Ensilumi, hitti vai huti?

Nyt se tuli eteläänkin, nimittäin ensilumi ja pakkanen.
Talvi näyttää yllättävän aina tullessaan. Tänäkin aamuna taisi omasta suusta kuulua ensimmäisenä älä huijjaa kun havahduin kihlatun lumiseen kommenttiin. Koneen avattuani myös facebook oli kovin tietoinen päivän säästä, nimittäin valehtelematta jokatoinen status ilmoitti lumentulosta. Tämä ei ollut ainut niitä yhdistävä asia, myös asenne – valittava sellainen – yhdisti päivityksiä. Miksi?

Kannattaa hakea talvivaatteet kellareista tai kaivaa ne kaappien pohjilta esiin. Vuodenaikojen vaihde tuntuu tuovan monelle pukeutumisongelmia. Joko pukeudutaan liian paksusti tai liian kevyesti. Itselleni tämä tuottaa aina pään vaivaa, mutta olen yrittänyt ottaa sen asenteen että vaatteita saa aina riisuttua mutta ei lisättyä. Muutama päivä sitten taisin pukea neuleen, hupparin ja takin päällekkäin. Kerrospukeutuminen – toimii!

Onko teillä joitain pukeutumiskikkoja, joita käytätte talvisin? Esimerkiksi luottovaate?

Lunta, vihreä golf-kenttä ja pelto. Näkymät parvekkeelta tänä aamuna.

Talvi on kylmää lukuunottamatta oikein kiva vuodenaika. Lumi tuo kaivattua valoisuutta keskellä harmautta, ilma on raikas – välillä liiankin :) – ja saa pukeutua niihin ihaniin suuriin neuleisiin, villasukkiin, säärystimiin.. Lista voisi jatkua vaikka kuinka pitkälle. Silti yksi vaate on aina tuottanut päänvaivaa, nimittäin pipo. Olen aina ollut sitä mieltä että ne eivät sovi mulle. Se onkin asia jota olen tänä syksynä opetellut, yllättävän hyvin tuloksin. Nimittäin en lähde kotoa enää pipottomana. Kauhulla mietinkin miten oon nuorempana pärjännyt läpi -20 pakkasten ilman pipoa! Piti olla niin pirun cool.

Minkälaisen reaktion ensilumi aiheutti teissä? Kauhistusta vai lumikinosten innokasta odotusta?

Viime talvelta. Mitenkäs se pipo nyt sitten istuu? 

Talvesta ja lumisporteista tulossa lisää, laajempia postauksia.
Nyt lähden hakemaan talvikengät kellarista, takit onneksi jo haettuna!

xxo,
Janina

4 ajatusta artikkelista “Ensilumi, hitti vai huti?

 1. Anonymous sanoo:

  Turussa on lunta ainakin 10cm, puut oikeen nuokkuu, autot ajelee 30 kymppiä kesärenkailla, eikä pääse ylämäkiä ylös, ku vaan lipsuu! xD Lumentulon myötä mun mieliala pomppaa aina potenssiin 100! :P Oli ihan pakko vielä salinkin jälkeen lähteä puolen tunnin hölkälle ihastelee lumisia katuja. Ja päälle tehdä vähän lumitöitä pihalla. Vuodenajat on parasta Suomessa ja talvi on eniten mun mieleen, kunhan lunta tulee kunnolla! Pitäis varmaan muuttaa pohjosempaan! ;)-Edorphin Addict

  Tykkää

  • msbottom sanoo:

   Ihanaa! Oon samaa mieltä, lunta pitää olla kunnolla – ei se muuten oo mitenkään kivaa! :) Hyvä että toisetkin nauttii, tuntuu että moni valittaa liiakseltaan. Huoh.

   Tykkää

 2. Monna sanoo:

  Kyllä mä ainakin odotan innola lisää lunta! <3 Se on kaunista ja sitä paitsi, sit pääsee hiihtämään! :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: