Uusi duuni, uusia kujeita.

TERVETULOA uudet lukijat! :) Ilo huomata, että joukkonne kasvaa.

Huhhuh. Viimeisten kolmen päivän aikana on tullut niin paljon uutta tietoa, että oon aika puhki! Mulla alkoi siis uusi duuni heti maanantaina, kun sunnuntaina vasta oli viimeinen työpäivä vanhassa työpaikassa. Moni ihmetteli näin nopeaa vaihtoa, mutta tuntuu toimivan itselleni parhaiten. En kerkeä haikeilemaan vaan keskityn täysillä uuteen.

Sunnuntaina – tiistaina 
(Kiva tuo luuri noissa kuvissa :)

Tuo uusi talo on aivan järjettömän iso ja tuntuu sokkelolta näin aluksi. Onneksi omaan melko hyvän suuntavaiston, joten tämän viikon jälkeen saattaa olla jo aika paljon helpompaa kulkea. :) Kassajärjestelmässä on myös vaikka mitä opittavaa, nappulaa toisen jälkeen ja yhdistelmiä sitäkin enemmän. Olen aina oppinut parhaiten käytännön kautta, joten olen innoissani että pääsin heti eilen kassakoulutuksen jälkeen kokeilemaan myymistä! Mahtavaa. :)
Tällä viikolla on jokaiselle päivälle koulutusta, ne myös jatkuvat ensi viikolla. Onneksi huolehtivat koulutuksesta kunnolla! Aivan täpinöissä.

Treenaaminen on sujunut oikein mukavasti myös. Tänään pidän lepopäivän, sillä yöunet jäivät toivottua lyhemmiksi. Maanantaina tehdyt jalka- sekä aerobistreenit ja eilen tehty selkä-hauistreeni olivat sen verran kovat, että hieman oon jumissa. Huomenna sitten aamusta heti kova rinta-ojentaja-olkapää treeni ja päälle aerobinen.

Eilisestä treenistä mainittava hieman reaktiosta minkä sain salilla aikaan. Salilla samaan aikaan kanssani oli viisi miestä, joista neljä keskeytti oman treeninsä seuratakseen tekemääni hauistreeniä. Tai oikeastaan hauisliikettä. Tein siis ylätaljassa hauiskääntöä, en tiedä liikkeen nimeä suomeksi mutta englanniksi se on ”Overhead Cable Curl”. Yksi lempiliikkeistäni, saa varmasti tuntumaan! Kannattaa siis kokeilla.

Overhead Cable Curl, kuvat.
Alkanut viikko on ollut muutenkin mukava. Olen kerennyt treenin ja perehdytysten lisäksi näkemään ystävää, käymään leffassa, olemaan kotona sekä kihlattuni kanssa. Eilinenkin aamu starttaili kivasti, vaikka meninkin aikaisin töihin enkä kotona kerennyt keittämään kahvia niin onnekseni sitä jaettiin juna-asemalla! Kiitos vain kunnallisvaaliehdokkaat! 
Tänään sekä eilen työpäivän jälkeen menin viettämään kihlattuni taukoa hänen kanssaan, sillä oma ruoka-aikani oli samaan aikaan. Tänään menimme ravintola Kaarnaan kahville ja teelle. Mä pääsin nauttimaan dieetin sallimaa protskupatukkaa!
Aamufiilis hissistä ja lounas! 
Noissa FAST:n ProFx patukoissa ei juurikaan ole sokeria (1,5g per patukka), mutta polyoleja sitäkin enemmän sitten. Onneksi näitä tulee harvoin syötyä, joten sokerinmäärä on tärkein mulle. Kannattaa kokeilla, vaikka maku ei olekaan yksi parhaista.
Dieetti on muutenkin sujunut oikein hyvin! Todella nappiin mennyt. :) Aloittelin herkkulakkoa jo ennen dieettiä, joten herkut eivät ole joka päiväisessä elämässä ollut mukana pitkään aikaan. Enkä niitä kaipaakkaan, hyvä niin. Välillä kyllä tekee mieli syödä kunnon satsi pestopastaa kanalla ja vuohenjuustolla, namnam, mutta se on vain ajatus ei himo. Ensi viikolla vähenee hiilarit runsaasti, joten katsotaan iskeekö mulla kiukkuviikko päälle – epäilen ja toivon ettei! 
Olipas sekavaa tekstiä. Voi olla juuri tuon tiedonmäärän takia hieman hukassa punainen lanka ajatuksista. 
On muuten pakko kertoa, mua on vaivannut viimeset pari viikkoa elohiiri vasemmassa silmässä. 
Tietäisikö joku teistä lukijoista mistä se johtuu?

Tänä iltana venyttelen – varmasti ! :)

xxo,
Janina

6 ajatusta artikkelista “Uusi duuni, uusia kujeita.

 1. Bobby Jean sanoo:

  Elohiiri voi johtua vaikka niska- tai selkäjumista, tai vaikka poskilihasten jumista jos oot hampaitasi narskutellut! ;)

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   En usko narskuttelevani hampaita, mutta uskon että niska on aivan juntturassa! Hyvä siis että olen suunnitellut tässä menevänikin hierojalle! :)Kiitos paljon, yritin googletella mutta aika epämääräistä tietoa tuli vastaan..

   Tykkää

 2. Anonymous sanoo:

  Saatko tarpeeksi kaliumia? Kaliumin puute voi aiheuttaa lihasnykäyksiä (=elohiiren).

  Tykkää

 3. Pitää laittaa ens salikerralla kokeiluun tuo overhead cable curl :D Onnea uuteen duuniin Janni!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: