Piristävä perjantai

Iltaa kaikille!

Tunti sitten pääsin vihdoin kotiin, mikä tarkoittaa neljää siis NELJÄÄ vapaapäivää putkeen! Aivan luksusta. :) Aamu alkoi vähän huonommin kuin osasin arvata, mutta hetki oli onneksi nopeasti ohi. Salille pääsin tekemään viikon toista jalkatreenin sekä vatsat. Huomenna varmasti tuntuu sitten pakaroissa messuilla kävellessä. Tein ensimmäistä kertaa fyssarin neuvomaa yhden jalan lantionnostoa ja kuulkaa kaikki, kokeilkaa sitä! Kyllä puntti tutisi muutaman setin jälkeen.

Miko oli hakenut lohta kaupasta yllärinä ja ai että mä nautin! Ihanan makusta nannaa. Pinaatti, rucola, selleri, kurkku ja jäävuorisalaatti ”pedillä”. Täydellinen illallinen ja vielä dieetin sääntöjen mukainen – tietysti. Kolmas viikko alkaa olemaan pulkassa ja ensi viikon lauantaina pääseekin tankkauspäivänä herkuttelee hedelmillä ja kaikenlaisilla vihanneksilla! JEEE! Taidetaan mennä Memphikseen syömään ennenkuin istutaan katsomaan uusinta Bondia.

Päivä parani entisestään kun avatessani kotioven pöydältä löytyi nämä:

Siis meijän kauan odotetut lisäravinteet oli saapunu! Miko oli hakenut ne ihan Töölöstä asti, koska posti ei jostain syystä osaa Espoon osotteella tuoda niitä oikeaan paikkaan..


Mitä ne sitten sisälsivät?
Kattokaa, sain pinkin sheikkerin lahjaks! :)

Mulle tilattiin Gaspari Nutritionin MyoFusion Prota, aikaisemmin oon käyttänyt Hydroa, mutta tämä uusittu protsku kumoaa sen. Uuteen on lisättynä vitamiineja, joita en suoranaisesti tarvitse protskusta sillä syön vitamiineja muutenkin, mutta minkäs teet. Sain myös omat varastot täyteen Opti-Womenia, joka on siis naisille tarkoitettu multivitamiinilisä. Tykkään todella paljon!
Mikolle sitten massaa kasvattavaa protskua eli BSN True Mass. Siinä on hiilaria paljon ja toimii Mikon massadieetin kanssa hyvin, itse en sitä voisi käyttää. Opti-Men on, yllättäen, miehille tarkoitettu multivitamiinilisä.
Kalanmaksaöljyt ja D-vitamiinit tulee molemmille, ne ovat tärkeä osa jokaista päivää! :)
Nää on meille toimivia merkkejä! BSN on ollut alku hetkistä asti mukana omassa treenaamisessa, mutta tällähetkellä en käytä yhtään heidän tuotettaan. Gasparin tuotteet löysin viime vuoden FitnessExposta ja olenkin huomannut ne itselleni sopiviksi. Käytän myös heidän latariaan, SuperPumpia. Kyllä saa hyviä treenejä aikaan! ;)

Täältä pääsette lukemaan aikaisemman kirjoitukseni lataus- ja palautusjuomista. Näette sieltä myös omat suosikkini!

Tällaista tänään. Aika väsynyt alan olemaan, varsinkin jalkoja särkee sillä sairasloman aikana ei hirveästi tullut käveltyä, vaativat pientä totuttelua. Pitäisi myös löytää hyvät työkengät, onko kellään suositteluja? Tai kokemuksia huonoista kengistä?

Nyt aion keittää teetä, nostaa jalat ylös ja katsoa elokuvaa. Sain Spotifyn kuuntelijana Netflixin ilmaiseksi käyttöön koko loppuvuodeksi! Saa nähdä kuinka paljon kerkeämme katsomaan.

Miltä näyttää teidän viikonloppunne? Oletteko osallistumassa messuille?

Me tosiaan mennään messuille huommena, joten aikaisin ylös, jotta saadaan siitä kaikki irti! :) Ilta meneekin sitten ihan rauhallisissa merkeissä.

Nukkukaa pitkään ja hyvin!

xxo,
Janina

5 ajatusta artikkelista “Piristävä perjantai

 1. Finde sanoo:

  Mäkin saan tänään lohta, nammm <3 ;)Nuo messut olisi kyllä ollut tosi mielenkiintoset, mutta harmi kun asun niin kaukana. Niitä lorna Janen vaatteita olisin kyllä halunnut pääsät hipelöimään, kävin kyllä facessa tykkäilemässä että tiedän heti kun niitä saa netistä ;)Jalaksella on tosi hyviä työkenkiä, mutta ne onkin poikkeuksetta tosi rumia! Eccon sandaalit on tosi hyviä, niitä käyttää meillä melkeen koko kuntayhtymä (paitsi minä, haha :D). En tiedä sitten voiko myymälätyössä käyttää tuollaisia, kun itsellä hoitotyössä vähän erilaiset varmaankin :) Kannattaa valita ne jotka istuu heti parhaiten jalkaan (ja tässä asiassa harvemmin halvalla saa hyvää:D)!Täälläkin vietellään rentoa viikonloppua. Tosin tänäiltana joudun varmaan jo kaivamaan kaikki koulupaperit esiin, koska olen aika taidokkaasti unohtanut kaikki tehtävät jotka mun piti ”sitten lomalla tehä…” :D

  Tykkää

 2. msbottom sanoo:

  Lohi on kyllä niin herkkua, onneks sitä jäi täksikin illaksi! ;) Harmi ettet messuille päässyt, me vietettiin siellä 5,5h joten saat varmasti paljon irti blogini kautta! Ainakin oon kovasti yrittänyt ottaa kuvia ja tietoa. Kengät on kyllä niin tärkeät, että voih. Saa nähä mihin päädyn, kerron sitten jos jotain spessua. Tällä hetkellä vedän Niken Air Forceissa. Niisä on kans hyvä olla, mutta Air MAxit ois aivan upeet!Ihana kuulla, että pääset opiskeluilta rentoutuu, se on tosi tärkeetä! Toisaalta toi on paha jos on jonkun verran tekemättä, niin tuntuu ettei rentoutuminen onnistu kun stressaa edessä olevaa taakkaa. Vai kuinka sulla? :)

  Tykkää

  • Finde sanoo:

   Nojoo, opinnäytetyö painaa päälle aika kovasti! Ja pari tehtävää, joille ei annettu selkeää palautuspäivää (eli en ole saanut aikaiseksi:D).. To do-lista pitää kyllä huomiseksi tehdä, tämä ilta vielä rentoudutaan (ja juurikin vain sen verran kun tehtävissä harhailevilta ajatuksilta pystyy) :)

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  Moikka, oliko toi Netflixin ilmainen loppuvuosi sulle joku blogilahja vai voisiko spotifytä käyttävät lukijatkin saada sen käyttöön? :))-Anna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: