Uudet työkuviot

Eilen oli päivä, jota olin odottanut pitkään. Kerroinkin teille aikaisemmin, että lomani aikana varmistui uusia kuvioita ja eilen saimme nuo alkuun. Olin nimittäin FAST-lisäravinne koulutuksessa.

FAST on päättänyt laittaa kokoon ensimmäisen promotiiminsä, joka hoitaa heidän promootioitaan ympäri Suomen. Olen nyt virallisesti osa tuota mahtavaa tiimiä!

Muutama keikka on jo sovittuna, niistä ensimmäinen on jo ylihuomenna! Maistatan FAST:n uutuus protskupatukoita sekä protskujuomia (pillimehu muodossa).

Yhtään liioittelematta voin sanoa olevani erittäin onnellinen ja innoissani! Taas on yksi haaveistani toteutunut: promotyö lisäravinteiden parissa. Olen varma, että tämä työ on mulle kuin nenä päähän – täydellinen!

Myös toinen pitkään odotettu tapaaminen järjestyi eilen. Tapasin nimittäin Veeran. Mimmin, kenen kanssa olemme tutustuneet blogiemme kautta. Juttua on riittänyt facebook-viestien välityksellä ja nyt vihdoin, monien sairastumisten ja muiden estojen jälkeen, tapasimme. Veera on myös tuossa FAST-tiimissä mukana, mikä tekee kaikesta entistä mukavempaa. :)

Elämä raiteillaan!

xxo,
Janina

11 ajatusta artikkelista “Uudet työkuviot

 1. Anonymous sanoo:

  kiva kuulla! voisitko laittaa jotain kroppakuvia, olis kiva nähdä mikä sun tilanne nyt on

  Tykkää

 2. Siiri sanoo:

  Oih! Onnea! Itse myös tahtoisin joko liikunnanohjauksen tai terveysruoan parissa työskennellä, jos en ois vaatekaupassa:)

  Tykkää

 3. Veera sanoo:

  Wuhuu, huippua! :) Tsemiä ekaan keikkaan ja kerrohan sitte miten meni! Oli ihana nähdä, onneksi seuraava reissu on jo suunnitteilla! ;-) Ihanaa viikonloppua Janina <3

  Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  Heips! Saako kysellä mitä kautta sait kyseisen homnan? Itseäni kiinnostaisi hirveästi promootio mutten tiedä minne pitäisi soitella ja kysellä :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka!Tottakai saa. :) Olen tutustunut viimeisen vuoden aikana Emmi Lehtomaahan, joka nyt myös hoitaa FAST:n promoja. Olen aikaisemminkin ollut promofirman listoilla, mutta tuolloin ensisijainen työni vei kaiken ajan. Kyseessä oli Irokeesi-firma, joka tekee todella paljon keikkaa ympäri Suomea. Kannattaa ainakin heidän nettisivujensa kautta laittaa hakemusta. ;)

   Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   Kiitti tosta irokeesi-vinkistä! Laitoinkin hakemusta heti menemään ja ilmeisesti pääsin listoille kun on alkanut viestiä pukkaamaan. Mietityttää vaan ettei niissä yleensä kerrota minkälaista keikkaa on tulossa, vaan kysytään vaan halukkaita :D Tiedätkö yhtään miten esimerkiksi kesän festareille pääsee? pitääkö sinne erikseen pyytää päästäkseen vai laittaako ne tuolta aina vaan viestiä ? :o Anteeksi että häiriköin.. :D

   Tykkää

 5. Janina sanoo:

  Moikka!En jostain syystä saa vastattua suoraan keskusteluputkeemme, mutta ihana kuulla että jeesasi! :) Muistelisin itsekin, että he eivät hirveästi kertoneet aluksi kenen promootiosta on kyse, se varmasti karsisi osaa kiinnostuksesta? En tiedä. Kyllä ne viestiä laittavat normaaliin tapaan, silloin vain pitää olla valppaana sillä ne kiertuepaikat viedään käsistä. ;)Tsemppiä! Toivottavasti pääset haluamillesi keikoille!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: