Life is your masterpiece, make it priceless.

Hei ihanat lukijani!

Teidän määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, uskomatonta! Nöyrimmät kiitokseni. :)
Tämä viikko on ollut itselleni todella tärkeä. Elämässäni on käännetty uusi sivu, nimittäin jatko-opinnot alkoivat. Hurja määrä infoa tullut muutaman päivän sisään, ensi maanantaina päästään sitten itse opintojen ääreen. Jännittää hurjasti kuinka saan treenit, opiskelut, työt ja muun vapaa-ajan toimimaan mutta eiköhän sekin ratkea tulevien viikkojen aikana. 
Huomenna lähden koko päiväksi Poriin, pikkuveljeni valanvannomistilaisuuteen. Hänestä on tulossa osa valmiusjoukkoja – rauhanturvaaja. Jännittää hurjasti hänen puolestaan, mutta siksikin jätän viimeisen orientaatiopäivän välistä ja menen sinne tukemaan. Upea kokemus myös varmasti kaikille läheisille päästä näkemään paikanpäällä minkälainen tilaisuus on. 
Kuva: Sami Siilin
Muistuttaisin nyt vanhoja sekä varsinkin uusia lukijoita: vielä tämän viikon ajan voitte kysyä mitä mieleen tulee ja vastailen kysymyksiin yhdellä tai useammalla postauksella ensi viikon aikana. Voitte jättää kysymykset tähän postaukseen (klik!)
Nyt on edessä selkätreeni, jalkojen jälkeen lempitreenini eli motivaatio on kohdallaan!
Miten teidän viikko on sujunut? Oletteko palanneet koulunpenkille? Aloittaneet uudella treeniohjelmalla? 
xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Life is your masterpiece, make it priceless.

 1. Sarpukka sanoo:

  Koulunpenkille on palattu, ruotsin kurssi takana jo eli ekat tentitkin on päästy läpi! Treeniohjelman suhteen homma on huonompi. Se on varmaan jo homehtunut treenikassiin mutta viikon päästä on aikaa sillekin :)

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Noni! Mäkin sain just tehtyä ensimmäisen tehtävän! Huh. Seuraava pitäisi olla myös valmis ennen ensimmäistä tuntia, ennenkuin oikea opiskelu edes alkaa! :D

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Moikka! löysin sun blogin äskettäin ja tää vaikuttaa mielenkiintoiselta :P haluaisitko kertoa, että minkä verran liikut esim viikossa? kuka sun ohjelmat tekee ja vaihdatko niitä kuinka usein? entä voisitko laittaa tänne sun saliohjelman? :) kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata näihin<3

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moi!Tällä hetkellä treenaan neljää kertaa viikossa, noin 1,5 tuntia kerrallaan. Treenit ovat todella intensiivisiä ja rankkoja, joten palautumisaikaa pitää olla. Ohjelmani tekee valmentajani Satu Kalmi, jonka kanssa seuraamme kehitystäni ja sitä mukaan viilailemme ohjelmia. En valitettavasti halua ohjelmaani jakaa, onhan se tehty minun tarpeitani vastaamaan ja maksan niistä. Toivottavasti ymmärrät. Voin toki neuvoa sinua saliohjelman tekemisessä, jos apua kaipaat. :)Kiitos.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: