Mahdollisuus, johon kannattaa tarttua

Muistatteko kun helmikuun puolella vinkkasin teille Suurin Pudottaja Suomen –hakemuksesta. No, nyt olisi seuraavan vinkin vuoro. Nimittäin suosiotaan suuresti kasvattanut Jutta ja Puolen vuoden Superdieetit -ohjelmaa jatketaan kolmannella kaudella! :) Hakuaika on nyt alkanut!

Olen itse ainakin innoissani, että heidän tärkeä työ saa jatkoa kaikkien miljoonien silmien edessä. Se toivottavasti motivoi, innostaa ja antaa uskoa aloittaa elämäntapamuutos tai jatkaa kuoppaistenkin aikojen ohitse. 
Kerroinkin teille hakeneeni tuohon kakkoskaudelle mukaan, silloin kun ei vielä tiedetty minkälaisia henkilöitä he sarjaansa kaipaavat. Mukaan en päässyt, mutta uskon että olisi harmittanut jos en olisi hakenut ja sarjaan olisikin valittu mimmi samoilla tavoitteilla ja lähtötasolla. 
Kuulostaako omalta? Alkoiko vatsanpohjassa kutkuttaa? Tekisikö mieli, mutta kehtaatko? 
Härkää sarvista ja naputtamaan hakemusta! :) Mahdollisuus mukaan pääsyyn on pieni, mutta mitä JOS pääsisitkin? Kuinka mahtavaa se olisi? ;)
Kuva: Google
Täältä (klik!) löydätte hakemuksen.
xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Mahdollisuus, johon kannattaa tarttua

 1. Anonymous sanoo:

  Moikka Janina! Etsin Googlesta tietoa Evo Fitnessistä ja päädyin tänne blogiisi. Mietin, ootko ollu tyytyväinen saliin ja käytkö vielä siellä? Onko yleensä tilaa treenailla? Hausta en löytänyt tuoreempia kirjotuksia aiheesta:) Itsekin käyn just Elixialla, mutta houkuttelis vaihtaa salia just kalliin hinnan, itselle turhien palveluiden ja RUUHKAN takia… Myös vihreet seinät ja ikkunattomuus alkaa parin vuoden jälkee tympiä :D Kiitos jo etukäteen vastauksesta:)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka! Olen tosiaan Leppävaaran Evolla käynyt noin puolisen vuotta. Alku oli hieman hakemista, sillä esimerkiksi kaikki pohjelaitteet puuttuvat, mutta nekin saa kyllä tehtyä. Variaatioita löytyy jokaiseen liikkeeseen. :)Käyn yleensä hyvissä ajoin aamuisin eli 6-10 väliin. Arki-iltapäivisinkin on hyvin vielä tilaa, mutta klo 16 eteenpäin on melko täyttä, voisi jopa sanoa ruuhkaa. Viikonloppuisin porukkaa on enemmän noin klo 12 eteenpäin, mutta ei ruuhkaksi. Hyvin on tilaa treenata! Ikkunat ovat ihanat, aurinko paistaa sisään! :) Omaa musiikkia kannattaa kuljettaa mukana, sillä taustalla soi yleensä musiikki joka on tarkoitettu mielestäni rauhoittumiseen! :DKannattaa tulla ainakin kokeilemaan! ;) Olisi kiva kuulla myös sun mielipidettä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: