Uusi työpaikka !

Minulla on ollut korvaamaton mahdollisuus aloittaa koulu-urani melkoisen rauhallisesti ensimmäistä viikkoa lukuunottamatta. Ensimmäisen kouluviikon aikana painoin helposti 16 tunnin päiviä, käymättä kotona. Kotiin päästyä alkoi koulutöiden tekeminen. Stressi koulusta sekä työpaikasta painoivat mieltä, treenit kärsivät energiapuutoksesta ja palautuminen hidastui.

Tässä yksi suurimmista stressinaiheuttajistani: ruotsin catch up -kurssi. 

Viime viikolla tuli yhdestä toiveestani ja unelmastani totta, sain lempi-urheilukaupasta töitä. Aloitan tässä kuussa onnellisena urani Stadiumin riveissä. Odotan innolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joita työ tuo tullessaan. 
Työpaikka tiedon tultua huomasin taakan pudonneen harteiltani. Vaikka muutama viikko tulee menemäänkin ilman työvuoroja, tarkoittaen pienempää tilipussia, en stressaa. Olen nyt puolitoista viikkoa keskittynyt täysillä kouluun sekä treeneihin. On ollut outoa olla menemättä töihin, joita olen tehnyt 17-vuotiaasta asti ilman sen suurempia taukoja. Huomaan itsessäni sekä olotilassani muutoksen. Stressitaso on tipahtanut hurjasti ja olen päivän päätteeksi kotonakin vielä pirteä. Emme väittele kihlattuni kanssa yhtä paljon, niin kuin vielä muutama viikko sitten. Jälkeenpäin on helppo sanoa olleeni melkoisen poikki. Aktiivisuus on hyvästä, mutta rajat ovat silläkin.

Viime viikon Freshmen Party asu. 

Eilen oli myös pitkä päivä, mutta täynnä kaikkea mielenkiintoista. Treenit sain hoidettua alta pois heti aamusta, sellaisella tahdilla etten muista milloin viimeksi. Oikeastaan muistan, tiistaina etureisitreenissä. Sitä ennen onkin tällaiset voimapuuskat olleet harvassa. Onko kehitystä siis tapahtunut? Etureidet ovat vieläkin hieman jumissa, joten illalla odottava saunavuoro tulee varmasti hyödyksi. Siirrän myös takareisitreenin viikonlopulle, jotta saan siitäkin kaiken irti. Lepopäiviä täytyy rohjeta pitää silloin kuin niitä tarvitsee, ei silloin kun ohjeissa niin lukee. Oman vartalon kuunteleminen on yksi tärkeimmistä taidoista mitä ihminen voi osata, sitä kannattaa harjoitella.

Takaisin eilisiltaan, jolloin sain upean mahdollisuuden päästä mukaan Pivon ja Okimo Clinicin järjestämään Bloggaajat ja sosiaalinen media –tilaisuuteen. Alkajaisiksi saimme kuulla Pivosta – uudesta suomalaisesta älypuhelin sovelluksesta – jonka luokittelisin monipuoliseksi assistentiksi. Se säilyttää ostotiedot, takuukuitit, tekee yhteenvetoja; paljonko olet käyttänyt rahaa missä kaupassa (klikkaamalla näet osoitetiedot, aukioloajat, tarjoukset..) ja kuinka paljon (upea grafiikka näyttää päivittäistä rahankäyttöäsi ja ennustaa tulevaa..) Mielestäni parhaimpana ominaisuutena on etujen ja alennusten saanti ILMAN miljoonaa leimalappua lompakossa. Pivo laskee sinulle valmiiksi esimerkiksi kahvilassa käydessäsi, monennenko kahvin ostit ja ilmoittaa jos seuraava kahvisi on ilmainen. Tässä ei ollut vielä läheskään kaikki ominaisuudet, joten suosittelen tutustumista. Ainoa huono puoli on, ettei se ole vielä saatavilla muiden kuin OP-Pohjolan asiakkaille. Tämä kuitenkin tulee tulevaisuudessa muuttumaan, joten pysykää kuulolla. (Ei ole maksettu mainos, vaan olen melko innoissani! :)

Herkulliset tarjoilut ! Oho, mäkin söin palan kakkua. :)

Pivon toimitusjohtajan, Hanna Äijälän, jälkeen eteemme asteli Helene Auramo – Okimo Clinicin toimitusjohtaja. Hän avasi meille bloggaajien kanssa tehtyä selvitystä sosiaalisen median käytöstä. Miten sitä käyttää? Mitä ottaa huomioon? Miten saada somesta kaikki irti? Todella mielenkiintoista tietoa, vaikka luulin osaavani melko hyvin käyttää esimerkiksi instagramia ja facebookia, niin uusia vinkkejä tuli paljon. Oli myös ihana tavata muita bloggaajia, saada kasvot mielenkiintoisille teksteille. Eturivin hymyilevät tytöt Enni ja Emilia jäivät mieleeni vahvasti. :)

Mitä kautta te seuraatte lempiblogejanne? Seuraatteko bloggaajia muutenkin kuin blogi-puolella esim. facebook-sivulla, instagramissa, twitterissä, pinterestissä? Mikä tekee teidän mielestänne blogista mielenkiintoisen? 

Perjantain kevennys. Viime viikolla pääsimme nauttimaan virkistyspäivästä Vierumäellä,
pääsin vihdoin kokeilemaan tuota hullulta näyttävää sumopainia! 


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA IHANAT LUKIJAT! 

xxo,
Janina

UPDATE: Huima määrä tullut vastauksia I Love Me -messulippujen kilpailuun. Jatkakaa samaan malliin, aikaa on vielä ensi viikon tiistaihin 17.9 asti! Voit kirjoittaa vastauksesi tähän postaukseen tai sähköpostilla osoitteeseen janinapohja@hotmail.com

2 ajatusta artikkelista “Uusi työpaikka !

 1. Jade sanoo:

  Uusi lukija ilmoittautuu! Tykkään lukea blogeja Bloglovinin kautta, koska musta on kiva kun se kerää kaikki suosikit samalle sivulle. Joitakin bloggaajia seuraan myös FB:n kautta, koska he pistävät paljon lisäinfoa/-juttuja Facen puolelle. Tykkään sellaisista blogeista, jotka eivät julkaise pelkästään kaunista ulkopintaa. Tykkään tässä blogissa siitä kun uskallat pistää itsestäsi kuvia myös silloin kuin et ole tälläytynyt :) Jatka samaan malliin!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Jade!Olen samaa mieltä kanssasi, aina uuden mielenkiintoisen blogin bongattuani lisään sen ensimmäisenä Blogloviniin. :) Todella kätevä. Kiitos paljon! Yritän näyttää mahdollisimman realistisen kuvan elämästäni. :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: