Hemmottelupäivä

Pirteätä perjantai-iltaa!

Saunan raikkaana on ihana istahtaa kotisohvalle teekupin kanssa, rakkaimman viereen tietenkin.
Tätä päivää olin odottanut jo viime sunnuntaista asti kun aikataulutin tulevaa viikkoa. Perjantai, vapaapäivä töistä sekä lepopäivä treeneistä, oma hemmottelupäiväni!

Aamusta alkaen olen nauttinut jokaisesta hetkestä. Sain syödä aamupalan sekä aamukahvini rauhassa hölmöimpiä tv-ohjelmia katsellessa. Nautinkin ehkä hieman liian pitkään sillä sain juosta junalle, etten myöhästyisi urheiluhierojan tapaamisesta. Huh, meni kyllä täpärälle – nousin vasta portaita asemalle kun juna jo saapui.

Hierojalla olen – valitettavasti – käynyt viimeksi tammikuussa! Kyllä oman vartalon kunnollinen lihashuolto pitäisi olla yksi prioriteeteista. Valitettavasti aina on tullut esteitä (lue: tekosyitä) tai olen vain ollut erittäin aikaansaamaton. Viime viikolla kuitenkin sain vihdoin varattua itselleni uuden ajan, kuitenkin samasta paikasta kuten viimeksi eli Suomen Urheiluhierojaopisto (josta vinkkasinkin teille aikaisemmin täällä).

Tällä kertaa sain erittäin suoraa palautetta. Ei mitenkään positiivista, mutta erittäin rakentavaa kritiikkiä. Pelkällä katseella bonggattiin lonkankoukistajien jumit, jotka vaikuttavat alaselän jumeina. Kaikki suorat selkälihakseni ovat jumissa ja muutamat nikamat ”lytyssä”, jonka takia muut nikamat kuormittuvat enemmän. Rintalihakseni ovat jumissa, mikä vetää ryhtiäni lyttyyn. Lista on melkolailla loputon. Käynti avasi omat silmäni hieman eri tavalla kuin aikasempi. Lupasin mielessäni itselleni ja nyt lupaan sen teille, lihashuolto on tästä lähtien päivittäin mukana tekemisessä! Oli se sitten venyttelyä tai hierojalla käyntiä – minä teen. Venyttelypostauksia tulossa siis myös teille. :)

Hierojalta nappasinkin junan keskustaan ja kävelin ihanan Suskin – Susbell’s Beauty – kauneushoitolan hoiviin. Tällä kertaa agendanamme oli kasvoni ja nuoruudesta jääneet aknen arvet. Hoidamme ihoani sekä ultraääni- että LED-hoidoilla. Olemme kartoittaneet ihoni hoitotarpeet ja lähdemme niit toteuttamaan. Kerron teille huomenna näistä hoidoista lisää, mitä niissä tehdään ja miten ne vaikuttavat. Hoidoista nautin melkein kaksi tuntia; kerkesin nukkua ja nauttia peiton alla rauhoittumisesta.

Suskilla oli herkkuja esillä, nam. Onneksi mukanani oli protskupatukka! 

Loppupäivän vietinkin rakkaan ystäväni kanssa. Hän on nauttinut Venäjällä asumisesta koko alkuvuoden joten puhuttavaa riitti. Hän on starttaillut Fitfarmin Bikini Challenge -dieettiä ja saankin olla suurena tukena mukana. Mahtavaa olla hyödyksi.
Onko teistä lukijoista kukaan mukana tässä dieetissä? Miten sujuu? :)

Päivät vähenevät, meno kovenee. Tämä päivä tuli itselleni todella tarpeeseen. Yritänkin jatkossa pitää hemmottelupäiviä vaikka kerran kuussa. Päivä jolloin saan tehdä ihan mitä haluan.
Miten te hemmottelette itseänne?

Onko siellä mitään? Olkapää?

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Hemmottelupäivä

  1. Monna sanoo:

    Mun kaveri opiskelee tuolla Suomen urheiluhierontaopistolla. ;) Hih.Mulla on sulle pikku haaste blogissani! :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: