I Love Me -kilpailu

Syksyn tulon huomaa kirpsakasta ilmasta, kesäkiloja sulattelevista treenaajista sekä kynttilöiden valosta.

Kesä meni itselläni todella haipakkaa ohi. Puskin paljon töitä ja samaan aikaan totuttelin uusiin ruoka- sekä treeniohjelmiin. Treenien kanssa ei ongelmia juuri ollutkaan, muuta kuin riittävän levon saamisessa. Ruokapuolen kanssa painin senkin edestä kun pääongelmana oli oma pää. Paljon puhuttuja ”kesäkiloja” näyttäisi itselleni kertyneen suurimmaksi osaksi vain lihaksen muodossa, onneksi.
Miten teidän kesänne sujui? 
Miten käy teidän treenausmotivaation aurinkoisten säiden loppuessa? Tuppaatko, kylmien säiden iskiessä, mieluummin kietaista pehmeän viltin päällesi ja käpertyä sohvalle elokuvan ääreen kuin lähteä tuulta vasten kävelemään salille? Tekosyyt on syytä jättää sen viltin alle ja asennoitua uudelleen! Moni valittaa jo nyt tulevasta talvesta ja lumisista teistä, mutta lupaan että oikeanlaisella asenteella pystytte nauttimaan myös näistä kuukausista. 
Yhtenä apukeinona itselläni on pysyä aktiivisena myös talven läpi. Suunnitelmia on vaikka kuinka, nyt vain odotan talven tuloa, jotta pääsisimme virkistämään lapsuusmuistoja niin lumisodan parissa kuin pulkkamäessäkin. Olen myös kiinnostunut kokeilemaan ainakin lumikenkäilyä ja ehkä jopa opettelemaan hiihtämistäkin uudestaan! Erinäisillä messuillakin olisi tarkoitus päästä käymään. Päällimmäisenä mielessäni on kuitenkin lokakuun puolessavälissä pidettävät I Love Me -messut, joihin pääsen jakamaan kolmelle lukijalle kahden lipun paketin! 
Messut käsittävät niin terveys-, kauneus- kuin muoti-puolen. Ne kestävät kokonaisen viikonlopun (11.-13.10.) ja ovat täynnä jos jonkinlaista tapahtumaa ja näytteilleasettajaa. Lisää tietoa löydät messujen omilta sivuilta.

Ainoa, mitä sinun pitää tehdä on kertoa minulle sinun asenteestasi pimeää vuodenaikaa kohtaan. 
Minkälainen se on? Miten aiot pitää positiivisen asenteen korkealla tai, jos olet aina ollut talvea vastaan, miten pystyisit muuttamaan näkökantaasi? EDIT: Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille, upeita vastauksia!

Voit vastata kommentoimalla tähän postaukseen tai lähettämällä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen janinapohja@hotmail.com. Aikaa vastata on viikko, eli 17.09. asti. Muistathan laittaa vastauksen mukaan myös sähöpostiosoitteesi, jotta pystyn ottamaan sinuun yhteyttä.

Pirteätä syksyä!

xxo,
Janina

24 ajatusta artikkelista “I Love Me -kilpailu

 1. Sari sanoo:

  Itse en voi sietää pimeyttä. Jo tällainen vähän harmaampi ilma saa mielen matalaksi. Tykkään kynttilöistä ja vilttiin kääriytymisestä mutta koen silti, että olen syntynyt väärälle mantereelle. Ehkä se on kuitenkin se kylmyys, sillä ei tuolla päiväntasaajan tuntumassa ahdista yhtään, vaikka puolet päivästä onkin pimeää. Asenteen muutokseen en ole pystynyt, joten siksi on syytä lähteä talveksi sinne, missä on lämmintä.

  Tykkää

 2. Elina sanoo:

  Pidän talvesta, paukkupakkasista, pimeistä illoista teekupin kanssa peiton alla sohvalla.. tosin usein käy niin, että pimeät illat peiton alla sohvalla aiheuttavat väsymyksen ja alakuloisuuden. Tänä talvena taistelen kynsin ja hampain sitä vastaan!

  Tykkää

 3. Erica sanoo:

  Talvi on mielestäni ihanaa aikaa! Olen aina ollut hieman enemmän ”hämärän kulkija” kuin auringon palvoja, joten pimeys ei tuota ongelmia. Kylmyydelläkin on hyvät puolensa; hikoileminen säästyy urheiluun ja paukkupakkanen pitää kropan skarppina & mielen virkeänä. Kuvan kaunis luminen luonto, laskettelu ja kahvihetket viltin alla – niistä on Suomen talvi tehty :)

  Tykkää

 4. Anonymous sanoo:

  Koetan suhtautua tulevaan syksyyn ja talveen mahdollisimman neutraalisti ja löytää ne hyvät puolet niistä :Ptuiskusofia@gmail.com

  Tykkää

 5. orchid sanoo:

  Koitan vaan pitää motivaation yllä sillä, että pystyin pysymään treenirutiineissa viime talvenkin läpi (keskellä suurinta laihdutusprojektia), joten miksen nytkin — pahimman yli on jo päästy, helpompi vaan jatkaa samaa rataa :) Ja eihän musta oo pakko mikään aamutreenaaja tulla, jos aamulla masentaa se musta maisema ikkunassa..ehtii sitä myöhemminkin päivällä treenit hoitaa :)

  Tykkää

 6. Anonymous sanoo:

  Talvessa ja pimeän tulossa on oikeastaan vaan yksi huono puoli: pimeät aamut ja heräämisen vaikeus. Rakastan lunta ja sopivan kirpakkaa pakkasta! Hiihtäminen on kuulunut mun talveen jo parin kymmenen vuoden ajan joten sitä suosittelen lämmöllä. Järven jäällä tai muualla tasasella maalla ja vähän evästä mukaan :) iltaisin on ihanaa polttaa kynttilöitä ja tarvittaessa ottaa lämmin suihku tai kääriytyä vilttiinNoopa__@hotmail.com

  Tykkää

 7. ssabe sanoo:

  Ite en pistä talven tulolle yhtään vastaa. Koko pitkän ikänsä ku on harrastanu jääkiekkoa niin talven tuloa odottaa jotenkin innokkaasti, pääsee pelailee treenien ulkopuolella ulkojäille ja olla vaikka koko pv ulkona! Talvella ite käyn paljon enemmän ryhmäliikunnoissa ku ei tarvii aurinkoa palvoo rannalla, joten talvella liikkuu enemmän! Talvessa rakastan myös kynttilöitä, voihan niitä kesälläki polttaa mut pimeessä nyt näkyy paremmin. Kynttilät siis palamaan, parvekkeelle vilttien ja lampaantaljojen sekaa juomaan teetä! talvi on siis ihanaa :) reppana_94@hotmail.com

  Tykkää

 8. Anonymous sanoo:

  Syksy on innostavaa aikaa! Syksy tuo opiskelut ja samalla päivät rytmittyy urheilun ja lukemisen tasapainosta. Urheilusta saa energiaa ja pysymään pirteänä pimeänä aikana. Jos jää sohvalle makaamaan, ei sieltä ylös meinaa päästä eikä kyllä jaksa mitään muutakaan tehdä. Kesät vietän muualla ja harrastan lähinnä vain ratsastusta kesät kotiseudulla niin syksy ja talvi menee muiden urheilulajien parissa kuten salilla ja lenkkipoluilla. Innostus siis pysyy kaikkiin lajeihin kohtuu hyvin! :) jenni_marttila@hotmail.fi

  Tykkää

 9. Kata sanoo:

  Ennen vihasin talvea, sitä pimeyttä ja kaikkea. Nykyään olen oppinut nauttimaan siitäkin, lenkillä kerkeää käymään ihan hyvin valoisalla, kun lähtee heti koulun jälkeen. Sen jälkeen se vasta onkin ihana käpertyä viltin alle vaikka lukemaan kirjaa! Lisäksi syksy on kaikkein inspiroivinta aikaa kaikin puolin! :) k.kalavaras-96@netti.fi

  Tykkää

 10. kzzkzz sanoo:

  Itse pidän myös paljon pimeistä syysilloista ja talvesta. Enemmän kuin helteisestä kesästä. Siksi minun on itse helpompi tsempata itseäni jaksamaan arjessa monilla ihanilla asioilla, joita voi talvisin ja pimeinä aikoina tehdä. Kuten touhuta lapsen kanssa pulkkamäessä, pyöräillä upeissa syys maisemissa, lenkkeillä viileissä aamuissa, tehdä iltaisin pimeässä lenkkejä korvalaput korvilla ja muutekin löytää iloa ja riemua juuri sen hetkisesä vuodenajasta. Olisi ihan parasta juuri opetella esimerkiksi taas hiihtämään ja käydä vihdoin ja viimein, monen monen vuoden tauon jälkeen luistelemassa. mirjamzu@hotmail.com

  Tykkää

 11. Anonymous sanoo:

  Kaikissa vuodenajoissa on omat puolensa, kesällä tulee aina sellainen tunne että olisi pakko tehdä koko ajan jotakin. Pimeinä ja kylminä vuodenaikoina pidän ihan vain kotona oleskelua ja esimerkiksi television katselusta. Tykkään myös pimeinä iltoina sytytetyistä kynttilöistä jotka tuovat valoa ja tunnelmaa huoneistoihin.nierneja.nails@gmail.com

  Tykkää

 12. Anonymous sanoo:

  kun keksii tarpeeksi tekemistä, selviää mistä vuodenajasta tahansa! miiamarakatti@gmail.com

  Tykkää

  • Mikaela sanoo:

   Kato nii, piti perustella. Ite tykkään syksystä ja talvesta, syksy on mun lempparivuodenaika! Syksy on uudistumista varten, saa hioa suunnitelmia joita on mukava talven ajan muhitella ja toteuttaa. Pitääkin tulla tsekkaa tämä kommentti sit kun on -25, pimeetä ku säkissä ja v*tuttaa :D Positiivisuus kunniaan!

   Tykkää

 13. hannele sanoo:

  Tykkään aina siitä vuodenajasta, joka on tuloillaan, eli nyt syksystä. Musta on kiva esim. lenkkeillä pimeässä ja pienessä tihkusateessa. Odotan myös lokakuun puolessa välissä alkavaa yleisurheilun hallikautta, kun pääsee kunnolla taas treenin makuun. Ylimenokaudet on vähän masentavia :Dkunsiih at gmail.com

  Tykkää

 14. Johki sanoo:

  Olin ennen ihan zombie pimeän tullen (loka-marraskuun paikkeilla) kunnes oivalsin, että ruokavalio vaikuttaa. Sitten toinen herätys oli siinä kohden kun asuin melkein 100% auringon maassa pari vuotta ja totesin, että kamalaa. Vuodenaika ei vaihtunut koskaan ja silti tiettyinä aikoina tuntui oli aina pimeää. Sitten kesät oli saunoja, joten ei oikein päässyt ulos. Kukapa sinne +50 haluaa esim. kävelemään. Silloin tajusin, miten ihanaa on kun on vaihtuvat vuodenajat. Nykyään olen pirteä kuukaudet läpeensä, en tiedä mikä osuus on em. syillä, mutta ruokavalio selkeästi vaikuttaa! JA se jonkun mainitsema että on jotain tekemistä. Aamu alkaa ihanasti pimeyden keskellä salin kautta.

  Tykkää

 15. Marilii sanoo:

  Minä oon kyllä aina tykännyt talvesta ja pimeydestä. Pari kynttilää palamaan ja tunnelma on täydellinen <3 Syksyssäkin nautin nimenomaan siitä, kun illat pimenee ja vettä sataa. Täydellinen keli lenkkeilyyn, kunhan on ulkoiluvarusteet kunnossa :) Tällä treenaajalla pysyy siis mieliala korkealla vuodenajasta riippumatta – jokaisessa vuodenajassa kun on ne omat hyvät puolensa. Kun keskittyy niihin, niin motivaatio treenaamiseen ei ehdi kadota mihinkään :)

  Tykkää

 16. Malinn sanoo:

  Moikka! Olipa mukava tavata tänään :) Toivottavasti törmäämme toistekin – voisi olla aika hauskaa vaikka joskus käydä samassa paikassa vetämässä yhteistreenit!En ole mikään pimeän vuodenajan fani, mutta hyväksi havaitut selviytymiskeinot pimeää vuodenaikaa varten ovat kirkasvalolamppu, D-vitamiini ja reippaat treenit ;)http://fitnesta.blogspot.fi/ // malinnemilia(a)gmail.com

  Tykkää

 17. Maiju S sanoo:

  Yritän ajatella positviisesti enkä toistele ajatusta etten tykkää parista kuukaudesta ja yritän ottaa ilon irti siitä, että saa polttaa kynttilöitä ja käpertyä viltin alle vaikka kera uuden ihanan teelaadun kanssa ;)maijuntreeniblogi@saunalahti.fi

  Tykkää

 18. Hanna B sanoo:

  Olen innoissani syksystä ja odotan talvea. Jaksan paremmin lähteä salille ja jumppiin, syön terveellisemmin. Odotan myös talven Lapin reissua. hanna8201@luukku.com

  Tykkää

 19. Anonymous sanoo:

  Syksy ja pimeä sucks, mutta odotan jo sitä että tulee lunta pääsee hiihtämään ! JEE!inaina@windowslive.com

  Tykkää

 20. Irini sanoo:

  Mä rakastan syksyn värilositoa, pimeneviä iltoja, ukkosia ja vesisateita. Mutta tää mun reuma! Voi hemmetti sentäs, toi kolea ilma saa mun nivelet ihan turvonneiksi, kipeiksi ja ”tönköiksi”. Välillä tuntuu, että positiivinen ajattelu on kaukana, mutta onneksi mulla on ihania ihmisiä ympärillä ja ihanaihana 4kk vanha mäykkyvauva. Ainiin, New Yorkista ostettu Hershey’s suklaakynttilä lämmittää myös mieltä kotona tuoksuvan maitosuklaan takia :——–)- irinitsambika

  Tykkää

 21. Anonymous sanoo:

  Syksy masentaa, mutta koitan kerätä voimia elämällä viikko kerrallaan, perjantai-illan tullen on lupa käpertyä sohvan nurkkaan ja rentoutua luvan kanssa kynttilöiden valossamarianposti(a)wippies.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: