Perjantain tsemppaukset!

Arvatkaapa vaan miten aamu taas alkoi? Jep. Ystäväni herätyskello päräytti sointunsa 5:50. Kumman pirteenä pääsin ylös. Banaani ja latari nassuun, pipo päähän, kaulaliina kaulaan ja kohti salia!

Salilla oli aika hiljaista. Yksi, se ainut, mamma lähti melko heti mun tulon jälkeen, joten rauhassa sai ainakin treenata! Mua edelleen kummastuttaa taustamusiikki mitä siellä soi. Kuulostaa enemmän siltä, että jengi halutaan nukuttaa kuin tsempata treeniin! Onneksi on omat musiikit ja kuulokkeet päässä, treeniin keskittyneenä ei huomaa vaikka pommi räjähtäisi vieressä. ;)

Oli aika pimeää, eikä ihme kun kelloon katsoo: 6:15. 

Treeni oli ihan kiva, hiki tuli. Olin jo lähdössä kotiin, kun katsoin kelloa ja huomasin, että kerkeisin vielä helposti polkaisemaan 30 min aerobisen. Tuli parempi mieli kun vähän vielä tsemppas eikä illalla tarvii sitten mennä enää treenin pariin vaan pääsee lepuuttamaan.

Reippaasti kotiin, aamupalan punnitus ja bussiin. Aamupalan kerkesin syömään vasta bussissa, sillä fyssarini tapaaminen olisi kymmeneltä. Otin matkalle mukaan myös 50 Shades of Grey -trilogian ensimmäisen kirjan! Aii, että kuulkaa! Kuten anonyymi lukijani sanoikin, kirjaa ei millään haluaisi laskea alas! ;)
Fyssarilla meni todella hyvin. Polven koukistusaste on taas parantunu hurjasti, nimittäin 120 asteesta 135 asteeseen! VOITTAJAFIILIS. Oli kyllä todella tyytyväinen niinkuin ortopedikin eilen. Katsottiin läpi muutama uusi liike, joita pääsen treenaamaan. Päätavoite on nyt voiman takaisinsaanti, sillä liikkuvuus on niin hyvä. Uusina liikkeinä tulivat yhden jalan Smith -kyykky sekä yhden jalan lantionnosto. Prässissä setit ja toistot vaihtuivat 3×10 > 4×8, jotta kehittyisin enemmän. 
Hirmusti on keretty ennen kello kymmentä! Pyykkejäkin pesty. Aikaansaava perjantai edessä. Klo 13 töihin, perehdytystä ja kaikkea kivaa uutta! Kyllä jaksaa hymyilyttää. Päivä päivältä huomaan tehneeni oikean päätöksen. Tää on ihanaa. 
Kauppaan menossa, ihanaa päästä pukeutumaan neuleisiin, pipoihin ja kaulaliinoihin!
Toi neule on mulle ”vähän” iso. En silti raaski myydä, sillä se on superihana! 

Vauhdikasta perjantaita! 

xxo,
Janina

2 ajatusta artikkelista “Perjantain tsemppaukset!

  1. Olli Eterma sanoo:

    EVOlla on kyllä aika useesti todella väsyneet ne musat :( Kesällä oli mukavaa kun pari viikkoa niillä oli laitteet rikki eikä salilla soinut mikään :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: