STADIUM KAMPPI AVAA

Ihanaa iltaa lukijat !

Täällä on elämänsä korkeimmalla pilvellä kelluva mimmi. Tämä päivä ja ilta ovat osoittaneet sen, että tunnelin päässä on aina valoa. En ole ollut täydellisen tyytyväinen työpaikkoihini vähään aikaan. Ei niin, että niissä olisi hirmuisesti vikaa mutta jotain on tuntunut uupuvan. Nyt olen elämäni kukkuloilla sillä olen selkeästi löytänyt sen puuttuvan palasen; oman kiinnostuksen kohteeni ja yrityksen, jonka puolesta olen valmis tekemään enemmänkin töitä. Tärkeimpänä kuitenkin, olen päässyt osaksi suurperhettä, Stadiumia.

Olen siis osa huomenna avattavan Stadium Kampin tiimiä. Tiimiä, jonka tapasin tänään ensimmäistä kertaa kokonaisena. Upeita, samanhenkisiä ihmisiä kuin minäkin. Avoimia, lörppäsuita ja hiukan hulluja. Näistä on meidän tiimi tehty. Tänään kävimme läpi myymälämme säännöt, hieman tavoitteita tulevaa loppuvuotta varten ja tutustuimme toisiimme. Henkilökuntakokouksemme pidettiin hotelli Marskissa, josta palasimme myymälään loppusilauksia varten.

”Loppusilaukset” olivatkin vain kangastusta. Sillä meitä varten oli myymälään kerääntynyt joukko tärkeitä ihmisiä. Stadiumin omistaja/perustaja, alue-/myymälä-/maapäälliköitä, johtokuntaa ja muutamia muita myymälän avauksessa mukana olevia henkilöitä. He olivat muodostaneet myymälän sisäänkäynnille ihmiskujan, joka taputti ja hurrasi meille! High fiveja heitettiin puolelta toiselle ja itse kapsahdin myös kaverini kaulaan. Tunnelataus tuossa hetkessä oli käsin kosketeltavissa. Itse elän todella paljon tunteiden kautta ja olin melkoisen liikuttunut.

Yläkerrassa meitä odotti 70 hengen ruokapöytä – keskellä valmista myymälää! Siellä treenikenkien ja urheiluvaatteiden välissä nautimme yhtä parhaimmasta syömästäni catering-tarjoilusta. Kohotimme maljaa upeille saavutuksille, kuulimme perustajan kommentteja ja valmistauduimme huomista ikimuistoista avausta varten!

En usko, että pystyn tällä hetkellä tästä innostuksestani kuvailemaan omaa fiilistäni. Olen sanaton ja onnellinen. Odotan huomista kuin kuuta nousevaa. Starttaan vuoroni klo 07 ja myymälä avataan klo 08. Luvassa on käsittämätön määrä ihmisiä, käsittämättömiä tarjouksia – kirjaimellisesti ja käsittämätön yhteenkuuluvuuden tunne.

Huomenna se siis tapahtuu! Tämän syksyn (ellei jopa vuoden) SUURIN AVAUS! Kampissa pamahtaa ja kunnolla! Kehotan jokaista kynnelle kykenevää tulemaan huomenna katsomaan upean myymälämme tarjonta. Ette varmasti tule pettymään tuotteisiin, tarjouksiin ettekä varsinkaan henkilökuntaan.

Tämä neito lähtee nyt kohti lämmintä sänkyä. Keräämään energiaa pitkää päivää varten.

Olotilani tällä hetkellä on epävirallisesti suurin piirtein näin: ÄÄÖÖÖÖJEEEEEWOOOOOJEJEEEEÄÄÄÄÄ

xxo,
Janina

8 ajatusta artikkelista “STADIUM KAMPPI AVAA

 1. SomaliaTank sanoo:

  Alakerran naapurit varmaan voivat kuvailla innostuksen määrä, sen verran Neiti Pohja pomppi ympäriinsä :)-SomaliaTank

  Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Moi! en oo tainnu aiemmin kommentoida, mutta nyt täytyy! Ihan mahtavaa, että pääsit Stadiumille töihin ja vielä Kamppia avaamaan, niin hienoa!! :) Oon ite vielä pari kk Ausseissa ja on ehtiny täällä miettiä, mihin haluan töihin kun Suomeen tuun takas ja Stadium on kyllä mulla ykkösenä mielessä :)) täytyy laittaa hakemusta lähempänä ja toivoa, että tärppää. Blogin perusteella vaikutat ihan huippu tyypiltä, kaikkea hyvää sulle! :) Terkuin, Kati

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Kati! Anteeksi, että vastauksessa on kestänyt. Kiitos paljon, oon tällä hetkellä melko onnellinen. Stadium on ollut yksi lempikaupoistani jo pitkään, joten ei löydy valittamista. :) Suosittelen hakemaan vaikka vapaita työpaikkoja ei olisi auki sillä hetkellä, avoin hakemus ja sieltä toivottavasti sitten nappaisi. :) Tsemppiä siihen!Aussit on ihanat, itsekin siellä matkustaneena toivoisin pääseväni takaisin mahdollisimman pian! :) Missä päin olet reissannut?Aurinkoista syksyä!

   Tykkää

 3. Siiri sanoo:

  ooi miten mahtavan kuulosta ! ihana työpaikka, jossa viihtyy on todellakin hieno asia, josta saa niin paljon energiaa :-) vitsit kun asuisin siellä päin niin tulisin ehdottomasti tsekkaamaan, sillä uskon että myymälä on todellakin kaiken hypetyksesi arvoinen ! tsemppiä uusiin haasteisiin :-)<3

  Tykkää

 4. Kia sanoo:

  Oon kyl ilonen sun puolesta tosta duunista!! :) Täytyy tulla käymään ostoksilla joku kerta!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: