Lihashuoltoon apua!

Lihashuolto – asia, joka ei vieläkään ole iskostunut mieleeni. Venyttelyt, hieronnat… Päivästä ja viikosta toiseen ne istuvat to-do listalla enkä niitä jotenkin saa tehtyä. Mikä siinä voi olla niin hankalaa illalla istahtaa sohvan sijasta matolle ja kurkottaa varpaisiin? Teoriassa ei mikään. Käytännössä tuntuu välillä että olen aivokuollut klo 21 jälkeen, mitään ei liiku päässäni. Ei edes ”nyt olisi hyvä aika venytellä”. Onneksi sentään on viikottainen saunavuoro, jossa lihakset lämpee ja rentoutuu. Siellä tulee useasti varsinkin jalkoja venyteltyä ja siinä se sitten olikin, viikottainen lihashuolto. EI NÄIN.
Jos jollainen niin mulla on nyt opittavaa ja ajattelinkin kerätä vinkkejä, liikkeitä ja ideoita..

Teen tässä ja nyt lupauksen ottaa tavoitteeksi venytellä saunavuoron lisäksi verran tai kaksi viikossa. Katsotaan vaikka kuukauden päästä miten on sujunu.

Kertokaahan teidän lihashuolto-tavoista! Nyt tarvitaan apua. :)

xxo,
Janina

6 ajatusta artikkelista “Lihashuoltoon apua!

  1. Finde sanoo:

    Mullakin se on niin huonoa, että ei tässä paljon apua anneta, mutta itse venyttelen (aina kun jaksan/huvittaa/menen ajoissa nukkumaan) ennen nukkumaanmenoa 30-45 minsaa siinä sängyn vieressä karvamatolla. Hämärä valaistus ja rauhallista musiiikkia nappeihin niin siinä saan tosi hyvän rentoutuksen ainakin itse aikaiseksi :)Ainakin tää video kannatta kattoa: http://www.youtube.com/watch?v=eDHeyIlmRok En muista tuleeko ko videossa tätä mutta pyrkiä niihin vähintään minuutin kestoisiin venytyksiin sitten jokusen tunnin pääsät/seuraavana pöivänä treenistä :)

    Tykkää

  2. Katey sanoo:

    Tehtiin miun kaverin kanssa meidän missio blogissa just viikon venyttely haaste! Tsekkaappas jos saat ideoita/inspistä venyttelyihis : )Jännä miten vaa viikon venyttely jo toi pari senttiä lisää liikkuvuutta!http://missionguineapig.blogspot.fi/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: