Sinä kysyt, minä vastaan.

Moikut !

Viikonloppu häämöttää jo edessä ja itselläni on tiedossa pieni muotoinen get away -reissu pohjoiseen. Ystäväni täyttää täydellisen pyöreät 30 vuotta ja yllätämme hänet lähtemällä Oulun matkalle mukaan. Rakastan yllätyksiä ja varsinkin yllätysjuhlia!

Tulen olemaan koneen äärestä pois ensi viikon puolelle, joten tämä on hyvä sauma antaa teille kunnolla puheenvuoro. Kysymyspostausta on toivottu, joten laittakaahan näppäimistöt kuumiksi ja kysykää mitä mieleen juolahtaa!

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! 

xxo,
Janina

10 ajatusta artikkelista “Sinä kysyt, minä vastaan.

 1. Anonymous sanoo:

  Kuinka pitä olet ja paljonko painat? Mikä on sun lempiherkku?Miten usein syöt herkkuja tai sallit itsellesi rentoilu päivän? Seurusteletko?Lempparitreeni?Lempi urheilulaji?Kuinka usein treenaat viikossa?Lasketko kaloreita? Paljonko syöt kaloreita päivässä?Paras liike pepulle?Mitä ois hyvä syödä ja kuinka nopeasti treenin jälkeen?Mikä saa aina menenmään reeneihin? Vai jätätkö hyvällä omatunnolla reenit välistä, jos ei inspaa?Millä tavalla suhtaudut kroppaasi?Mistä pidät eniten ulkonäössäsi? Entä vähiten?Paljon juokset cooperissa?

  Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Kerro sun ruokavaliosta. Kuinka monta kaloria suurinpiirtein syöt ja mistä ne koostuu? Pidätkö herkkupäiviä, tai syötkö ylipäätään noita ’hiilihydraattipommeja’? Kerro tyypillinen ruokapäiväkirja yhdeltä päivältÄ?

  Tykkää

 3. Nici sanoo:

  Kerro, mitä kuuluu saliohjelmaan, jota olet mieluiten harjoittanut/harjoitat! Jos niitä on monia, tai peräti kaikki, niin kerro lempilaitteesi tai liikkeesi salilla.Offtopic: Rupesin miettimään, että miten sieltä asti pääsee viikonlopussa pohjoseen, joten naurahdin tuossa sanaa Oulu lukiessa :D Mulle Oulu ei oo koskaan ollu pohjosessa, kun asuin ennen noin 170km Oulusta nelostietä eteläänpäin :) toivottavasti pidät hauskaa siellä! Se on musta suhteellisen siisti ja hieno kaupunki.

  Tykkää

 4. Nici sanoo:

  Niin ja tuli nyt mieleen, että voisitko siihen saliohjelmaan liittää venytykset, joita teet sen jälkeen! Koska niin monelta jää venytykset väliin, että se toimisi tavallaan muistutuksenakin :)

  Tykkää

 5. cam zuli sanoo:

  Oletko koskaan harkinnut maratonin juoksemista?Missä muussa urheilulajissa voisit kilpailla jos body- ja bikinifitnessiä lasketa? Lemppari terveys herkkusi?Mikä on mielestäsi hyvä päivittäinen kalorinsaanti 160 senttiselle melko aktiiviselle tytölle?Onko missään vaiheessa ollut sellaasta tilannetta ettet ole meinannut jaksaa lähte treenaamaan? Miten tsemppaat itseäsi tälläisessä tilanteessa?Mitä teet työksesi?Kuinka pitkä lämmittely ennen salitreeniä mielestäsi on hyvä?

  Tykkää

 6. Viivi sanoo:

  Kai vielä ehtii?! :)Mitä tavoitteita sulla nyt on? Meinaatko vielä pyrkiä kisalavoille? Missä näkisit itsesi 5 vuoden päästä? Paras treenimotivaatiovinkki? Treenimusiikkilista?

  Tykkää

 7. Inna sanoo:

  Kysyin jossain vanhemmassa postauksessa, mutta en ainakaan muista että olisit sinne muistanut vastata, joten kysyn uudestaan: millaisilla plussakaloreilla olet nyt ja millaiseen painonnousutahtiin tähtäät? Keksin vielä toisenkin: mikä osa-alue sulla on tällä hetkellä kropassa heikoin? Entä mikä on vahvuus?

  Tykkää

 8. Anonymous sanoo:

  Mitä opiskelet?Unelma-ammattisi?Pituus?Paino?Ihannemitat?

  Tykkää

 9. Anonymous sanoo:

  Miten saisi tehokkaasti takareisiin muotoa?

  Tykkää

 10. Anonymous sanoo:

  Mitä mieltä olet jos treenaa 4jakoisella saliohjelmalla jokatoinen päivä? Millaista ruokarytmiä suosittelet kun töitä on 11-19? Kiitos etukäteen:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: