Ensimmäinen haastattelu julki!

Sain muutamia viikkoja sitten mielenkiintoisen yhteydenoton. Minua pyydettiin antamaan hyvinvointi-vinkkejä niin pokerinammattilaisille kuin istumatyötä tekevillekin. Olin alusta asti innoissani, minulla olisi nyt isompi mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti muiden elämiin. Jännitin tekstiäni ja kirjoitin sitä monet tunnit. Tavoitteenani oli kirjoittaa yksinkertaisia, mutta tehokkaita vinkkejä joilla parantaa kestävyyttä sekä jaksamista. Jos yksikin haastatteluni lukija saa uutta puhtia elämäänsä olen onnistunut.

En tiedä montaa yhtä mahtavaa asiaa kuin muiden auttaminen ja tsemppaaminen. Käykäähän lukemassa juttu ja kuulisin myös mielelläni teidän mielipiteitä siitä.

Haastatteluun pääsette: TÄSTÄ

janina pohja, mika hiltunen, fitnessmodel, photoshoot
Kuva: Mika Hiltunen

xxo,
Janina

6 ajatusta artikkelista “Ensimmäinen haastattelu julki!

 1. Anonymous sanoo:

  Luettu! oli kyllä hyvä haastattelu :) paljon oli faktaa ja asiaa! saanko muuten kysästä mielenkiinnosta, että paljon sulla on painoja jalkaprässissä? entä kyykyissä ja maastavedossa? :P mites penkkipunnerrus? teetkö käsipainoilla vai tangolla?

  Tykkää

  • Janina sanoo:

   Moikka! Kiitos.Saat varmasti kysyä. :) Jalkaprässi: toistot 10-15 > 150-160 kg.Kyykky: toistot n 12 > n 50 kg.Penkki: toistot n 15 > n 30 kg, suosin käsipainoja. Mavesta teen tällä hetkellä selkään kohdistuvaa versiota: toistot n 10 > 45-50 kg. Jokaisesta liikkeestä on variaatioita, joiden välillä painot vaihtelevat. Kyykyt/prässit eri jalan leveyksillä jaksavat eri painoja, mutta yllä olevat antavat suuntaa. :)Toivottavasti painoista oli apua. Kovasti niitä koitan nostaa, mutta polven kanssa on mentävä pieniä askelia kerrallaan. :)Aurinkoista viikonloppua!

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Erinomainen haastattelu ja hyviä vinkkejä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: