Hymyä tuottava peilikuva

Aamu alkoi todella ikävästi. Päänsärky oli tallella edellisestä illasta, oli nälkä ja kroppa tuntui turvonneelta joka suuntaan. Sängystä sohvalle kulki uninen tieni. Ainoa iloinen asia oli taas maiseman uskomaton kauneus. Ihan hätkähtää ja luulee olevansa ulkomailla kun taivas on punainen ja pinkki. Wau.

Vaikka nappasin buranan melkein heti noustuani, päänsärky vain jatkui ja jatkui. En saanut itseäni liikkeelle ollenkaan. Aamun selkä-hauistreeni tuntui todella kaukaiselta, miten ihmeessä mä saisin itseni sinne? Pitääkö nyt vain olla vai treenata? Tiedän kyllä mitä flunssasta, kuumeesta tai väsymyksestä kärsiessä pitää treenauksen suhteen tehdä, mutta entäs päänsärky? Ei koskaan ole ollut ongelma.

Onneksi kihlattuni oli, taas kerran, pelastamassa aamuni tuomalla aamupalan grammalleen oikein ja syöttäen magnesiumia. Käski vielä nukkua päikkärit! Vastahan mä heräsin! Hänen lähdettyä ei olo ollut parantunut, joten otin neuvosta vaarin – laitoin herätyskellon soimaan 25minuutin päähän, 8:30. En nukahtanut, mutta olin puoliunessa. Kello soi, avasin silmäni ja maagisesti särky oli poissa, olo oli mitä parhain!
Latari naamaan, kamat kasaan ja kohti salia.

Kuulkaa. Treeni kulki ja lujaa! Alusta asti. Päädyin peilin eteen ennen treenini aloittamista ja näin sen, mitä pitääkin nähdä. Nimittäin treenatun, 4 vaatekokoa pienemmän itseni. (Älkää käsittäkö väärin, nimittäin välillä peiliin katsoessa näen vain entisen itseni ja vartaloni. Joten oli positiivista, että näin oman kehitykseni.) En voinut olla hymyilemättä ja huomaamatta kuinka päänsisäinen fiilis ja motivaatio vain kasvoivat. Tämä saikin itseeni uuden vaihteen päälle ja sain taas tehtyä jokaisen liikkeen hieman isommilla painoilla. Joihinkin viimeisiin sarjoihin pudotin kuitenkin painoja sillä liikkeen puhtaus kärsi.
Kokeilin ensimmäisen kerran sellaista ”hiihtolaitetta”, jossa käsillä työnnetään – aivan kuin hiihtäisi. Miksihän sitä kutsutaan? Pitää ottaa selvää. Todella, todella tehokas! Tein sitä ylätalja-sarjojen välissä, jotta syke pysyy korkealla. Toimii! Kerron laitteesta lisää kunhan saan siitä nimen ylös ja muutaman kuvan otettua! Jos kokeilette sitä ennen sitä, muistakaa tsekata sauvojen oikea korkeus!

Tästä on hyvä jatkaa illaksi töihin!

xxo,
Janina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: