Stressiä ja kiirettä

Puolitoista viikkoa on mennyt kuin siivillä, kaikki päivät tuntuvat yhdeltä putkelta – ilman taukoja. Kotona on käyty nukkumassa ja jatkettu kahta kovempaa. Nautin kiireestä, mutta koulun ryhmä- & muut kotona tehtävät koulutyöt ovat tuottaneet paljon stressiä. 

Viime viikko oli onneksi treenien puolesta kevyt viikko eli tarkoituksena oli keskittyä lihashuoltoon venyttelemällä, hieronnoilla sekä kevyillä aerobisilla. Veikkauksia kuinka paljon kerkesin paneutumaan näihin? Kurja myöntää, mutten juurikaan. Muutaman hetken kerkesin makaamaan piikkimatolla rentoutuen sekä lauantaina 20 minuutin juoksulla. Hirveästi ei lepoa tullut – ainakaan mielelle. 
Kevyen viikon aluksi sain valmentajalta uuden treeniohjelman, joka onkin melkoisen erilainen kuin aikaisempi. Painotus on nyt yläkropassa, johon tavoitteena on saada paljon jerkkua ja lihaksiin pyöreyttä. Ohjelma on jaettu neljän viikon sykleihin; kolme kovaa viikkoa joiden lopuksi volyymiviikko. Neljä salitreeniä viikossa, kahden treenin perään 20 minuuttia aerobista. 
Menneenä lauantaina treffasin yhden Fitfarmin PT:n, jonka kanssa olenkin kaikki treenini tehnyt. Olen tietoisesti treenannut vain hänen kanssaan, koska yhteistyö sujuu todella hyvin. Jokaisessa treenissä tsempataan kovempaan suoritukseen, joka on tuonut myös yksin treenaukseen uusia tasoja. Kuvittelenkin nykyään Jounin ”pikku-piruna” olkapäälleni istumaan ja kannustamaan. Nyt kävimme vain uuden ohjelmani läpi ja juttelimme mitä minulle nyt kuuluu? miten on mennyt ja mikä fiilis edistyksestä? On huikeaa saada tehdä töitä välittävien ihmisten kanssa. Jouni on myös fysioterapeutti, joten sain vinkkejä niin polven kuin naksuvien olkapäideni kanssa. 
Törmäsin sattumalta myös valmentajaani lauantaina. Vaihdettiin kuulumiset ja päätettiin, että uutta treeniohjelmaa tuetaan hieman fiksatulla ruokavaliolla. Sitä en ole vielä saanut, mutta sovittiin että ainakin hiilarit tulevat lisääntymään. Jänniä aikoja, mutta muutos on hyvästä! Olen ollut todella tyytyväinen valmentajaani. Asia kuin asia, vastaus tulee ja tehdään fiksailuja omien mieltymysteni mukaan. Tavoitteita kohti mennään todella kovaa, miettikää – jos kaikki menee nappiin olen vuoden päästä aloittelemassa omaa kisadiettiäni! 
Aivan kuin stressiä ei olisi jo riittävästi, muutama viikko sitten leikattu polveni alkoi vihoittelemaan. Liekö kylmässä säässä vai missä syy. Pelon kyyneleitä on vieräytetty, ortopedille on varattu aika ja sormet on ristitty. Ihan kuin en olisi tarpeeksi saanut kärsiä tuosta polvesta. Pitäkää peukut pystyssä! 
Kaksi viikkoa on vielä tsempattava ennenkuin on aikaa levätä. Ensi viikko on ensimmäinen koeviikko, jonka jälkeen meillä on viikon loma ennen seuraavan jakson alkamista. Voitte vain arvata mitä tuo viikko pitää sisällään.. Bloggausta, treenausta, kehon sekä mielen huoltoa, reissu Joensuuhun, nukkumista, hieman töitä, nauttimista, ystäviä sekä photoshoot! Onhan tuossakin jo tekemistä, mutta melkein ilman aikatauluja!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Meitsi paneutuu nyt kouluhommiin, joita olisi pitänyt olla jo tekemässä. 
xxo,
Janina

5 ajatusta artikkelista “Stressiä ja kiirettä

 1. Jonna sanoo:

  Pakko kommentoida :) Eksyin monen mutkan kautta blogiisi juuri äsken, luin tämän ensimmäisen kirjoituksen ja naureskelin ääneen yhteensattumille. Itsellänikin on valmentaja Fitfarmin kautta, treenasin Jounin kanssa lauantaina, ja ongelmani on kipeä polvi ja olkapääni naksuvat :D Täytyy varmasti alkaa seuraamaan blogiasi jatkossakin!

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka Jonna!Haha, mahto Jounilla olla miettimistä jos vielä peräkkäin mentiin. :) Aivan huippu tyyppi! Ootko Sadun valmennuksessa?

   Tykkää

  • Jonna sanoo:

   Jouni on ajatellut että meitä tulee ihan liukuhihnalta :) Mutta hyvä tyyppi todellakin! Olen saanut nyt paljon enemmän irti treeneistä itseksenikin, kun ollaan käyty Jounin kanssa liikkeitä läpi. Olen Harrilla valmennuksessa, mutta treenailen Helsingissä tämän kuun loppuun asti ja palaan sitten ulkomaille asustelemaan vielä hetkeksi. Tosi paljon tsemppiä sulle treenien kanssa! Ja jos eksyt samaan aikaan kamppiin treenamaan polveaan varovan, olkiaan naksuttelevan blondin kanssa niin tuu nappaan hihasta :)

   Tykkää

 2. Sari sanoo:

  Ou nou!! Toivotaan, että polvessa ei ole mitään rasituskipua pahempaa. Onneksi ortopedisi on osaava tyyppi :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: