Sunnuntai ja viimeinen sairaslomapäivä!

On ollut ihanan rauhallinen aamu. Laitoimme reippaan aamupalan kaikille.. kananmunia, hedelmiä, kahvia, appelsiinimehua ja vichyä. Nam.
Kiva huomata, että pikkusisko söi myös hyvällä ruokahalulla. Vähän on jännittänyt että miten meidän ruoka ”kelpaa” kun syömme hieman eri tavalla kuin vanhempani. Esimerkiksi leipää syömme todella harvoin. Toisaalta, pikkusiskoni on tärkeää kokeilla eri ruokia. Tavoitteenani on saada hänet syömään maitorahkaa, nyt hän ei suostu sitä edes maistamaan. Yritän koko ajan keksiä joitain hyviä reseptejä millä sitä maustaisi jotta se maittaisi myös hänelle. Eli reseptiehdotuksia otetaan mielellään vastaan! :)

Hulppea esillepano – not. Herkkua oli silti ! Hunajameloni maksaa Sellon Prismassa Sembaloiden ajan, eli vielä tänään, vain 0,99€/kg !!! Pakko käydä vielä tänään ostamassa muutama, taivaallista herkkua!
Vuodessa on vain muutama päivä kun pääsen kunnolla nauttimaan pikkusiskoni seurasta, ilman kavereita tai vanhempia hääräämässä – vain me kaksi. Nyt kun systeri tuli hoitoon niin sovittiin, että pelataan hänen lempipeliään – monopolia. Luulenpa, että leukani tipahti lattiaan kun kuulin sen olevan lemppari. ”Pelataan sitä aina parhaan kaverin kanssa”, ei ollut ensimmäinen lause mitä odotin 8-vuotiaan siskoni suusta. 

Old School -Monopoli, 70-luvulta. Kiertänyt kuinkakohan monet sukupolvet.. Ainakin kolmet, neljät..? Se ei haitannut, eihän me uusimpia tarvita, pelataan markoilla! :)
Erottaja ja Mannerheimintie !! Olin aikamoinen kun noihin pääsin rakentelemaan, päällikkö! 
Toisessa kuvassa löytyy yhdet mun lempparihousuista, jotka ovat valitettavasti jääneet vyötäröltä isoiksi. :( Miten niitäkin kaventaisi niin että näyttäisi hyvältä? Kaiken ompelemisen kanssa olen peukalo keskellä kämmentä, ”Kuuleeko äiti?” Puhutaanpas sunnuntaifiiliksistä. 
Ensimmäinen mielikuva sunnuntaista on tämä:

 

Sohvalla käpertyneenä ihanaan villapeittoon! Ja ehkä hieman elokuvia. 
Olisipa mukavaa, mutta tiedän että pienen treenin jälkeen tuo on vielä ihanempaa! Eli kun myöhemmin pikkusiskoni lähtee äidin matkaan kotia kohti, vedämme salikamat kasaan ja suuntaamme aerobiselle! 
Mukava päivä edessä. Tästä pitää nauttia, sairasloman loppu. 
Huomenna mennään TÖIHIN !! 

xxo,
J

8 ajatusta artikkelista “Sunnuntai ja viimeinen sairaslomapäivä!

 1. Kath sanoo:

  Maitorahkaa pikkuselle? Ootteko kokeillu sotkea funlightia sekaan? Ite syön usein aamupalaks yhden maustamattoman vähärasvasen maitorahkan ja vaihtelen aina sitä funlight makua, mitä laitan. : ) Noin suurinpiirtein ½/1 dl sitä funlightia 250g kohti oon laittanu, mut toki miten itse tykkää. Siinä kun ei oo niitä kaloreja paljoa mittää!

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Systeri täyttää kohta 9v. Ananasta on laitettu. Vähän niin ja näin on maistunut.. Moni on tota Funlight-sekotusta suositellut, pitää varmaankin sitten kokeilla! :) Kiitos!

   Tykkää

 2. Kati Santala sanoo:

  Kyselepa siskolta mika hedelma tai hedelmat on lemppareita ja sitten sekota niita rahkan sekaan.. ja marjatkin on aika maukkaita rahkan seassa. Jam jam. Kunpa meilla olis rahkaa taalla. *sniff* Upee aamiainen. :o)

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Se kyllä tykkää monestakin, mutta rahkan happamuus nyrpistää naaman. On se sentään raejuustoa suostunut syömään eikä kaivannut leipääkään! Ens kerralla sitten rahkaa eteen :) Hyviä ideoita.

   Tykkää

 3. Kati Santala sanoo:

  Btw, tyyppi se vaan hoikkenee hoikkenemista! Vau. Oot aikamoinen inspiroija. :o)

  Tykkää

 4. sanni sanoo:

  Kannattaa tehdä maitorahkasta vaikka joku smoothie, jos silleen olis helpompi sitä syödä. Itse teen melkein joka aamu smoothieta, johon laitan maitorahkaa, banaanin, pakastemarjoja ja vähän maitoa/vettä :)

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Totta! Mekin ollaan niitä tehnyt. Miten sitä unohtaakin kaikki ideat kun on paikka missä pitäisi muistaa. :) Kiitos paljon! Eiköhän näillä eväillä päästä pitkälle!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: