Q & A 1

Maanantai ja vapaapäivä sekä töistä että koulusta. Mikä oudoin yhdistelmä! 
Tässä ensimmäinen osa vastauksista kysymyksiinne. Jos näistä kumpuaa lisäkysymyksiä, antakaa tulla ja vastaan niihinkin. :) 
Seurusteletko?
Olen onnellisesti kihloissa. 

Kuinka pitkä olet ja paljonko painat?

Pituutta löytyy ruhtinaalliset 165cm. Vaa’alla olen käynyt viimeksi 1,5 kuukautta sitten, mutta tänä aamuna aamupalalta hyppäsin vaa’alle. Tuloksena 68,9kg.
Ihannemitat?
Olen tällä hetkellä melko tyytyväinen vartalooni. Hieman enemmän lihasta ja hieman pienempi rasvaprosentti ovat tavoitteena, mutta olen sinut itseni kanssa. 
”I need to be willing to give up what I am in order to become what I will be.”
Mistä pidät eniten ulkonäössäsi? Entä vähiten?
Eniten pidän silmistäni sekä reisistäni, kovan työn tulos alkaa vihdoinkin näkymään. 
Vähiten käsivarsistani ja alaselästäni. 
Vajaan vuoden kehittyminen polvileikkauksesta. 
Millä tavalla suhtaudut kroppaasi?
Tällä hetkellä suurin osa päivistä menee hymyillen ja tyytyväisenä vartaloon, joka kestää todella kovaakin rääkkiä ja kehittyy paremmaksi koko ajan. Olen kiitollinen polven vahvasta kuntoutumisesta ja toivon, että se pysyy kunnossa jatkossakin. Välillä kuitenkin tulee niitä päiviä kun peilikuva ei miellytä eivätkä vaatteet istu. Silloin on itsetutkiskelun paikka, käyn keskustelua itseni kanssa ja yritän päästä tuon olon alkulähteille, jotta pystyisin välttämään niitä jatkossa.
Todella mielenkiintoinen kysymys, josta voisi varmasti kirjoittaa enemmänkin pohdintaa. Tulen palaamaan tähän kysymykseen vielä toisessa postauksessa hieman pidemmin. 
Mitä teet työksesi?
Viime perjantaina oli viimeinen työpäiväni hetkeen. Toimin vaatemyyjänä naisten vaateosastolla Sokoksella. Työrintamalla kuitenkin tapahtuu ja tällä viikolla selviää asiat lopullisesti. Ilmoitan siitä teillekin tiedon tultua.
Mitä opiskelet?
Aloitin juuri opiskelut Haaga-Helian International Business linjalla eli kansainvälistä liiketaloutta, koko linja on englanniksi. Olen ollut tähän asti todella tyytyväinen hieman epävarmaan valintaani. Linjani on täynnä upeita, 20 eri maasta tulleita, opiskelijoita.
Unelma-ammattisi?
En tiedä. Ala-asteikäisenä halusimme ystäväni kanssa olla eläinlääkäreitä. Siitä halusinkin seurata tätieni jalanjäljissä lentoemännäksi, joka taas siivitti lentokapteenin unelman. Joskus haaveilin lumilautailijan urasta, mutta ensimmäinen polvileikkaus kariutti senkin. Unelmia ja ideoita on ollut, mutta tällä hetkellä en osaa sanoa. Toki olen monet vuodet halunnut kouluttautua personal traineriksi, josta saisin omaankin elämääni paljon uutta oppia. Liikunta- ja hyvinvointiala kiinnostaa, mutta myös kansainvälinen kommunikointi ja hieman liiketalous. Ideoita siis on, tulevaisuus avoinna – en jätä yhtäkään ovea avaamatta. 
Lempi urheilulaji?
Penkkiurheilijana seuraan jääkiekkoa sekä amerikkalaista jalkapalloa. Myös yleisurheilu kiinnostaa. 
Itse olen harrastanut uintia monet vuodet, joten se on yksi itselleni rakkaista lajeista, jonka yritän saada mahdutettua aikatauluihini. Tietenkin fitness lukeutuu myös lempilajieni joukkoon. 
Oliko teistä kukaan seuraamassa viikonlopun Nordic Fitness Expoja Lahdessa? Mitä piditte? Itse olin aamusta iltaan sunnuntaina, upeita kroppia ja huikea määrä motivaatiota. Siitäkin lisää myöhemmin.  
xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: