I Love Me -messut ja PALJON KUVIA !

Noniin, nyt on aika tarttua messuista kiinni ja summata oma lauantaini siellä. Messu aiheisia postauksia tulee vielä pitkin ensi viikkoa, mutta tässä yhteenveto. :)

Kello oli varmuudella soimassa hieman ennen yhdeksää, jotta saisimme päivän vauhdilla käyntiin ja otettua messuista mahdollisimman paljon irti. Messut avautuivat klo 10 ja taisimme olla 10:30 paikalla. Oli oikein mukava olla ajoissa, sillä ihmisiä ei ollut läheskään yhtä paljon kuin myöhemmin päivästä. Pääsimme rauhassa tutustumaan näytteilläolijoihin.

Sain perjantai-iltana sattumalta tietää, että Else Lautala, yksi esikuvistani, olisi mukana messuilla. Hän olisi Shock Absorberin, urheiluliivimerkin, boothilla. Nuo vielä ne, joita halusin kokeilla ja ostaa! (Liiveistä saatte kuulla lisää urheiluliivipostauksessa) Olin tottakai aivan innoissani, sillä pääsisin tapaamaan hänet! :)

Terveyspuoli

Emme olleet suunnitelleet reittiä tai järjestystä millä messut kierrämme, vaan aloitimme siitä mihin portaat veivät ja jatkoimme eteenpäin. Portaiden alapäässä oli kuitenkin, yllärinä, juurikin tuo Shock Absorberin booth, menimme siihen. Olihan siinä varmasti helpompi päästä kokeilemaan liivejä nyt kuin muutaman tunnin päästä kun niin moni muukin olisi siellä. Miko löysi tuttunsa kyseiseltä boothilta, joka sitten auttoikin mua valitsemaan oikean kokoiset liivit. Oli luksusta saada ammattilaisen apua, sillä olisin ostanut niin väärän kokoiset liivit kuin mahdollista! Luulin tietäväni kokoni, mutta ostaessani kahdet erilaiset liivit sainkin kaksi eri kokoa, joista kumpikaan ei ollut luulemani. Niin se vaan naiset on, erimalliset ja tarkoitukselliset liivit istuvat kaikki eritavalla. Käyttäkää aikaa niiden valinnassa ja kokeilemisessa! Liivitarjous oli hyvä, sain ostettua kahdet melkein yksien hinnalla. Voitte kuvitella kuinka onnellinen olen tällä hetkellä! :)

Ostosten ja kuulumisten vaihdon jälkeen jatkoimme eteenpäin. Bootheja oli joka lähtöön, salsasta hierontaan ja kävelyntarkistuksesta vaatteisiin. Tietoa tuli niin paljon, että pää oli välillä aivan sekaisin.
Törmäsimme jo alkuvaiheessa teille kertomastani Lorna Janen boothille (pääsette sen tsiigaamaan täältä). Olin hieman pettynyt. En niinkään siihen, että heidän booth oli pieni vaan että vaatteet olivat todella tavallisia. Odotin paljon värejä ja uniikkeja kuoseja. Topit olivat perustoppeja ja t-paidat melko plainejä. Katsotaan miltä heidän nettikauppansa näyttää kun se aukee, toivottavasti on hieman laajempaa valikoimaa.

LornaJane

SATS:n boothilla kuultiin uusista ryhmäliikuntatunneista ja tarjouksista. Miko haastettiin hyppäämällä kääntämään pölkky toistepäin, videon siitä näette täältä. Miko sai voitosta treenisetin ja mäkin sain omani, koska en voinut polvileikkauksen takia hyppiä ja kokeilla. Saimme myös ilmaiskäyntiliput, joilla pääsemme sitten kokeilemaan noita uusia tunteja. Kiva niin, sillä heidän Leppävaaran salinsa on aivan meidän vieressä. Saa nähdä, milloin keretään menemään.
Tuolta boothilla nappasin myös Body Fitneksen SM top 3, Katariina Tunturia, hihasta ja yhteiskuvahan oli saatava. Olen ollut jo muutama vuosi takaperin häneen yhteydessä Personal Trainer -aikeissa, ja hän on edelleen yksi valmentaja vaihtoehdoistani jos sinne asti tällä tiellä päästään! ;) Olimme syyskuussa seuraamassa FitnessExpossa kun Katariina sijoittui kolmanneksi Body Fitneksen SM-kisoissa, omassa pituussarjassaan.

Katariina ja mä, ei ollut ”hirveästi” paineita poseerata. :)

Aivan mahtava alku päivälle!
Kiertelimme kaartelimme, kansanparannus bootheista tankotanssi-bootheihin.

Kävelyopastusta ja kaalimato.com maskotti.
Seinäkiipeily-boothilla pääsi kokeilemaan kiipeämistä rullaavissa ja kallistuvissa ”seinissä.”
Oivallusten Keittiössä oli julkkisvieraita ja he kokkailivat laidasta laitaan Myllyn Paras -tuotteilla.

Yksi pysähdyksistämme oli Biokian booth. Kuivattuja marjoja, suklaakuorrutteella ja ilman sekä marjajauheita – mielikuvitus alkoi lentää ja kaiken maailman smoothie -reseptit pyörivät päässäni. Näitähän oli pakko saada! Niinhän niitä sitten lähtikin mukaan, karpaloa, mustikkaa, tyrnia, suklaakuorrutteella ja ilman, jauheena ja kokonaisena. Heidänkin tuotteistaan kerron lisää ensi viikolla!  

Biokia

 Lifella oli myös iso ja näyttävä booth. Oikealla Pacarin booth, sieltä löytyy raakasuklaata ja kaikkea luonnollista herkkua! 

Hieman esimerkkiä Pacarin asetelemasta, nam! 

Cocovin suuruus ei tainnut yllättää ketään. Itse en ole kokeillut superfoodeja, vielä. Oikeassa kuvassa on muuten suklaaputous! ;)
Oletteko te kokeilleet heidän tuotteitaan?
Mitä vaikutuksia olette huomanneet, entäs suosittelut? :)


Tanssikoulu DCA:lla oli koppi, jossa he vetivät treenisettejä halukkaille. Meno oli hyvä! :) 

Isolla lavalla nähtiin monia eri lajeja, suositteluja, uusia tuttavuuksia..
Sykkeet korkealla mimmit ja jäbät vetivät! Mahtava fiilis.


Bodypaint SM -kisat, aikamoista maalausta olivat kilpailijat saaneet aikaiseksi! Mitäs tykkäätte tuosta maalatusta sixpackista? Näyttääkö hyvältä? :)

 Kroppaa ja maalausta oli kyllä joka lähtöön. Tuo vaaleanpunainen mies taka-alalla, esittää norsua. :) Suomen luonnosta tuotettuja hygienia-tuotteita löytyi monen boothilta, mutta 
tässä Flow Kosmetiikan näytteitä. Ihania purkkeja, oikein hamstrattavan näköisiä! :)
Oikealta löytyy sitten luomu-hunajaa suomalaiselta tilalta. Tuo poika oli aivan innoissaan ”eihän nää pistä tästä läpi..” :)

Daddy’s Girl on suomalainen uudehko merkki (näin olen ymmärtänyt, korjatkaa jos väärässä). Tarkoituksena piristää päiviä ihanilla pirteillä väreillä ja hiukalla bling-blinggillä. 
Mitäs tykkäätte tuosta haalarista? :)
Elle-lehti edusti todella isosti ja näyttävästi messujen muotipuolella. Boothilta löytyi myös yksi menestyneimmistä suomalaismalleista, Saimi Nousiainen-Hoyer.
Olimme kierrelleet paikkoja jonkin verran ja päätimme jatkaa yläkertaan. Kävelimme vielä urheiluliiviboothin vierestä ja kävin nappaamassa Elseä hihasta. Kovasti kaivattu yhteiskuva tuli otettua ja jäimmekin juttelemaan pitkäksi aikaa. Hän tunnisti mut, olihan hän lähettänyt mulle viestiä Facebookin kautta. Hassua. :) Pitkät pätkät juteltuamme jatkoimme matkaa, leveä hymy huulilla. :)

Minä ja Else ! :)

Päivä oli pitkä, vietimme 5,5 tuntia messuilla kokoajan kävellen ja ostellen. Törmäsimme tuttuihin, olihan kaverimme edustamassa omaa Suklaakeisarin raakasuklaakookospallojaan ja löytyihän Best Body Nutritin Finlandin boothiltakin tuttuja.
Kävimme myös InBodyn -kehonkoostumusmittauksessa kun ilmaiseksi pääsi. Olen käynyt ensimmäisen kerran mittauksessa hieman päälle vuosi sitten FitnessExpossa, tämä ollen toinen. En ole koskaan uskonut läpinäkyvästi noihin tuloksiin, mutta nyt uskoni lopahti ainakin koska mittauksen mukaan jalkojeni lihasmassoissa ei ole minkäänlaista eroa, vaikka olen juuri ollut polvileikkauksessa ja ero on silmälläkin nähtävissä.
Usein tai säännöllisesti mittauksissa käyvät saavat varmasti viitteellisiä arvoja siitä mihin suuntaan treenit ja ruokavalio vievät, mutta en lähtisi täysin uskomaan näihin. Mitä mieltä te olette näistä mittauksista?

Olen viimeiset vuodet nukkunut huonoilla ja luokattomilla Ikean-tyynyillä. Ei mikään ihme, että olen kärsinyt jumissa olevista niskoista ja päänsäryistä. Mikolla on ollut Tempur-tyyny niinkauan kuin muistan, eikä hän juurikaan kärsi niskakivuista. Nyt sain omani! Päädyttiin yhtäkkiä Tempurin boothille ja kaskummaa, huomaamattani makasin jo heidän koesängyllään kokeilemassa eri tyynyjä. Diilihän siinä syntyi, empeilemättä. Aivan mahtava tarjous ja ihanaaaaaa – nukuin viime yön kuin pieni lapsi. :)

Messuilta lähti myös mukaan kolmea erilaista teetä, Forsman TEA -boothilta. Teevalikoima oli suuri ja olisin halunnut ottaa jokaista makua mukaan. Valitsimme kuitenkin päärynän ja paratiisi-hedelmien makuiset vihreät teet, sekä joulun tulon kunniaksi valkoisen ja vihreän teen sekoituksen. Päärynää olen aikaisemminkin maistanut ja se on todella hyvää! Innolla odotan muitakin kokeiluja. :)

Siinä ne nyt ovat, meidän messusaalis! Nappasin muotipuolelta laukunkin mukaan. Tyynyni, JEE! Urheiluliivit, tuplaJEE! Teetä, ilmasia multivitamiineja, SATS:n palkinnot, marjoja.
Oli kyllä niin kivat messut! Hymy huulilla mentiin koko ajan ja nautittiin täysillä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kumpikaan meistä osallistuu näille messuille, mutta ensivuonna ollaan varmasti taas menossa.

Dieetistä pidettiin tiukasti kiinni vaikka menossa oltiinkin. Protskupatukka napattiin naamaan kavereiden kanssa juteltaessa ja narikassa odottikin kylmälaukussa ruuat. Ei tekosyitä lipsumisessa, tää on iisii! :)

Huhhuh. Tiivistelmä valmis ja kaksi tuntia mennyt. :) Nyt lähden valmistautumaan pikkusiskon 9-vuotis synttäreille. Kiva päästä näkemään taas sukulaisia ja ystäväperheitä! Omat ruuat pakataan taas mukaan ja vastaillaan uteleviin kyselyihin.

Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Olisi kiva kuulla kokemuksianne edellä mainituista tuotteista, jos niitä on!

xxo,
Janina

14 ajatusta artikkelista “I Love Me -messut ja PALJON KUVIA !

 1. Elisa sanoo:

  Vähän mua alko ärsyttämään nyt paljon, että jätin omat liput käyttämättä :D kuulostipa kivoilta messuilta!!

  Tykkää

 2. Maiju sanoo:

  Kiitos tästä postauksesta! Harmitti niin kovin kun en itse päässyt mukaan ja nyt sentään vähän näki, että mikä meininki ;)Samoin, Inbody on lähinnä nice to know -juttua ja kertoo vähän suunnasta. Biokian tuotteet on ihania ja ne tummasuklaakarpalot, namnam!

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Ole hyvä, sitä ajattelinkin varsinkin juuri kauempana asuvien lukijoiden kannalta on kiva kertoa! :) Odotan innolla, että dieetti loppuu ja pääsen maistelemaan ja käyttämään kaikkia noita ihania tuotteita! Onko ehdotuksia? :P

   Tykkää

 3. Anonymous sanoo:

  En halua olla ilkeä, mutta mun mielestä sun lasit eivät oikein sovi sulle.. Jää kauniit kasvot piiloon tätimäisten lasien taakse. Anteeksi, en vaan voinut pitää mölyjä mahassani

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   En loukkaantunut. Tarkoituksena on ollut hankkia uudet jo melkein kaksi vuotta, mutta ne vain maksavat niin paljon että budjetti on ollu aika tiukoilla. Tähän on tosin tulossa muutos sillä uudet hankitaan vielä tämän vuoden puolella! :) kuinka kivaa.

   Tykkää

  • Anonymous sanoo:

   Hyvä ettet loukkaantunut, oot ”koko paketti”, lasit vaan peittää feissin! Kiitos hyvästä blogista!

   Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Kiitos itsellesi! :) Noita suoria sanoja tarvii jokainen! Katsotaan mitä saan sillä rintamalla aikaseksi, ehkä jotain äänestystä mitkä näyttää parhaimmalta? Kiva että olet löytänyt tänne ja tykkäät!

   Tykkää

 4. Janika sanoo:

  Ei noihin inbody juttuihin 100% voi luottaa, mutta siihenhän vaikuttaa jos olet käynyt aamusti suihkussa, ei saisi syödä tai juoda 4 tuntia aikasemmin ja sitä ennen ei saisi treenata.. Joten syy tohon voi olla jopa ihan jossain syömisissä varmaan myös..

  Tykkää

 5. Anonymous sanoo:

  Nelle on jo 9?!?! :D -ssp <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: