Hyvän mielen pienet askeleet

Mitä sinä toivot joululahjaksi? Jos saisit toivoa ihan mitä vain, mitä sinä haluaisit? 

Varsinin lapset ovat kovia toivomaan, kirjoitetaan listoja, kirjeitä Joulupukille ja ympyröidään lelukuvastoista puuttuvia keräilyhahmoja. Kaikilla perheillä ei ole mahdollisuuksia toteuttaa lastensa toiveita, vaan tarvitsevat siinä apua. Kun muutama viikko takaperin sain sähköpostia aiheesta, tunteet nousivat pintaan. Lasten toiveet jättivät minut sanattomiksi. 14-vuotias poika toivoo oikean kokoisia sukkia! Samanikäiselle tytölle riittäisi suklaarasia. 

Lahjatoiveet ovat toteutettavissa, myös opiskelijan budjetista. Henkilökohtaisesti en tiedä mitään parempaan kuin tunteen, jonka auttamisesta saa. Se hetki, kun näet tai tiedät että teollasi on merkitys ja, että se tuottaa toiselle hyvän mielen.

Hope_300x300

Hope Ry on avannut Hyvän Mielen Joululoungen Itäkeskuksen kauppakeskukseen. Tavoitteenaan heillä on välittää 1000 lahjaa vähävaraisten perheiden lapsille. Olen itse menossa käymään Joululoungessa tulevana keskiviikkona. Aloitan hakemalla loungesta toivepostikortin, jossa lukee yhden lapsen harras toive. Ostettuani lahjan luultavasti myös paketoin sen, sillä nautin lahjanarujen käherryksestä. Viedessäni paketin loungeen, liitän siihen hakemani toivepostikortin sekä omat jouluntoivotukseni, josta Hope Ry vie lahjat koteihin.

Tehdään yhdessä, sillä yhdessä meillä on pysäyttämätön voima vaikuttaa. 

Hyvän Mielen Joululounge on avoinna 28.11-13.12.
ma-pe 14-20
la 9-16
su 12-16

xxo,
Janina

 

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: