Musiikki treeniboosterina

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Alan pikkuhiljaa purkamaan teidän kysymysvyöryä, kiitos kaikille hyvistä ja kiperistä kysymyksistä! :)
Treenimusiikistani on kyselty paljon, joten tässä teille muutamia parhaimpia löytöjäni. Treeneistäni tuskin tulisi juurikaan mitään, ilman musiikkia. Saan kuulokkeilla suljettua muun menon ”ulos” ja keskityttyä jokaiseen liikkeeseen ja toistoon kunnolla. Nykyään pidän useimmiten viimeisissä toistoissa vielä silmätkin tiukasti kiinni, jotta keskittyminen kohdistuu työtätekevään lihakseen.

Musiikin laatu tai laji riippuu treenistä sekä sen hetkisestä olotilasta. Jalkatreeneissä toimii hieman kovempi musiikki, jota en muuten kuuntelisi. Aerobisia teen mielelläni menevän musiikin tahdissa. Lenkille lähtö ei aina ole yhtä voitonjuhlaa, jostain syystä tuolloin toimii tunteellinen musiikki. Saan itselleni sitä kautta kunnon tunnelatauksen päälle, jolloin ajatukset irtoavat juoksemisesta muihin aiheisiin.

Tässä yksi soitetuimmista listoistani tällä hetkellä.

Minkälaista musiikkia te kuuntelette treenatessa? Riippuuko soittolista treenistä tai fiiliksestä? 

Tämä viikko tulee olemaan itselleni melko tiukka, olen tilanteessa jossa en ole aikaisemmin ollut. Miten sumplia treenit, koulussa käynti, 25h töitä sekä kotona opiskelu lyhyisiin päiviin? En tiedä, mutta kohta se nähdään. Onko teillä aikataulutus vinkkejä? Niitä tarvittaisiin nyt kiperästi. :)

xxo,
Janina

10 ajatusta artikkelista “Musiikki treeniboosterina

 1. Bellanna sanoo:

  Hahaa mullaki toi sama et silmät tiukasti kiinni, kun tekee viimeistä toistoa :P

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   En tiedä miksen aiemmin sitä tehnyt, mutta nyt se tulee automaattisesti. Ihan kuin rutistamalla silmät kiinni saisi lisää energiaa? :) En tiedä, mutta kyllä se autaa.

   Tykkää

 2. Marilii sanoo:

  Minä taidan edustaa sitä selvää vähemmistä, joka ei treenatessaan kuuntele musiikkia ollenkaan. Salilla keskityn niin tiukasti siihen tekemiseen, etten kuule mitään. Turha siinä on silloin musiikkiakaan kuunnella. Ja lenkillä haluan nykyisin kuunnella vaan luonnon ääniä <3

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Arvostan! :) Ehkä minäkin vielä joskus. Toisaalta ei siihen musiikkiin loppupeleissä kerkeä kiinnittämään juurikaan huomiota, sen verran täyttä päätä treeneissä mennään. Kävelylenkeillä jää kyllä itselläkin kuulokkeet kotiin, se on nastaa.

   Tykkää

  • Johki sanoo:

   Mäkin huomaan etenkin jalkatreenissä, että kun oikein keskittyy niin ei kuule edes musiikkia. Silti se suodattaa esim. äkilliset äänet ympäristöstä, mua ei häiritse tasainen meteli vaan se epätasainen jota salilla kyllä on. Ei ole kiva kun yhtäkkiä joku karjaisee salin täydeltä tai ähkäisee juuri korvan juuressa (juu on vähän ahdasta) ja musiikilla saan nämä eliminoitua :)

   Tykkää

  • Janina sanoo:

   Tuo onkin hyvä pointti. Meillä tuppaa salilla miehet tipputtelemaan niitä suuria painojaan pitkin poikin, joten kuulokkeet tuovat turvan siinä ettei säikähdä kesken kyykkytoistojen. :)

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  ei kyl millään toimi treenimusana mikää suomalainen poppi. varsinki jos siel on jotai jukka pojan tilitys biisejä, nimimerkillä; maksimia tehdessä alkaa soimaan älä tyri nyt. Asenne räppiä, trancea tai rokkia. rokki sinänsä on paskaa, mutta toimii oikein hyvin motivaatio musana. Paras motivaatio musa setti tähän mennes on ollu joku youtubesta ladattu motivational music setti jos on välis ollu jotai motivaatio puheit.

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Voin vain kuvitella tuon Jukkapojan lallatuksen kesken tiukan setin, ei tosiaan toimisi. Itselle se ei toisin toimi muutoinkaan. Rokista olen samaa mieltä, ihmeellisesti menee Disturbed, Linkin Park jne. Pitääkin tutkia noita youtube-pätkiä, laita ihmeessä linkkiä jos muistat mikä se oli!

   Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  löytyykö suoraan soptify tilillä tuota listaa? millä nimellä voi etsiä? vaikuttaa hyvältä, mutta ei jaksaisi jokaista biisiä erikseen hakea :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: