -lavoille! Kääk mikä kommentti, sai omat aivoni raksuttamaan ja suuni hymyyn kokopäiväksi! :) Mennään kuitenkin yhdet kisat kerrallaan, jonka jälkeen katsotaan tilannetta uudestaan.

Mitä mieltä olen saaduista ohjelmista?
Ruokavalio ei hirveästi muutu normaaleista tottumuksistani. Hienosäätöä siellä täällä, mutta hyvältä vaikuttaa. Olen tyytyväinen. Treenipuoli muuttuikin sitten 4-jakoiseksi ja aerobista tulen tekemään viikossa reippaasti enemmän kuin ennen. Olen innoissani. Vihdoin on yksi pitkäaikaisista unelmista toteutunut: oma valmentaja. Tästä on hyvä lähteä katsomaan mihin omat rahkeet riittävät toisen unelman kanssa.

Miten tästä jatkamme?
Perjantaina on ensimmäinen Personal Trainer-treeni, silloin käydään koko treeniohjelman liikkeet läpi. Maanantaina on jo toinen PT-treeni, jolloin runtataan jo kunnolla! Sadun tapaan kahden viikon päästä uudestaan, kuntotsekkauksessa.

Olen sanattoman innoissani. Onnellinen. JES!

xxo,
Janina

12 ajatusta artikkelista “Janni + Fitfarm = Vihdoinkin Totta !

 1. Anonymous sanoo:

  Vitsi miten cool! Voitko/saatko kertoa sun treeniohjelmasta ja määrästä? Tai siis en tarvitse mitään yksityiskohtaista kuvausta treenien sisällöstä vaan esim kuinka paljon salitreeniä viikossa, lenkkeilyä jne?:)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Erittäin cool! :) Salitreenejä 4/vko, aamuaerobista 5/vko. Siihen vielä hieman muuta treeniä lihaskuntojen perään. :) Näin mennään kuvauksiin asti, sitten taas vaihdetaan.

   Tykkää

 2. Essi sanoo:

  AIvan mahtavaa! En malta odottaa et saan seurata sun kehitystä:)

  Tykkää

 3. maaya sanoo:

  Haetko nyt siis fitnessmallikisoihin? Paljon tsemppiä uusien ohjelmien ja ruokavalion kanssa! Oma valmentaja antaa niin paljon lisäpotkua :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Haen kyllä nyt. :) Tosiaan, tuon valmennuksen piti alkaa jo helmikuun puolella, mutta taustatietolomakkeeni olivat kadonneet, joten vasta nyt päästään tosi toimiin. Kiitos paljon! Neljä viikkoa tulee lentämään siivillä!

   Tykkää

 4. Reetta sanoo:

  Ihan loistavaa! Onnea paljon, uskon että tuut saamaan super ammattitaitoista valmennusta! :)

  Tykkää

 5. Rina sanoo:

  Vau, onnea! Kuinka siistiä! Jään innolla seuraamaan kehitystäsi :) Eikun kova tsemppi päälle!

  Tykkää

 6. mea sanoo:

  Oi mahtavaa!! :-) Kuullostaa kyllä niin hyvältä, ja ootan kyllä innolla että saan seurata sun kehitystä!Ois itekin ihan mielenkiintoista jos joku tekisi ohjelmat itselle :-D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Mea! Miten oonkaan saattanut jättää vastaamatta, anteeksi siitä.Jos vain mahdollista, suosittelen oman valmentajan/PT:n hankkimista. Itseltäni ainakin hävisi stressiä rutkasti, kun omana osanani on vain tehdä kuten sanotaan. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: