VITAMIN WELL

Kesä- sekä heinäkuu ovat olleet itselleni todella haipakkaa aikaa. Treenit ovat sujuneet mallikkaasti, mutta todella rankasti. Palautuminen ei ole ollutkaan samanlaista kun aikaisemmin, eikä ihme: treenaan kokoajan kovemmilla painoilla koska toistojen määrä on lihaskasvua tavoitellessa pienempi kuin kiinteytyessä. Koneella oloon ei juurikaan ole ollut aikaa, eikä tosin kiinnostustakaan. Hurjasti kirjoitettavaa asiaa on ja tulen vielä rauhallisemmalla ajalla niitä teille kertomaan.

Nyt kun miesvoima poraa seiniimme reikiä, jotta saisimme itse pirulaiset – Ikean Lack-hyllyt – seinälle on minulla hieman aikaa kertoa itseäni paljon piristäneestä yhteistyöstä. Sain nimittäin kotiinkuljetuksena ison paketin VITAMIN WELL -vitamiinijuomia.

Olen aina ollut hieman kriittinen kaikkien ”vitamiini/terveysjuomien” suhteen. Itse näen niissä vain lisättyä sokeria ja makeutusaineita – yhtä epäterveellisiä kuin limpparit. Otin kuitenkin mieluusti tuotepaketin vastaan, nyt olisi ainakin oiva tilaisuus tutustua tuotteisiin kunnolla ja luoda oma mielipide kokemuksen kautta. Juomat ovat makeutettu vain vähällä hedelmäsokerilla, joten uskoin niiden myös olevan sopivia omaan elämäntapaani.

Vitamin Well -juomia löytyy viittä eri makua ja ”tarkoitusta”.

Ensimmäisenä testiin pääsi, omaksi lempparikseni osoittautunut, RELOAD. Sitruunan ja limen makuinen, sananmukaisesti palautukseen ja akkujen lataukseen tarkoitettu raikas juoma. Jokainen juoma on hiilihapoton, mikä tekee niistä todella mielekkään juotavan. Reloadissa on C- & D-vitamiinia, sekä magnesiumia että sinkkiä. Join sen tarkoituksen mukaisesti treenin jälkeisen ruuan yhteydessä, hyvää oli!

Paketin tulon jälkeen tuntui, että eteeni tuli tilanteita joihin pullot olivat ikään kuin nimensä puolesta tarkoitettuja. Kesäkuun alussa minua riivasi muutaman viikon ajan kesäflunssa, treenaaminen ei oikein onnistunut ja jouduin sohvapotilaaksi varoen jatkotauteja. Tuolloin nappasin jääkaapista DEFENCE eli ”puolustus” version – makuna sitruuna ja selja. Ainakin päiväni piristyi kummasti juoman jälkeen ja jaksoinkin tehdä kodin pikkuaskareita.

Kesäflunssan selätettyäni ja kolme vapaapäivää töistä ansainneena, pääsin nauttimaan todella lämpimistä säistä ja piknikeistä itseni seurassa. Tuolloin vietetty ”oma aika” tuli todella tarpeen, sain latailtua akkuja samalla kun selvitin fiiliksiäni sekä omaa paikkaani fitnesskuplassa/-buumissa. Matkaan tarttui, raikkaan punaisen greipin makuinen CARE-versio. NAM !

Ainoa, josta en makunsa puolesta pitänyt oli omenan makuinen EVERYDAY. Omenan mausta en pidä muutenkaan kuin tuoreena, joten tämä ei ollut sinällään itselleni minkäänlainen yllätys. Oma työkaverini taas piti ja saikin piristystä huonoon päiväänsä tuon juoman ansiosta.

Jälkifiilis on hyvä ja olenkin muutamana päivänä ostanut näitä juomia, esimerkiksi elokuviin mennessä on mukava saada jotain hieman erilaista kuin tavallista vettä. Olen yrittänyt jättää hiilihapolliset juomat vähemmälle, sillä ne ovat oman vatsani saaneet todella turvonneeksi. Nämä ovat hyvä vaihtoehto niille. En kuitenkaan jokapäiväiseen käyttöön näitä ota vaan pidän ne erikoisherkkuina.

Nyt odotan vain innolla milloin saamme Suomen markkinoille uudet stevialla maustetut Vitamin Well -juomat. Nämä tulevat olemaan varmasti hurjan hyviä! :)

Mitä mieltä te olette markkinoiden vitamiini-/terveysjuomista? Käytättekö niitä vai oletteko kriittisiä niiden suhteen kuten minä?


xxo,
Janina

5 ajatusta artikkelista “VITAMIN WELL

 1. Anonymous sanoo:

  Täyttä paskaa ! Anteeksi liian suorasta kommentista :D

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Ei tarvitse anteeksi pyydellä, kaikilla mielipiteensä. :) Olen paljolti samaa mieltä, en itse usko näiden ”terveysvaikutusten” olevan kovin suuri. Ennemmin syön magnesiumit ja vitamiinit pillereinä.

   Tykkää

 2. Siiri sanoo:

  Mun mielestä noi on hassuja! Ne ei maistu millekään :) mutta saa käyttää jos tykkää! Sokeriin EI kuole!!!!:D

  Tykkää

 3. Petsku sanoo:

  Samaa mieltä siitä, että noihan on ihan humpuukia kaikki! Kunnes Vitamin Well tuli eteen. Salin jälkeen melkein pakko saada yksi Reload.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: