Keskiviikko!

Aamu alkoi reippaasti kuntosalitreenillä rinta-ojentaja-olkapää. Oli aivan mahtava fiilis nousta ylös todella aikaisin ja olin yllättävän täynnä energiaa. Join pitkästä aikaa latarin, joten sekin vaikutti asiaan tietysti. Sen mukana banaani, joten aivan tyhjällä vatsalla en salille mennyt. Pitää vähän miettiä miten tämä pelkän banaanin ja latarin voimalla lihaskuntotreenin veto vaikuttaa, mutta jaksan todella hyvin ja fiilis on katossa. Eikö se ole loppupeleissä se mikä merkkaa?
Minkälaisia kokemuksia teillä on? 
Tiedättekö jotain faktaa asiasta, mihin ja miten se vaikuttaa?

Treeni sujui todella hyvin ja kylläpä tuntui mukavalta. Olen aivan innoissani, että pitkään kadoksissa ollut ystäväni lihassärky on palannut! :) Parasta treenin jälkeen on protsku ja bansku! Tämä on vain hetkellistä luksusta, sillä dieetin edetessä myös treeniä ennen ja jälkeen nautittavat banaanit putoavat pois.
Namnamnam!

Laukkuun kurkkaus! Jillian Michaelsin -kirja, rahkaa, vettä ja ruuat!
Muuta turhaa sinne ei mahdukkaan. :)

Ruoka-aika kun tulee, sillon syödään.
No excuses! Brekkistä bussissa! Namnam. ;)
Kuva eilisestä ruuasta, tältä tosin näyttää melkein jokainen
ruoka tältä viikolta! Ruusukaalit on vaan niin hyviä!

Illalla kokataan loppuviikon ruuat. Huomenna tehdään aerobinen sekä polvenkuntoutus/jalkatreeni.

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Keskiviikko!

 1. Katey sanoo:

  Mie oon ymmärtäny, et noitten latareitten teho perustuu yleensä just johonkin piristävän aineen (kuten kofeiinin), voimatasoja nostavana aineen (vaikkapa kreatiini) ja/tai sitten verenkiertoo kiihdyttävien aineiden (arginiini mm.) toimintaan. Ite en oo ikinä käyttäny, mut jos joutuu esim. treenaa vaikka myöhää illalla niin vois olla kyl hyvä lisäpotkua antava tavara. : ) Tsemii tulevaa diettii!! Mitäs toi punainen herkku siul tos rasias on? ; P

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   On kyllä toimivaa tavaraa! Niitäkin on niin moneen lähtöön, että aikamonet olen käynyt läpi ennenku oon päätynyt nykyiseen. Latarit on hyvin hallussa, mutta mietin tota että onko jtoain puolesta/vastaan lihaskuntotreenistä ilman ”kunnon ruokaa” eli vaan bansku. En tiiä. Tutkittava :)Kiitos tsempistä! Dieetti on alkanut yllättävän hyvin, oottelen tulevia viikkoja kun ruokamäärä tippuu. Rasiasta löytyy rahkaa, pakastemarjoja, vehnäleseitä ja manteleita! :) NAMSKIS.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: