Suoraa puhetta

Tiedättekö mitä kaipaisin tähän pieneen maailmaan hieman enemmän? Suoraa puhetta! 

Yksi rakkaimmista ystävistäni asuu Australiassa. Ikävän määrää ei voi mitata. Olemme eläneet yhdessä läpi pahimpien angsti-vuosien, tehneet hölmöyksiä ja onnistuneet sitäkin suuremmin. 10 vuotta yhdessä. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Yksi asia kuitenkin pysyy: luottamus ja avoimuus.  

tumblr_m0demrT1jO1qb8aeto1_500_large

Kaipaan meidän keskustelujamme. Avoimia, naurun täytteisiä, maailman parhaita hetkiä. Hänen kanssaan ei tarvitse kainostella, asioista puhutaan niiden omilla nimillä ja mielipiteet sanotaan suoraan. 

Elämässämme on hirveä määrä tabuja, joista ei olisi suvaitsevaa puhua tietyssä seurassa/tietyssä paikassa/tietyllä tapaa. Hirveästi sanomattomia sääntöjä, jotka rajoittavat meitä turhaan. Mikään asia ei huomioimatta parane ja sen takia ihmisten pitäisikin uskaltaa nostaa kissa pöydälle. Antaa sen raapia pintaa, koska loppupeleissä se vaikuttaa asioihin vain positiivisesti.

Yllätyin iloisesti kun taannoin näin mainoksen keskusteluohjelmasta, joka tulisi pyörimään Suomessakin. Kyseessä on The Conversation with Amanda De Cadenet – Suoraa puhetta. Tiedättekö kun rakkaiden ystävien kanssa parannetaan maailmaa (ainakin ystäväni ja minä olemme sitä mieltä). Tämä on juuri sellainen ohjelma! Siinä naistähdet puhuvat, ohjelman nimen mukaisesti, suoraan vaikeistakin asioista. Isän kuolemasta, orgasmeista, lapsen menettämisestä, avioliitosta, itsensä tuntemisesta.. 

Viisaita naisia puhumassa naisten yhteistä kieltä. On lohduttavaa tunnistaa pieniä paloja itsestään jokaisessa jaksossa, enkö mä olekaan näiden asioiden kanssa yksin? Heidän jakamansa kokemukset avartavat ajatusmaailmaa. 

Katson itse ohjelmaa katsomosta, sillä omat aikatauluni eivät koskaan mene yhteen ohjelmien kanssa. Klikkaamalla kuvasta pääset suoraan sivulle, josta pystyt ilmaiseksi katsomaan jaksoja. Tämä ei ole maksettu linkki, en hyödy siitä mitään. 

Nostakaa kissoja pöydille, hämmentäkää ja avartakaa muiden näkökulmia. Sillä tavalla maailma paranee ja väärinkäsitykset vähenevät. 

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: